Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
DAMITKE DA DA DAAAA
ДАМИТКЕ
Pa sto u pvt koji kurac, daj na temu u cemu je problena?
Може и тако, мада ми се свиђа овај Жајк фазон. ХД
Round 1 Injury report:
Patric Young continues to rehab after offseason knee surgery.
Derrick Brown won't be available against Madrid due to knee injury, while Birkan Batuk is questionable for the game.
Mantas Kalnietis and Kaleb Tarczewski both sat out of Milan’s Italian League game on Sunday.
DeAndre Kane has been sidelined for the past week with an undisclosed injury.
Vassilis Spanoulis has been officially ruled out of the season opener by Olympiacos due to a knee injury.
Rodrigue Beaubois is doubtful for the game with knee problems.
Jordan McRae remains sidelined from a shoulder injury suffered in the preseason.
Patricio Garino has not played yet this season after suffering a quadriceps injury over the summer.
Nikola Kalinic and Ali Muhammed have not played yet this season due to respective injuries.
Fernando San Emeterio did not play in the last domestic game due to a leg injury.
Latavious Williams did not play in the last domestic game due to a foot injury.
Antoine Diot did not play in the last domestic game due to knee problems.
Dee Bost will be a game-time decision due to a foot injury.
Martynas Sajus is out indefinitely with a broken foot. His recovery period is not certain as of now.
Rodions Kurucs, Victor Claver and Ante Tomic have missed Barcelona’s last two Spanish League games.
Lukas Lekavicius did not play in the last domestic game due to a foot injury.
ЉУЉ ЖГИНЦО КОЉЕНО.
како ће вас појебати митке добричина ахахах
кад вам утера курац сад са неким (измишљеним) изостанцима јао јао
Нисам ја ти.
ето то вам је митке, наведе ди буста и тако неке будале а изостави рецимо брауна, или ЉУЉА, или зорана драгића моћног, и гомилу других, па не митке, баш нема смисла да јебеш људе овуда а још ни почело није џд
Jao toga sam se i plasio vise nego da je pola ovih povreda izmislio. Dodatno zabrinjava sto nema nijednog mog igraca na listi, a setimo se da je i oridzinal DAZAJK bila prevara.
Ај за Љуља сви знамо. Драгић је на трансфер листи, није порвијеђен. На Муслија не рачуна Плаза.
Дувајте га обојица. :)
пизда, додао је брауна накнадно, проваљен је, ко зна шта још крије џд
ја нпр. не знам шта је са данстоном, ако је изостављен из претходне утакмице само због лимита страних играча онда ок, ако је повређен, онда штимчуга мора бити топ1 избор у сваком тиму јбг колико год то лудо деловало
Ај за Љуља сви знамо.
реци то кортезу џдддд
Густаво Ајон и бог да те види.
Убацио сам и Љуља, јеси сад задовољан?
Ajon se nece videti, unistice ga stime madjija.
ДА МИТКЕ
е сад, сваиропулос отерао папаниколауа у свлачионицу на утакмици са пао-ом. није повреда, али може бити да ће бити изостављен због недисциплине, а можда је само хтео да га примири јбг да не звизне и коју техничку јер је приговарао нешто судијама.
то је онда више минута за холиса томпсона који је неугодан избор на почетку
мада ко није неугодан избор на почетку сад
ја се чешем да ли да углавим што више капиталаца, али ако подбаце бар мало усраше ми кредите до максимума, можда је боље кренути са тањим играчима и оставити пара у штеку (ако се креће са 4 будалчине у изменама, наравно) и надати се да се погоди са тим осредњим ликовима око 1м
Ja se ozbiljno razmisljam da li da sutnem dekoloa u picku materinu. Mnogo je bre batke 1,7 lagano dva dobra za te pare
е батке види сад овај тимчић што ћу да ти пошаљем, округло у цент десет милки вреди