Euroleague Fantasy Challenge 2017/18

1. Sved, covek koji moze da nabije 30p a da ne mora da znaci ni da je dvocifren u indeksu jebenom

2. Pa dobro, svi su mi manje više ok, osim ako kiklop Milutinov i Papanikolau kasnije ne pobace skroz.

3. Sto papanikolau ima 0?

4. El se ja tripujem ili je neko pričao da Jankunas nije u formi, pa šta radi ovaj nečovek

5. Ja sam vam (mislim) preneo šta sam pročitao od nekog litvanca na ibn-u, pričao da nije ni za kurac da je van forme kurac palac, i stvarno je izgledao prejadno u ligi njihovoj sudeći po statistici, međutim čovek je zver baš.

6. Najgluplja stvar je sto mogu da se vide timovi :S

7. On siluje, koji prosečan indeks ima, 30

8. Ja sam stavio Jankunasa od pocetka. Jer je neki nerast, ne secam se ko, pricao protiv njega.

Taj nerast je kuga ljigava i bezite od njega, sto pre provalite bolje po vas.

Srdačan pozdrav.

9. Jankunas ne moze da se sastavi, citiram

10. ko je to rekao, jel aleksandarkg?

11. Majku možeš nerastu da dovedeš.

I to se plaća, samo da znaš, kad krmaču odvedeš nerastu na oplodnju.

12. Mislim da je on al se ne secam bas najbolje xd

13. Pseto kakav ti je agravanis xd

14. Sjajan haha imao je 2 ne znam sada nadao sam se samo cena malo da skoci jebes indekse jos je rano za to

15. I opet mogu da se vide timovi pa oni kao da namerno hoće da sjebu fantazi

16. Mogu, a?
    Eto džabe smo brisali H2H, bilo bi interesantno.

17. Agravanis je bio u minusu jedno vreme ps, ne znam da l' je i ostao, ako jeste makar ćeš imati 10% jbg xd

18. Bio je 2 sig al nisam pratio kako pogledam i vidim printezis 0 govna mi se prijedu. Nema pola tima i on nula haha pa ja bi ubacio neku kasiku usta ga jebem

19. Agravanis nula opaaaa idemo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.