Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ako hoces sa pg na c, moras prvo pg/sg pa sg/pf pa pf/c pa c znaci 300 godine treba ti tri kola da bi izmenjao haha
Jao bre nubino, u zadnjem kolu si imao dva igtaca u minusu i jedan dnp. Hahahah
Pa zaradio sam na ovoj dvojici gluperdo
Dobro.
А и ово са могућношћу да видиш свачији тим убија било какву врсту креативности, поред тога што си ограничен измјенама позиција-за-позицију.
Хоћемо стари фантази!!!
Nije samo to, nego kad se neko malo odlepi pre završnice (čak ne mora ni previše, tek za koji poen), moći će da gleda koje igrače imaju pratioci i da ih iskopira što više i da tako održi razliku. Evo na primer, desi se nekim čudom da Coa vodi pre poslednja dva kola, mi mu dahćemo za vratom, a opšte je poznato da on loše finišira. I šta se dešava - on vidi koje igrače imaju drugi, treći na tabeli, nađe što više istih i tako razlika ostaje ista ili se minimalno promeni. Ne znam za vas, ali ja sam zbog toga baš indisponiran.
i sam sistem sa izmenama je uzas, kapiten je podnosljiv, ali je nepotrebno, npr da imas jedan transfer po kolu onda bi mozda ove izmjene imale smisla, ovako je uzas
Nije valjda da se vide timovi? Moj nemojte da gledate, sramota me.
Pa vide se, zbog toga nije bilo h2h a i ovde mi je ubilo zelju za igranjem. Vrv cu kao i u aba da ubacim neke koje bih voleo da imam do kraja a mogu da ih priustim i cao
е сад ћу да вам напишем укратко зашто серете само безвезе око тих тимова који се виде (ја то нисам ни погледао јбг јебе ми се баш)
сви (убеђен сам) смо кренули са јадним изменама и осам нормалних играча, дакле лимитирани смо јбг, нема их 20 у тиму па да има не знам колико комбинација тимова
у нашој лиги (да ме не мрзи сад да бунарим тамо вадио бих проценте тачне) капирам овако на слепо да 75% има дончића, 60% деколоа, а ту су јбг и милутинов, рендолф (док је био жив) и слични...
од тимова који ће евентуално да се издвоје, рецимо 5 комада, тамо негде од десетог кола, претпоставимо да ће тих 5 бити у 70-ак поена, зар ико мисли да сви ти тимови неће имати бар 6 истих играча који су у топ форми у том тренутку и оно, обавезни су, и три доступне измене? дакле довољно луфта за "прикривање" тима.
и што је главно, не виде се рецимо сад измене које ћу ја да направим за вечерас, видите тим из прошлог кола. да је једна измена па и ок, срање би било, ал' са 3, и плус променљивим капитеном, ту појма нема да сад лечки хоће да ископира мој тим и да профитира. шта, избацим деколоа, њему остане он као капитен, засере, а с друге стране неки, јебем ли га, норис кол набије 30 као капитен и ето лечком курац што је пробао да копира петорицу и да нагађа коју тројицу мењам.
мислим да се не лажемо, смара ме овај концепт фантазија јако јер фазон да одем сад испред продавнице тамо могли би они слепци што туку зајечарско с ногу да склепају тим који је бомба без икаквог размишљања о ценама и сл., баш је за нубине направљен ове године изгледа. не кажем да нећу играти, само је говно за онај класични.
него киван сам што смо безвезе х2х угасили па ето да кажем да и није не знам колики проблем ипак што се виде тимови
Pa nije baš ukratko druže.
Mrzi me da ulazim tamo sada. Zanima me kako se vide timovi, da li se vide igrači koji su bili u prethodnom kolu, koliko su poena sakupili i ko je bio kapiten ko u PL fantaziju ili se vide aktuelni igrači, bukvalno svaka promena koju neko napravi da može da se vidi i ko će da bude kapiten i to? Ako je ko PL fantazi, onda i nije toliki problem.
Ма ово прво, дабоме, ко је био у претходном колу, ко је колико поена имао, и ко је капитен био. Није неки хендикеп јбг, био би да нема три измене.
Jel ima nekih izostanaka ili povreda za ovo kolo?
ima xd
Ajde daj ne pravi se blesav, makar pvt
a teram sprdnju ne znam ja ništa pouzdano sem eto da se navodno riki lido još ne vraća i da je printezisa mučila neka povredica kako pišu tamo na ibn (ali za obe ove vesti niti čuo niti video nisam ništa pratio 3-4 dana sig) ali da se očekuje da igra
ostalo znaš i sam jbg tipa kuzmić i tako to, spanulis još neće na teren, ne znam ovamo sa perom antićem šta je da li će igrati ili jok i to je sve što sam ja pročitao od pitaj boga koga
Dobro to znam jbg
Pvt