U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Мислим да има нека слична прича за БНП Парибас као што Псето нуди, један пријатељ из Београда се бавио тиме, ваљда имао проценат од људи што нахвата. Чини ми се неких 12% да је била камата.
Trenutno D.O.O. JBR (duga prica jbg) raspolaze sa 30k dinara. To cemo da ulegnemo na zenski rukomet kad arminu javi neki zavisnik iz Moskve.
Kvota bi trebala biti oko 3. I to kad dodje ulezemo u psetove pokretne trake za jebanje mesara
+1
hahahah davim se na trake za jebanje mesara
Ps ajd da vidimo bas kako će da ti prodje ovo...
Lično mislim da je bolja ona startup fora, izloži ideju, ljudi daju kintu, ako uspe pare od profita proporcionalno ulaganju, ako ne nikom nista. Pošteno, pod tim uslovima svako bi uzeo pare na godinu dana.
Pa nije bolja fora po "nas", vidiš da oće da vrati pare po svaku cenu, uspeo poso ili ne
Eto, Voren Bafet srecan kad dobije 3% na godinu dana s parama kojima raspolaze, nasem narodu malo i 10%....
Pa da, logično, Bafet sa 80 milijardi ima sličnu ćar na 3% kao i Pseto na 200000 evra.
Pa ja bih mu ako je ideja dobra i ako mislim da će da uspe, ako je npr. u pitanju investicija od 100000 E, a dao ladno 2000 E, pa i da puknem te pare ako sve propadne za 2% dobiti dok god je bude ili dok se ne proda nekom. A za 200 E za godinu dana me zabole bas...
Bolje šaljite kintu meni na nz, ovde je oročena štednja tipa 4-5 %, pošaljite keš, ja vam pošaljem uplatnicu, i Vuk sit i sve ovce na broju :-D
Pa jebiga, ovo je očigledno sigurica posao, nije pošteno i da imaš garanciju da će novac da ti bude vraćen i da zaradiš s istom srazmerom ko i on koji je zapravo pogodio posao
Pa da, to je pametno. Kako se nisam setio toga da uzmem od 30 ljudi po 2000 evra i svima dam po dva posto od zarade i rizikujem svoje pare i vreme za 40 posto kolko mi ostane
To o cemu ti pricas je ulaganje a cim je u pitanju ulog znaci da mozes da ostanes bez njega. Sto i nije frka dok se drzis u tom opsegu oko 2k.evra, aj daj mi 50k a da nemas garanciju da cu ti vratiti i da ce posao da uspe? Ovako das 50k i za godinu dana imas 60 sigurnih jebenih hiljada evra evo nadji meni gde moze vise i ja sutra u podne donosim 50k evra
Zarada mozda deluje mala(iako realno nije, ponavljam kamata na orocene pare u banci je ispod 1 posto a ovo je minimum 10 puta vise) ali je jebeno sigurna znaci rizik ne postoji
Uostalom, koji kurac jbt da pretpostavimo da ti imas 2000e koji ces kurac da uradis sa njima da ti donesu profit? Najisplativije ti je da ugradis picku i sise i da se kurvas ne vidim kakav posao ti mozes da pokrenes niti u sta da ih ulozis da zaradis. Evo, daj ideju kako zaraditi sa kapitalom od 2000e i ja cu ti ih dati, zauzvrat trazim samo 2050e za godinu dana sve ostalo ti alalim da ih u zdravlju trosis samo da me ne slazes koliko si zaradio otvaranjem perionice
Bravo uspeo si da ne skapiras da sam se upravo na to i sprdao, jos sam napisao s parama s kojima raspolaze
baš često ne skapiramo da si ironičan, i ja sam se jednom popalio ko majmun da ti objašnjavam da teodosić nije lud što ide u los anđeles umesto u nižnji novgorod xD
Haha ja truca tako u 99% situacija ne provalim da se sprda
A jebiga jedino da budem bas ocigledan al onda bih ugovnao tu sprdnju, ne bi bilo to to
jedan savet onda, napišeš omg -_- na uvodu u post i nemaš greške
evo uporedi ova dva:
Eto, Voren Bafet srecan kad dobije 3% na godinu dana s parama kojima raspolaze, nasem narodu malo i 10%....
omg -_- Voren Bafet srecan kad dobije 3% na godinu dana s parama kojima raspolaze, nasem narodu malo i 10%....
omg -_-
ja negde napisao za vucica da je presveti covek, poceli ljudi da me napadaju sto podrzavam vucica.vodi ga kuci, jebo te on itd pametan je seltik sto na kraju skeca pise SKEC i to velikim slovima.za sarkazam moze omg ili jednostavno SARKAZAM
sark
To je tako in sada.