Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Vukajlija
Neću da se selim, našao sam novi izvor prohoda.
Drug danas bio na auto pijaci da gleda kola, a pored milion ganfera sto prodaju sve i svasta, starudiju.
Zapazim ja ovo i pitam dedu cigu kolko para, kaze 100 din sta god hoces. Kupim i kuci pogledam na netu, 65e sa postarinom. Xd
Samo da vidim moze li ovo uopste da se proda.
https://s8.postimg.org/5g49q4rjn/20171112_131953.jpg
https://s8.postimg.org/g2y2vox5v/Screenshot_2017-11-12-13-12-08.png
Šta si ti tilmo ovako po struci? Mislim koju si školu završio.
mesar-kasapin.
Al imam i višu za kasapina.
Bio sam drugi na regionalnom skolskom takmicenju u deranju svinja. 8:35s rekord skole.
Odlično.
Hvala.
Nego, da se vratimo na temu.
Sta radis ti tamo, koji posao?
I kad dodjes sa posla, je li ovo sto kazu, sedis kuci i stekas pare, od zivota nista?
void RadisUNemacku(int Zdravlje) {...
Hvala.
Nego, da se vratimo na temu.
Sta radis ti tamo, koji posao?
I kad dodjes sa posla, je li ovo sto kazu, sedis kuci i stekas pare, od zivota nista?
Servis i ugradnja elektronskih uređaja, znači doslovno sve šta imamo u ponudi od računara, mobilnih, tableta, do projektora, televizora, muzičkih linija itd.
E sad, radno vreme mi je usrano jer radim od 10:30 do 18:30 tako da šta da ti kažem, nekad idem van posle posla, nekad sedim kući, nema pravila preteranog. Ako se umorim tog dana, još bude neki kijamet, jedva čekam da dođem kući.
A recimo ti tilmo kad odvozaš svojih 1000 km dnevno, jel ideš negde u provod ili sediš kući?
Bio sam drugi na regionalnom skolskom takmicenju u deranju svinja. 8:35s rekord skole.
Bravo!
Apsolutno sam svaki dan posle posla u kafani, popije se par pića, pojede nesto, razglaba o glupostima sa drustvom.
Onda uvece majem do igraonice za decu u kraju, koja ima kafić i drug je vlasnik, pa se svi znamo. Pa i tu uvalim klinju da se igra, zena drnda telefon ja opet udarim neko pivo i razglabam sa drugovima.
Zato se i plasim da odem preko, unmro bi da moram nedelju dana da sedim kuci.
Edit: A pazi moj kraj. Ulica u kojoj živim je paralelna sa ovom, bez brige kolima obilazim sve. Xd
I ovo je samo u toj ulici, ima još 5-6 u porečnim ulicama, loodilo rođaci, od bircuza do picerija.
https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Djerdapska-ulica-kafane-i-merak-na-svakom-koraku.sr.html
ja bi umro da svaki dan moram da sedim u igraonici za decu XD
Očito nisi ženjenj dobri moj rajdarde kurcu. Xd
Pa bolje da drugi cuvaju decu dok ja pijem, jok, cu jurim za njim po kući. :)
Dugo nisam video veceg imbecila al ozb
Boktejebo kad stigneš visiti 24 sata na forumu onda kada si tako ispunjen životno
Malo me sramota da priznam jer su moji svi u dva rata ratovali protiv nemaca, ali ja sam veliki germanofil
Hehe to sam i ja pomislio skocimis.
+23
Sto se tice zivota u inozijemstvu vs zivota ovde, ja vise volim ovde samo da je malo vise para, ne mora bogzna sta da bude samo da se ima dovoljno da se ne zabrinjavas kad god nesto poskupi. Sirotinjska spika znam :d