Senke nad Balkanom

1. navise sam voleo sa bakom ad gledam zikinu dinastiju..ako hoces da se prikazes u pozitivnom svetlu pisi kako volis svoju baku.to mu sad dodje kao neko pravilo.najveci sljam samo pise o tome kako voli baku

2. serija je dobra ali nešto drugo sam hteo da kažem, video sam da neko pljuvao porodično blago pa sam se osetio prozvan i samo ću reći da je bogoljub gagić čerčil jači lik od većine likova u senkama i ovako kao lik a i fizički

3. Нисам паувао Породично благо, него сам говорио о људима који за Ђошу кажу "хахахаха јебо мајку каки је пјан ко гусца, оћу тато хахахаха".

Данило Лазовић Глумчина. Велико слово намјерно.

4. Bogami ja glasam za Vucica i Sns na sledecim izborima. Za vreme zutih nismo imali ovakve serije.

5. Черчил 10/10
    Ђоша 10/10
    Листер 10/10
    Миксер 100/10
    Бода 10/10
    Брандо и све његове цуре 1/10

6. Generalno volim porodicno blago, sa izuzetkom Mirjane Lazarević i Vojina Ćetkovića koji su blamantniji par i od Neće ona nidjeta i Djanija, odnosno Goge Sekulić i Ćiće.

Beban je klasičan onaj 12ogodišnji DEBIL IRITANTNI kojeg bih išutirao da ga imam u kući, i preočajno glumi.

Glogovac ekstra glumi ali njegov lik je sve ono čega se ja gnušam u životu: student koji spava do podne, pije nes, nije u stanju da obavi najjednostavnije radnje a ponaša se arogantno i cinično. I njega bih išutirao da ga imam u kući.

Gavrilo je isti moj ujak - ima decu debile, pare nema, a nosi torbu i odelo s kravatom na posao svaki dan, neko bi rekao uspesan covek a ono moša. Odličan glumac i odlična uloga, samo sam hteo da prokomentarišem.

7. stvarno ne znam što bilo ko pljuje đošu, ja se uvek ismejem na
    - 4 duple rakije
    - čekate društvo?
    - čekam te rakije

8. Svaka recenica Bode Tajsona zlata vredi

Mada je meni predobar i Jeza, pizdi jebeno celu seriju

9. породично благо је објективно наша најбоља серија и ко тако не мисли може да ми попуши ово мало курца

10. Neca > Beban

tuče ga iz hendikepa

11. Марко
    породично благо је објективно наша најбоља серија и ко тако не мисли може да ми попуши ово мало курца

Jeste ovo, nema sta.
    Ako si sa Peštera ili iz okoline Užica

12. Svakako nije loša serija da se razumemo

13. Meni Beban ubedljivo najmanje mrzak od svih klinaca u našim serijama/filmovima, jes dečko malo izgubljen, ko nije u tim godinama, ali nije debil nikako. Odjebo školu na vreme, snašo se lepo u kanalu kod Kreke i počeo da zarađuje najviše od svih u kući,kasnije pokrenuo i svoj biznis, to mora da se poštuje jbg. Jedino za razliku i od tunjavog Nece nije jurio pičke u seriji ali jbg ne može sve da se stigne, čejs a ček neva čejs a bič.

14. Danilo lazovic mislim da nema losu ulogu

15. čejs a ček neva čejs a bič

Jao jao <3

16. -.-
    Fadjo ne pricam ja o bebanu kao ulozi, nego kao glumcu. Da, uloga je do jaja, trebalo bi da pretstavlja malog beogradskog mangupcica koji napusta skolu i postaje majstor. Samo je problem sto Beban glumac nije nikakav mangupcic nego prljava smrdljiva sektalika drogos i slepac. Mislim to je danas, a i kad je imao 10 godina videlo se da je degen i da ce to postati

17. Куд тебе не нађоше да глумиш..

18. Hahaha Beban mangup
    Pa brate opale mu uličari dva šamara trči kući da plače ko pička

19. Zato nam i jeste stanje kakvo jeste jer je jedini kvalitet kod čoveka novčanice a ne znanje dobrota i ostali ne moderni kvaliteti

20. сигурно је бољи убица оца него породично благо јел бохоре

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.