Senke nad Balkanom

1. Ma gde
    Kad kaze lele lele oces Dudu ha ha ha

2. Brando platio koka kolu 20 dinara u renomiranoj beogradskoj kafani sa pijanistom, Trajkova penzija 865 dinara, 100 dinara gledanje u kuglu, solidno jak dinar bio tad vidim. Wtf su ljudi rušili slobu jel živite sad bolje pičke otporaške? Inače smor epizoda večeras Paja Trošak malo povadio na kraju.

3. 40 kokalola za penziju hahahah druze kakva sirotinja

4. Радјард Куплунг
    Zato nam i jeste stanje kakvo jeste jer je jedini kvalitet kod čoveka novčanice a ne znanje dobrota i ostali ne moderni kvaliteti

''sedim u penthausu nzm koji je dan u nedelji e to je po meni sloboda a ne porodica ljubav zdravlje siromasi jebeni nemaju nista drugo nego onim sto i majmuni mogu da ostavre''

5. Upalio sam prvu epizodu -.-

6. odustani odma, puno rusa ima baš i posle

7. Stavite mi baš dosta Rusa odozgo neka ima

8. Ako su prikazani u losem svetlu, znaci ako je serija rejalna, odgledacu sve jos veceras

9. ''sedim u penthausu nzm koji je dan u nedelji e to je po meni sloboda a ne porodica ljubav zdravlje siromasi jebeni nemaju nista drugo nego onim sto i majmuni mogu da ostavre''

10. djabe ti penthaus kad te u njemu niko ne ceka, skupa odela kad nema ko da ti ih skine i pare kad nemas sa kim da podelis.

11. е али је у тој кафани чашица ракије 200 динара па ви видите, био сам летос

12. meni nesto nije jasno u seriji.princ karadjordjevic sto je u ludari je mason, i onaj doktor sto ga tu drzi je isto mason to mi ne ide da doktor radi protiv njega

13. znaci karadjordjevic je samo ludak koji prica da je normalan,da je sve zavera protiv njega..

14. pa ne radi protiv njega, čuva ga, računa da jednom može da ga iskoristi, pa mu puni glavu sa pričom sektaškom.
    a nevezano za seriju đorđa jesu iz ludare oslobodili nemci čim su došli u beograd

15. a ja sam mislio da je ovaj bio mason pre nego sto je zatvoren u ludnicu, znaci ovaj doktor mu puni glavu.

16. pa da, a kraljevska je loza, a on ga kontroliše

17. u ovoj poslednjoj epizodi kad ga pita za crno sunce, ispituje ga ko da ga preslišava lekciju

18. samo da kažem da stanko bolje jebe od bjelogrlića...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.