Senke nad Balkanom

1. Tek posle treće kreće pun gas

2. Rekao sam generalno ismih, i u smislu da se nisam obracao pojedincu i u smislu da se nije odnosilo samo na seriju.

Npr. boli me kurac sto Vendi drlja picku na nacionalnoj frekvenciji, ko hoce nek gleda, jebe mi se da ja kao nesto rokam negativni publicitet po internetima, ili da se radikalizujem protestnim skupovima looooooool jebeni.

3. Kad cete shvatiti da treba da vas boli kurac. Stoka cita informer? Boli me kurac ne citam ja. Stoka radi za 12 hiljada pravi sundjeraste klompe one? Boli me kurac ne radim ja.

One stvari koje te doticu gledas da ih iskobeljas nekako, jebe mi se da tandrljam mekiku oko nekih stvari koje ne mogu promeniti.

Gleda ti se serija gledaj, ne gleda ti se, nemoj gledati, tesko da je snimana serija kako bi kulturoloski preporodila ovu napacenu zemlju koja svega ima i uvek je najbolja u svemu, al dusmani nas uvek zajebu.

slazem se sa ovim, isto vazi i za rijalitije,kao da bi ti ljudi koji ih gledaju poceli da citaju prusta, bernharda itd u slobodno vreme kad bi ukinuli rijalitije.bi kurac.jos bolje sto ih ti rijalitiji drze ispred tv-a 5 sati dnevno, makar su manje na ulici

4. Rekao sam generalno ismih, i u smislu da se nisam obracao pojedincu i u smislu da se nije odnosilo samo na seriju.

KO SE TO NAMA UPLAŠIO HA HA HA

5. Verovatno ja al ne znam na sta mislis, i od koga sam se uplasio

6. Има право Ишмих да изнесе своје мишљење, али не може се на основу 2 епизоде судити о цијелој серији, па ни причати шта то серија пропагира. Погледаш, брате, све фино па онда кажеш шта ти се свидјело, а шта не.

7. Pametuje Išmih. Dobar sa Kosmom pa pustio muda

8. serija ne propagira nista, prvo su pricali da su rusi lose prikazani kad sam gledao seriju zakljucio sam da su ustvari srbi najgore prikazani a rusi najbolje.rusi se zrtvuju i nisu okoreli kriminalci vidi se da se ne ponose time sto dilaju,.vec sam to napisao pre i mislim da je sve to nacin da se skrene paznja na seriju, malo negativnim publicitetom, malo pozitivnim.

9. али не може се на основу 2 епизоде судити о цијелој серији

NEMOJ DA SUDIS AKO NE ZNAS CELU PRICU!

Haha boh uplasio sam se priznajem, uh valjda sam se izvukao xd

10. Olako gubiš glavu stalno pretis mi

11. Ubacio si post jebate

12. tek sad cu da odgledam osmu epizodu, nazalost nisam mogao da gledam na tv-u, sa mojima, porodicno

13. Има право Ишмих да изнесе своје мишљење, али не може се на основу 2 епизоде судити о цијелој серији

I ja kažem odgledaj prvo svih hiljadu epizoda male neveste pa onda sudi!

14. Zašto Lab? Nemaš porodicu?

15. pa pisao je skoro da je morao da ih pobije nažalost

16. zato sto sam usvojen

17. Lol Rađ. Ima pogled da to i potvrdi
    Lab pa ti ljudi što su te usvojili sad su tvoja porodica

18. nije ti majka ona što te je rodila, nego ona što te je dojila i odgojila

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.