Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
bjelogrlić uopšte nije trebao da se pojavi u seriji al šta sad
Alo bre ne serite legla je bjeli uloga kao 1 na 10, srpski leonardo si kaprio
ma nije
razmisli koliko bi glumaca to bolje odigralo
a i druge uloge u seriji
evo zamisli da je alimpija mirića igrao recimo dubravko jovanović? u javnosti da bude onako blenta apotekar a ovamo podmukli kriminalac? pa pokido bi dubravko
serija jeste stvarno vrhunska, al je podela uloga go kurac
Samo da znate Nenad Jezdic je trazio da glumi Taneta. Zamislite tek koliko tom coveku ne bi legla ta uloga. Cak mu Bjela nije dao ni Kaludjera, i mislim da je ispravno postupio. Sta fali Goranu Kicicu? Da l ne bi mozda Sergej bolje odigrao tu ulogu? Cisto sumnjam
http://glossy.espreso.rs/files/IMG_4435_337901364.jpg
Bjela je dokaz da lik niži od 185 može biti glavna uloga u srpskoj seriji. Doduše samo ako je on i reditelj, ali računa se i tako.
eh sergej... jeste on govedo, al je bolji glumac od kičića
ima scena kad kaluđer priča sa onim arsom u fazonu ko si ti? e sad seti se u buretu baruta kad sergej ukrade tramvaj pa pita milenu dravić jel se seća turaka
e to je ta faca, pokido bi sergej
Jooj koliko mi se sere od ovoga.
Inace, Sergej ne moze da dobije ulogu to je valjda jasno
Wtf, pa netu pise da je Bjelogrlic visok 173, koliko je onda Ivan? Oo
Btw zarazno govno gledam drugu ep xd
Pa jel ima neko ko nije bolji od Kicica, kakva je to usporedba
Do jaja scena za bure baruta nelol obicni da je Jezdic govedo, lik je kul.
Kao i Kicic, kao i Viktor Savic, ne znam kako sve naopako pricas kosmopolito
https://www.youtube.com/watch?v=no9UswWBogY
(obrati paznju na intro :) )
Nenada Jezdica mnogo cenim kao ljudinu, domacina, poljoprivrednika kao i sam sto sam. Ali njegova nesimpaticna faca ga osudjuje da nikad nigde ne bude glavni lik, ni pozitivac uopste
pardon, ne krade sergej tramvaj nego autobus. tramvaje krade stevo iz kosjerića u majstoru i šampiti, sedam sutlijaša za sedam samuraja
nisam ja rekla da je jezdić govedo, sergej je govedo
Nenada Jezdica mnogo cenim kao ljudinu, domacina, poljoprivrednika kao i sam sto sam. Ali njegova nesimpaticna faca ga osudjuje da nikad nigde ne bude glavni lik, ni pozitivac uopste
Crni gruja?
па срање је црни грујо кад је отишло оно мудо трифуновић
Sergej jeste debil ali je odličan glumac, samo bezveze serete.
Vukajlija jeste uvek bila rasadnik neosnovanih i "KUL" pljuvačina, ali ova tema je prava septička jama po tom pitanju
Ne planiram da ponovo uđem na nju
Bosanac, upravo to i kažem. Video si koliko je usrao seriju kad je postao glavni lik. Sergej jeste odličan glumac, ali nije ova serija njegov žanr.
koji bre žanr nije njegov? sergej je antipatičan i odvratan gde god se pojavi i progovori kao javna ličnost, al što se glume tiče može i betmena da igra, ne lupaj