Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Userava sergej kako glumi. Npr strsljen, rekao bih za oskara da oskar nije sranje
isto ko što je mirjana karanović smrdljuša odvratna u stilu sonje biserko, al za petrijin venac joj svake godine treba davati po oskara dok je živa
Nisam gledao to
ahahahaha pa kako bre?
Mislim da ima i mnogo “vecih” filmova koje nisam gledao da bi se iscudjavala za ovaj. Slabo ja te filmove i serije i to
pa pogledaj petrijin venac
domaći film sa ubedljivo najboljom muzikom.
otplačem kad ga gledam svaki put
bard srpskog glumišta, sergej trifunović, vrti ploče na spratu kad se uđe u mladost/ludost/radost/gadost/božju milost, i memljivu atmosferu kafea Gajba čini još 30% gorom, a wurstplatz na trgu upravo ugovara s njim da i tamo počne da nastupa jednom nedeljno
kao glumac je dostigao sve što je mogao, sada je vreme da se ukleše u kamenu i kao didžej
domaći film sa ubedljivo najboljom muzikom.
otplačem kad ga gledam svaki put
hehehe plači plači
Ja ne mogu Sergeja da zamislim kao Kaludjera, uz svu vašu pomoć, ne vredi jbg
Petar Božović bi bio pravi izbor
ahaha ja sam pokušala jednom da gledam titanik i smorila me bljutavost i prespavala sam pola, ne znam kako je nekom to emotivno
al kad petrija priča kako joj pokojni misa dođe u san da je zove, a njoj se ne ide još, e tu plačem ko kiša
sergej je vec imao slicnu ulogu u srpskom filmu.kicic nije los mozda ni sergej ne bi mogao bolje.jezdic samo glumi tabadziju, ne znam kad je on glumio nesto drugo njemu ova uloga vrh pristaje
kičić je bio loš i kao sumpor u kenguru, on je svugde loš
Ja ne znam kako je emotivno nekome kad zena posle smrti muza menja jebace ko na traci, ne znam sta je tu za plakanje
joj bre maestro, skroz si površno gledo film
Titanik me je naucio da mozes biti i milioner a da ti zenu opet oprca neki lelemud, jebivetar
ко назива кичића глумцем тај је глупљи од њега
jbg takvi su nam 90% glumaca.
Кад смо код кенгура, вјероватно ће се снимати наставак...
sta ako kicic zapravo maestralno glumi lika koji ne zna da glumi :O
inace odgledao sam 3 epizode..dobro, bar nema bikovica..