Senke nad Balkanom

1. ma imamo mi dobrih glumaca
    a najgore su sad mlade glumice, nema nijedna da nečemu vredi i da nekako odskače

pre par dana sam pominjala vesnu trivalić u filmu oktoberfest, tek je počinjala tad, imala je dve scene u liftu sa lauševićem i tri rečenice al je blistala
    sad nema da se pojavi nijedna takva, samo gole noge i dupeta

2. https://s18.postimg.org/3mggq7ynd/17618797_401.jpg
    kicic je za ovu dzek nikolson..kad ova moze da glumi onda moze ko hoce

3. e da, krista je potpuni promašaj

4. наброј десет добрих глумаца

5. laušević
    sergej trifunović
    nenad jezdić
    kojo
    dubravko jovanović
    lečić
    boris isaković
    raka iz roda
    ljuba bandović
    dragan petrović

a i onaj što igra mustafu u senkama je hrvat al je uh

6. ju zaboravih glogovca

7. Nema dobrih mladih glumica jer su sada kriterijumi manekenski izgled, a ne umeće glume. Neuverljiva lica, gomila plastičnih lutaka za temu dobre pičke, a ne glumice

8. Dobro je da nema onog razroka iz greha njene matere, bosiljčić meščini

9. dragan petrovic pele jedini ojebao sa glumom u ovoj seriji..i zika todorovic je nivo.ovi ostali go kurac

10. Glavni
    Dobro je da nema onog razroka iz greha njene matere, bosiljčić meščini

ahahahaha pa dal me zajebavaš, on i vojin ćetković su ko kičić ako ne i gori

11. Glogovac je trenutno zauzet, pije

12. a dobro lečić je pička, sergej je smrad, glogovac pije, al jesu dobri glumci

13. Ne vidim lazara ristovskog jel umro il ste zaboravili?

14. Inace se u pozoristu najbolje vidi ko ume da glumi jezdic je u rangu sarme

15. pravimo kasting u po serije loolololo

16. ma imamo mi dobrih glumaca
    a najgore su sad mlade glumice, nema nijedna da nečemu vredi i da nekako odskače

A ovo deluje ko klasicna zenska zavist hahaha

17. Glogovac je mozda i no1 kako se zvase onai film kocka valjda ubio lik sa glumom

A ako pije to mu je plus

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.