SRPSKA ČAST

1. Pa jeste, vec su imali svoj defile za dan RS.

Gde mogu da se uclanim u srbska cast

2. Ne znam koji su motivi onih koji pristupaju srbočastašima? Ja mislim da su većina njih latentni pederi, ili pravi pederi, koji se boje posledica ako neko otkrije njihovo pravo lice. Valjda ako su nacionalisti niko neće ni posumnjati da su pederi (jer peder nmž biti nacionalista). Potvrda ovome je činjenica da mi je prećeno, i da sam banovan sa par nacionalističkih foruma, jer sam napisao da su pederi, i da su pičkice jer nemaju muda da to otvoreno kažu. Jebiga, istina vređa.

3. koji je tvoj motiv da ides na nacionalisticke forume da im govoris da su pederi? i da je sve to tacno,tebe bi trebao kurac da boli za to.
    mozes da odes i na neki hrvatski forum da im govoris da su pokatoliceni srbi.to je isto ok.

4. Jebiga, šta ću kad volim da mi svakakvi nacionalistički gmazovi prete, i da im dajem lažnu adresu. Valjda će na kraju shvatiti da bi im posao lgbt aktiviste više odgovarao? Tebi je OK da takve jajare, smradovi i robijaši predtavljaju Srbiju?

5. ne znam di nas ovi predstavljaju.
    verujem da bi ih mnogo boleo kurac da kazem da nije ok.i ostale raznorazne grupacije.

6. SrBstva? Glavni simbol Srbstva je Nedićevski grb. Budući da je Srbstvo čist klerofašizam, jedan od njegovih predstavnika su i tri prsta ( ali nikako glavni! ). Normalno, ne treba mešati Srpstvo i Srbstvo. Klerofašizam je u ovom slučaju nacionalizam prilagođen Srbstvu, tj, Svetosavski nacionalizam.

Србство је данас неправилни облик речи "српство". Недићев режим (ако се тако може назвати) је користио облик:

http://xdn.tf.rs/2015/12/10/Milan-Nedic-rehabilitacija.jpg

(30. јануар 1943)

Мит о св. Сави је такође један од основних митова идентитета српског народа, те је употреба термина "светосавски национализам" као синонима за идеологију Димитрија Љотића и њему сличних намерна злоупотреба појмова.

7. Nisam spominjao nedićev režim. Evo pogledaj npr. retarde iz stroja ili srbske akcije koji drkaju na Nedića. Oni koriste "Srbstvo".

8. Srbi su Jevreji za sirotinju

9. Ova izjava datira još pre 1924god, što znači da je Car čitao pogrešne knjige.

Šah mat.

10. Samopotapam je peder.

11. Losha prvokacija L@ki. Poz.

12. Mit o Sv. Savi je u direktnoj suprotnosti sa stavovima koje zastupaju srBski klerofašisti, te dolazimo do paradoksa. Naime, srbski nacionalizam, između ostalog, temelji se i na homofobiji, a Sv. Sava je bio gej, baš kao i većina današnjih Svetosavskih sveštenika.

13. imal neko da nije peder?

14. Prejudiciraš da ja mislim da su svi pederi. Ja samo pišem o (nesrećnim) pokušajima maskiranja homoseksualizma nacionalizmom. Dokaz toj tvrdnji je penjenje dotičnih (pa i pokušaji fizičkog obračunavanja). Jbg, istina zna da uvredi...ali šta je tu je! Pederi na gej paradi imaju više muda od njihove braće nacionalista, jer za razliku od njih ne skrivaju svoje pravo lice i nisu licemerni. Normalno da nisu svi pederi nacionalisti, ali jedan dobar deo jeste.

15. samopotapam, daj preporuku za neki forum gde bih mogao da zezam srbske nacionaliste i ostavljam lažne adrese

16. Srpskinacionalisti, stormfront, pogledi.rs...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.