Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. E ps a za taj spa komentar, solidno ženskasto razmišljaš, isti komentar sam čuo već pa ti vidi jbg xd

2. Aj coa nemoj se zajebavamo sreca pa si i tu jednu nasao. Tj sreca da te je tast nasao da ti proda punta hahaha

3. Coa brt od kad si ti počeo toliko da vabiš šamar?

4. Pa to je već vređanje druže...

I otkud punto u svoj toj priči sad i tast uopšte, ne razumem ozb

5. Ps a ti li imaš više brakova iza sebe. Ja isto tako hoću zasad imam 0

6. Hoću da mom sestriću budem kul ujko koji se razveo.

7. Zap brt vodim te sa mnom u Togo u julu tamo isto ima pigmeja opušteno ćeš naći nešto tamo za ženidbu.

8. Ma meni nije problem za ženu da nađem, problem mi se razvedem

9. Ma gde znam vidim sprdnja a znam da te tast terao da uzmes nesto ko on dal punta dal fabiju xd

10. Hoću da mom sestriću budem kul ujko koji se razveo.

hahahaha ladno ti neko napumpao sestru

11. Pa dobro, nije rođena, pa nije tolko strašno

12. Sta je problem razvesti se samo joj jebes sestru ona sve posle sama uradi

13. Doduse kosta :( Al ti si prijavljen na tarzaniji znaci dugovao bi joj 17 evra xd

14. Росен Гацов Куката
    Ma meni nije problem za ženu da nađem, problem mi se razvedem

Probaj da joj jebeš sestru, posle sve ide samo

15. Kasnis dusan haha

16. Vidim pseto ti si 88' ko ja a već 2 braka, jebane svastike i to. Ja danad izvacim 3 Sverrira ignasona iz islanda. Kako samo kasnim u svemu

17. Dusan kako ste prosli juce

18. Aha aha ok onda vidim već par puta pominješ tasta i punta pa da vidim sad šta je, da nije opet neka interna forica koju ne shvatam

Nije punto, u megana ovog relativno novijeg se on kune, punto je bio iz druge priče xd

19. Druze 3 braka su u pitanju ja sam pravoslavac

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.