Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Oće kupite domaća jajca?!

2. Šta ima u Vrdniku? Oću al nemam para jako sam siromašan.

3. U Vrdniku sam za 23,7 minuta po google maps

4. Kaćemo neku kafanu hehe

5. Pa dodji evo me u baru sedim gledam ligu sampiona nema kladza jebena ko da sam u cupriji a ne u banji

6. Zapata kad budes u bg javi evo ja cu se druziti malo sa tobom. Mozda te prebijem ako bas budes naporan al 88 posto necu eto

7. Koga ti da prebiješ sad kad si otišao u jebenu banju vrdnik da lečiš kostobolju aahahah

8. Kvota da cu te prebiti je upravo pala :(

9. Coa jesi nekad cuo za spa druze

10. Ja sam porasja u donje vranje detško.

11. Pa logicno, da jesi isao bi na romanticne vikende u spa centar a ne TAMO GDE INACE IDES hahaha

12. Jel ovo nova fora?

13. Zapata mogao si da porastes i u bruklinu slaba vajda aj teraj ne mogu se macujem sada

14. Ps brt majke mi došao bih znaš me ali kod drugarice sam u stanu a ona otišla u grad na piće a ja ležim gledam tekmu a ona odnela ključ ne mogu gajbu da ostavim otključanu jbg

15. ps
    Pa logicno, da jesi isao bi na romanticne vikende u spa centar a ne TAMO GDE INACE IDES hahaha

Šta sereš bio je kod mene na romantičnom vikendu bilo mu top, posle toga se i oženio

16. Daleko bilo još jednom da dođem, dvaput bih se oženio.

17. Pa uoravo o tome pricam xd

18. A čekaj sad shvatam što se pseto ženi svako malo, često svraća xd

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.