Oće kupite domaća jajca?!
Šta ima u Vrdniku? Oću al nemam para jako sam siromašan.
U Vrdniku sam za 23,7 minuta po google maps
Kaćemo neku kafanu hehe
Pa dodji evo me u baru sedim gledam ligu sampiona nema kladza jebena ko da sam u cupriji a ne u banji
Zapata kad budes u bg javi evo ja cu se druziti malo sa tobom. Mozda te prebijem ako bas budes naporan al 88 posto necu eto
Ja imam nož.
Koga ti da prebiješ sad kad si otišao u jebenu banju vrdnik da lečiš kostobolju aahahah
Kvota da cu te prebiti je upravo pala :(
Coa jesi nekad cuo za spa druze
Nisam
Ja sam porasja u donje vranje detško.
Pa logicno, da jesi isao bi na romanticne vikende u spa centar a ne TAMO GDE INACE IDES hahaha
Jel ovo nova fora?
Zapata mogao si da porastes i u bruklinu slaba vajda aj teraj ne mogu se macujem sada
Ps brt majke mi došao bih znaš me ali kod drugarice sam u stanu a ona otišla u grad na piće a ja ležim gledam tekmu a ona odnela ključ ne mogu gajbu da ostavim otključanu jbg
Šta sereš bio je kod mene na romantičnom vikendu bilo mu top, posle toga se i oženio
Daleko bilo još jednom da dođem, dvaput bih se oženio.
Pa uoravo o tome pricam xd
A čekaj sad shvatam što se pseto ženi svako malo, često svraća xd
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Oće kupite domaća jajca?!
Šta ima u Vrdniku? Oću al nemam para jako sam siromašan.
U Vrdniku sam za 23,7 minuta po google maps
Kaćemo neku kafanu hehe
Pa dodji evo me u baru sedim gledam ligu sampiona nema kladza jebena ko da sam u cupriji a ne u banji
Zapata kad budes u bg javi evo ja cu se druziti malo sa tobom. Mozda te prebijem ako bas budes naporan al 88 posto necu eto
Ja imam nož.
Koga ti da prebiješ sad kad si otišao u jebenu banju vrdnik da lečiš kostobolju aahahah
Kvota da cu te prebiti je upravo pala :(
Coa jesi nekad cuo za spa druze
Nisam
Ja sam porasja u donje vranje detško.
Pa logicno, da jesi isao bi na romanticne vikende u spa centar a ne TAMO GDE INACE IDES hahaha
Jel ovo nova fora?
Zapata mogao si da porastes i u bruklinu slaba vajda aj teraj ne mogu se macujem sada
Ps brt majke mi došao bih znaš me ali kod drugarice sam u stanu a ona otišla u grad na piće a ja ležim gledam tekmu a ona odnela ključ ne mogu gajbu da ostavim otključanu jbg
Šta sereš bio je kod mene na romantičnom vikendu bilo mu top, posle toga se i oženio
Daleko bilo još jednom da dođem, dvaput bih se oženio.
Pa uoravo o tome pricam xd
A čekaj sad shvatam što se pseto ženi svako malo, često svraća xd