Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Ne stvrn legle mi pare daj da smirujemo ovu priču

Чек испрозивао си ликове да су те зајебали, а онда су ти због тога послали паре?

2. hhaha kako se kirenegcici udruzuju a nema ih inace nikad nigde

3. hhaha kako se kirenegcici udruzuju a nema ih inace nikad nigde

hahaah a jos misle da su kao surovi kao potresaju nekoga ahahahh a u stvari vrlo malo ljudi su videli njih a i ti sto su videli njih automatski skapiraju da su u pitanju kiseli likovi cije reci skoro svake ne vrede HAHAHAHAHAH

4. Jeste triso, poslali mu bitkoine po jednorogu

5. ...и три воћкице

6. maestro nekako gotivno pokusava bar da nervira

7. cao maestro medenjaku volim tvoj pristup

8. ma 99 posto vukajlijasa misle da su kao surovi kao potresaju nekoga ahahahh a u stvari vrlo malo ljudi su videli njih a i ti sto su videli njih automatski skapiraju da su u pitanju kiseli likovi cije reci skoro svake ne vrede HAHAHAHAHAH

9. Oll jesi provalio da su ovi sto pisu cirilicom bas onako jako kiseli

10. Oll jesi provalio da su ovi sto pisu cirilicom bas onako jako kiseli

hahaha ma isti kurass cirilicaélatinica

11. Mislim imas ove likove za posmatranje tipa bombas i tilmo, oni su prica za sebe, a imas ove na koje sam ja posebno alergican tipa Mitke i jos neki koje nisam zapamtio po nadimcima. Znaci Mitketu na svakom slovu ostavljenom na forumu, plus na avatarima cak i na nadimku Mitke (nadimak koji moze imati samo srbijanac a on bosanac 1/1) na svemu se vidi svaka njegova zivotna frustracija i kompleks. Na ovoj vukajliji sto se mene tice ima nekoliko autora cije postove vredi procitati to su Bohor, Pseto, Pezos, Oll i to je to bukvalno niko vise

12. ahahahaha jebe Maestro solidno

13. Druže, promašio si suštinu za kilometar. Al nemam nešto volju da se objašnjavam, meni je otvaranje teme pomoglo i to je najbitnije

Ma znam, ti si Heraklit sa Tarzanije, teško ti je dokučiti suštinu. Bistar i vispren. Jedino malo sporije kapiraš kad te leraju za lovu, tu si malo sporiji, treba ti 6 godina da zavališ. Ali sreća pa imaš integritet kada skapiraš da su ti ga plasirali, pa odjednom ne valjaju jer su narkomani.
    Još jednom, mnogo ti je jajarski potez otvaranje ove teme, koliko god su oni kakvi jesu.

14. Mitke fura glogovca na avataru jer je sad aktualno to, tj bilo je aktualno ali se nije nista novo desilo u srbiji glavno pa da to isprati sa avatarom, ko sto je drzao Milojevica na avataru dok je zvezda igrala ligu evrope ili nekog zvezdinog kosakasa aktuelnog u tom trenutku. Bas jedva cekam da vidim sledecu neku aktuelnost u srbiji da mitke to isprati iako nije bio triput u srbiji, jer ga je sramota da prati bosanske aktuelnosti

15. jebacu mu mamu ja onu

16. Makaronac
    U životu nisam pročitao tekst sa Tarzanije, a isto tako nisam ni pogledao emisiju Dnevnjak.

Ја сам погледао 2-3 клипа Дневњака и било ме срам шта сам гледао.

ЕДИТ: А да, Тарзаније текст никад прочитао нисам. Ваљда увек заборавим и да постоји тај сајт.

17. бушидо где живиш

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.