Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. озб питам јеси ли у кини још увек

2. Ajde Buš baci neki insajd info za leto :)

3. Kafica, pljugica, ovi vaši budalasti spisi, oblačno taman kol'ko treba, posle sastavljamo tiket sve u sve sjajan početak dana!

4. Još par strana ove teme i biće jevreji iluminati krivi za sve.

5. I idem na šanu, peglam jakne, patike

6. озб питам јеси ли у кини још увек

Samo par puta godisnje poslom odem sada, ali ne živim više tamo.

7. Zapata imam pitanje jedno: zasto nisi pokusao da ih prebijes?

brt Agilni je za Zapatu Švajcneger

8. Ajde Buš baci neki insajd info za leto :)

Nemam za leto, ali evo ti od zime. Ovi vaši Hrvati probali da dovedu Mirka Vučinića. Zvao ga Ilijev. Ovaj mu rekao - Ne mogu, igram golf sada.

9. Usvaja kinesku decu amerikancima diler decom
    Edit prof je

10. Predaje fudbal u sedmoj ligi po Kinama i Kazakhstanima?

11. Postavljam čunjeve iskusnim sedmoligaškim ekipama i nosim markere na pranje

12. Šta misliš Deki, jel izbije 700€ smeštaj i topli obrok

13. сећаш се кад си причо пре неколико година на чету како наши предају енглески овде е то ја сад радим плус слажем коцкице кад ми досадно у донггуану

14. кад те пут нанесе у провинцију гуангдонг јави се да попијемо неки бајђо

15. Da li te je povreda meniskusa sprečila da zaigraš LŠ kao i 99% naših fudbalskih velemajstora

16. Запата, земљаче, ти како си описао тог Френкија у паклу дроге, ја га замислио као Јуана Мекгрегора кад зарања у веце шољу, а оно лик у ствари на грању. Претера га.

Блеки, пичко, што ми не помену да постоји овај хит од теме, него сазнајем 10 дана касније и тек сад пишем као нека особа закаснела у развоју. Но, на свим пољима у животу каскам, па вај д фак нот и овде. Ево мог некропоста и неколико неповезаних мисли.

Како је бизарно видети стару онлајн екипу на окупу и како је чудно што се за безмало 6 година од мог одласка са сајта неки људи уопште нису променили, вокабулар им исти, форе су им исте, резоновање такође. Али изгледа да је то тај вукајлијашки ментални склоп од ког не може да се побегне, па ни ја.

Кажеш, добио си 300 евра за 6 година, ништа ти нису платили. Мало ти је што су ти капале пичке, хтео би и паре. Тако ти је то кад радиш нешто из задовољства, а желиш кинту за то. Нема тога. Требало је у старту да ти буде јасно да ћеш да будеш изјебан.

Да бих појаснио, узећу Вукајлију као пример. КАИЗЕН је један некреативац пар екселанс, али имао је лудачку срећу да му други људи помогну да се обогати и довољно бесрама да им не купи ни по чоколаду. Основао је сајт по угледу на Јурбандикшнари, дакле идеја у старту плагијат. Али нема везе. Никад ништа духовито није написао на сајту, писали су за њега други људи и бесплатно му доводили милионе људи на сајт. Опет нема везе. Колико је пара Каизен зарадио од реакција?
    Миличина идеја коју је он пригрлио опет као своју. Нема везе, мада не знам шта Милица мисли о томе. Али што је џукачки одјебао неке људе којима је истински било стало до сајта, који су остављали своју креативу, део самих себе овде, е ту је показао каква је неособа. Неки људи, Сурови на пример, су се и у стварном животу цимали око Каизенове идеје да је то невероватно.

Ја сам 2012, када сам последњи пут пре овога постовао овде, одлучио да направим привремену паузу од неколико месеци како бих завршио факултет, а факултет сам годинама био развлачио пре тога, што због посла, што због лењости, што због, морам да признам, Вукајлије. И одем на модфорум, напишем да ме неће бити пар месеци, и још кажем Каизену да ме не размодује. И лик ме ладно размодује, ја изневерујем. Е сад, не знам да ли није прочитао то што саписао на модфоруму, верујем да није, или је прочитао, па намерно одлучио да ми не изађе у сусрет, у сваком случају, Каизена боли курац. Он је неособа с болом у курцу. Он је пола живо биће, пола бол у курцу. Његова курцобоља попримила је људски облик. У неком речнику штампаном речнику сленга ће једног дана, под лемом „курац”, тамо где стоји идиом „боли га курац”, стајати Каизеново име као пример. Да би успео у животу, Запато земљаче, мора да те боли курац и мораш да пишаш људима по глави. Немилосрдно. Тако је свет конципиран одвајкада. Једни стварају, други пишају ствараоцима по глави. Само је питање колико ће ствараоци трпети да им се пиша по глави, ти си богами фино истрпео, али је требало да знаш да ће се то десити кад си пристао да радиш за тог Окса, који је, исто као Каизен, потпуно некреативан лик. Верујем да је способан бизнисмен, какав је човек не знам, али до дана данашњег ја не прочитах ниједан његов занимљив или иоле духовит текст, што на Вукајлији, што на Тарзанији, а читао сам их доста.

Видим да је било речи о томе кад је Вукајлија била на врхунцу, тј. кад је пукла. Пукла је кад смо ономад сахранили Блекија. Нешто се ту поломило. Да, све смо у доколици смислили Мрмун и ја, Урке је спровео у дело, мада није ОН требало да спроведе у дело. Он је само био другар и изашао је у сусрет. Првобитно смо питали Маријану П као некога ко важи за озбиљног члана, идеалног да објави вест, која је само seen-овала наш план, није ништа рекла ни за ни против (за разлику од пар модова који су нам рекли да се не спрдамо) и одлучила да се одјави, што је опет требало да предвидимо, јер је и Маријана тај тип људи, и њена егзистенција на сајту је била заснована на плагијатима, само за разлику од Каизена није имала предузетничког духа, па никог није оштетила. Углавном, покопасмо ми Блекија, хел броук лус и све остало је историја. Људи су се фрапирали, слали нам болесне приватне поруке, једна чланица је чак рекла да јој је дете плакало. То дете је сад вероватно тинејџер, можда вуче трауме, а да ја то не знам.

Тад се показало колико Вукајлија значи људима. Показало се да прожима и офлајн животе људи, што би рекао легенда сајта и један од најбољих људи овде, Јовичић.

Онда су дошли неки опскурни људи на места модератора, типа неки Уррад, а садашња гарнитура је већ вот д фак. Стварно.

Сад дођем на форум и видим да је пола тема о фудбалу, а разговор о фудбалу и у стварном животу бива индикатором одсуства идеја и темâ за смислену расправу, па ми мрско да било шта напишем. Дакле, нема људи на сајту. Отишли су.

Неки кукате да је Дневњак трансфер блама. Ало, то је телевизија, то гледају и тедке. Гет рил, толико о тој теми.

Запато, батали ламентирање над сопственом сиротињском судбином и буди срећан што си макар имао задовољство да радиш то што си радио, јебао си, било ти је лепо. Минус део о бројању публике у Нишу, хаха, тај је моменат много јак, убацићу га у књигу једног дана. Ево, ја се уопште не кајем што сам допринео популаризацији овог сајта и што пар промила Каизеновог богатства потиче и од мене. Моје кајање и озлојеђеност не би од њега начиниле особу, тј. он би и даље био пола живо биће, пола курцобоља. Све у свему, било је лепо искуство, на Вукајлији сам временом научио да не морам да повлађујем туђем укусу да бих писао и био читан, па се то одразило на многе сфере мог живота, а сад и на посао где фурам своју причу и добро ми иде, да куцнем о дрвену главу. Чак сам и неке прекул људе упознао захваљујући Вукајлији, људе који ми сад спадају у најбоље пријатеље. Верујем да је и код тебе слична прича. Искористићеш искуство које имаш, добар си аутор, и ако ти је довољно стало, можда ћеш неку своју причу да прогураш, па и ти постанеш нови Каизен/Окс/Френки. Само буди спреман да пишаш људима по глави.

17. esi josh komunista i bezboznik?

18. Pa eto, malo sam pišnuo po njima, stvoren je mim frenki narkomanski ciganin i ćićo demon. Malo, al meni dovoljno. Pozdrav, zemo