Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Dzimi, mogu da ti preporucim jednog autora da se druzite ovde na sajtu i delite ista interesovanja. Sale d snajperist je u pitanju slobodno mu pusti pvt.

2. Opravio Reme. Inace, Dzimi mnogo si toga na mestu rekao, ovo sam morao cisto kontradiktornosti radi.

Поштујем. Добар је, ахах

3. Rasni porastao al je i dalje brdska paljevina.

4. Nema nazad više, nož u leđa ne praštam
    An gard, šiptare

5. Znam da ne prastas, evo 5 godina cekam da dodju momci sa metalnim stanglama da mi skacu po lobanji hahahaha
    Edit: kosmopolitin sin je sa mnom ceka i on

6. Није проблем у спортским темама, типа, велики број људи који блеји тамо је сасвим океј за сајт. Проблем је са људима типа Расни, БобРок и слични који спамују све што их не интересује, а интересују их само теме везане за Звезду и Партизан.

7. Шта, ипак је БобРок Расни, лол, а таман сам почео да се питам да ли је могуће да постоји још један такав дебил.

8. Реме, то ако се ја понекад нашалим на твој рачун, не значи да те не готивим

9. Реме, то ако се ја понекад нашалим на твој рачун, не значи да те не готивим

То је океј, али то и даље не имплицира да ја тебе готивим.

10. Сале, како тачно да окрећеш на шалу и комику кад нема риба на сајту?
    Хумор је алат или за барење риба, или својеврсни џентлменски гест.
    Коме је тачно до хумора на овом стецишту педера?

Dugo veću glupost nisam pročitao a baš sam čitao neki tekst Mišela Fukoa o političkom djelovanju društva koje mora da podvrgne kritici djelovanje institucija i da se one napadaju na način koji će razotkriti političko nasilje, fazon građanska neposlušnost vauuuu proleteri svih zemalja ujedinite se jebo te Franjo Tuđman u šupak

11. čitao neki tekst Mišela Fukoa

oće skočimiš da se predstavi načitano kao legenda džimi, ne ide prijatelju to na silu, sa pedigreom se rodiš

12. Siguran sam da dzimi cita ozbiljniju literaturu

13. džimi legenda<skočimiš nelegenda

14. Jedino istinito sto se moze smatrati od ovog sta Dzimi kaze je da je sadasnja garnitura moderatora dijabolicna jzuzimajuci Trnavca, Lukca, Kurajbera, Smarka, FM, MV koji su manje vise ok,nsve ostalo ukljucujuci Truca i Kosmopolitu teski degen.

15. Ako je Mišel Fuko neki reper pomoću kojeg se neko predstavlja načitanim onda smo mi kao civilizacija odavno zaslužili sve što nam se dešava.

16. Npr. Ivo Andrić je mnogo ozbiljniji u svom poimanju politike.

17. Dr Kenan Crnkić - Pazi kojeg vuka hraniš

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.