Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. džimi može kad bude nežna srna aktivna ti da kažeš nešto glupo i ja da te mimujem pls

Hahahaha

2. džimi brt ovo je 2018 na vukajliji ne biraš po tome kakva je pička nego dal ima pičku uopšte

А и то што кажеш.
    Лоше, лоше.

3. Јебо матер, има негде списак модова?

Аутори -> Последње активни па са десне стране

4. Па не иду људи на вукајлију да јебу, већ да се расправљају са људима који су им слични. Ко хоће да јебе изађе у град, представља се бољим него што јесте и спушта критеријуме док не набоде нешто. Ја нећу да вас пуним за те ја јемен форе, то је било прије 5-6 година и сад кад бисмо тражили шта је ко радио и писао прије 5-6-10 година дошли бисмо до тога да смо сви некад били аутистични у неком смислу. Али шта ми сад већ иде на курац је то што сад покушаваш (Џими) да представиш сајт као стациште педера, а прије 6 година ви сте јебали жене у пичку својим умотворинама на тврђави. Дај молим те. На крају крајева, који ће нам курац жене овде, нит се капирају у фудбал, нит знају да спемују чет, а неће ни да шаљу десу голе. А најгоре што може да се деси је да их неки идиот умодује, па онда људи према бановима могу да прате њихове менструалне циклусе. Колико год да псето зна да буде антипатичан са овим својим агресивним начином комуникације, ја се у потпуности слажем са овим што је он написао. Нисте богови.

5. Nemojte više, pravimo legendu sajta od njega, autogol

6. Nismo mi oterali ribe, bile su one ovde citavo vreme sa nama, one su nestale onog trenutka kad smo mi ljute glave razbacali sve vas lazne romanticne vitezove, kad smo oterali vas otisle su i one jer nije imao ko da im dize ego vise

7. jel punoletnica otisla u dansku, zna li ko

8. Аутори -> Последње активни па са десне стране

Хвала, тебра.

Урад активан пре годину дана, а и даље мод. А мене Каизен размодовао после две недеље одсуства.
    КАИЗЕНЕ ДЕЧКО, ОВО ПОСТАЈЕ ЛИЧНО

9. Za dzimija pricali bio bog i batina ispade teska budala jbg. Tako su i za delevru pricali isto ono ispade ciganj obican. Vidis rasni sta te ceka ovde za 5god. Doduse tebe i sad svi smatraju budalom haha

10. На крају крајева, који ће нам курац жене овде, нит се капирају у фудбал, нит знају да спемују чет, а неће ни да шаљу десу голе.

Извини, некад су слале.

11. Hvala multicipmankede, stavljam te u pratnju xd

12. Nije da i za tebe govore lepše stvari, a uništavaju te i sad, moš mislit kad slegnu utisci o tvom liku i delu za pet godina, šiptare hahah

13. Е, ај сад озбиљно...

Мислите да ће бити уопште сајта за 5 година?

14. Dzimi ajde budi mudo i legenda i okaci svoju sliku? Da vidimo kakav je to kazanova koji pojavom na forumu dobije osam sisa i dve picke ili se teraj u kurac slepce jedan

15. Онда су дошли неки опскурни људи на места модератора, типа неки Уррад, а садашња гарнитура је већ вот д фак. Стварно.

Јебо матер, има негде списак модова?

https://i.imgflip.com/26it1r.jpg

16. Е Апофисе, мислим да ти не ради линк :Д

17. Мислим да ће бити сајта и за 5 година јер сам пре 5 година мислио да данас неће бити сајта.

18. Opravio Reme. Inace, Dzimi mnogo si toga na mestu rekao, ovo sam morao cisto kontradiktornosti radi.

19. Да, али нешто се сајт спарушкао у последње време.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.