Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. žao mi džimija :-(

2. Stavi lajk ako bi primio Dzimija u svoj dom

3. evo kosmopolita je tu saće doći džimi da skečuje

4. ahhaha treba uvesti termin DRUGA VUKAJLIJA, kao antipod seljačkoj vukajliji rasnog itd, ovi što čitaju bodlera itd

5. joj stvarno nije trebao da dolazi

6. DRUGA VUKAJLIJA JOŠ NIJE DEFINISANO

7. Definiši pa neka ti Delevra odabere XD

8. bohore da te pitam a da se ne uvrediš, jesi ti ovde sad kao neki warlord, gazda šta li nikako da pohvatam, vidim malo cimka od tebe ovi ostali miševi, a nekako si mi dejan cukić vazda bio

9. Ja ga ne volim.
    Bohor me je toliko puta uvredio, da to nije normalno.

10. Ma ne lupaj bre
    Nego poslusajte sta ce vam reci covek sa 3 krune
    Tih zlatnih godina ste se uljuljkali i napavili vestacku stvarnost neku vasu da je bilo dovoljno da kazes da si registrovam na Vukajliji da ti puse kurac. E sad legende Vukajlije jos zive u proslosti al ih je pregazilo vreme tako da bubuljicavom gimnazijalcu nije dovoljno da kaze da je Vukajlijas ili Tarzan sa bi mu ljudi tritkali jajca nego mora da obrija paucinu od brkova tipa ili kupi X5

11. Kosmo, izvini, ali zar ne misliš da je tvoje lamentiranje kako "nije trebalo da dolazi" malčice licemerno? Budući da si kao mod dobrano doprinela stvaranju ove usrane atmosfere u kojoj se ove seronje što sad kao "vladaju" sajtom šire i jedan drugog pederski serdarvojvodišu?
    Mislim, čisto onako pitam da dam ovoj besmislenoj temi dodatno besmislenu ozbiljnu notu.

12. Ja sam warlord nije niko drugi

13. Zhajk

Šta ti je govorio?
    Kako si prolazio kroz sve to? Da li si imao šta da jedeš dok te je vređao?
    Da li ti je napadao drva oko kuće?

S poštovanjem
    Tatjana Vojtehovski

14. Zap pišeš u sred rečenice warlord naravno da ce te svako zavrnuti za pare jbg nemoj da se zajebavamo

15. Budući da si kao mod dobrano doprinela stvaranju ove usrane atmosfere u kojoj se ove seronje što sad kao "vladaju" sajtom šire i jedan drugog pederski serdarvojvodišu?

usrana atmosfera je uveliko bila ovde pre mog umoda

16. Agilni je kriv za ovo sranje ako mene pitate

17. Zhajk

Šta ti je govorio?
    Kako si prolazio kroz sve to? Da li si imao šta da jedeš dok te je vređao?
    Da li ti je napadao drva oko kuće?

S poštovanjem
    Tatjana Vojtehovski

Tebe sam cenio neko vreme, ali i ti si počeo da lutaš u njegovom smeru, dragi Makaronac.

https://www.youtube.com/watch?v=jezFQfkdqj8

18. najbolje je bilo na sajtu od 2011 do 2016
    ovi iz prošlosti pojma nemaju

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.