Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Zadnje vreme došlo
žao mi džimija :-(
1 lajk jedna molitva
Stavi lajk ako bi primio Dzimija u svoj dom
evo kosmopolita je tu saće doći džimi da skečuje
ahhaha treba uvesti termin DRUGA VUKAJLIJA, kao antipod seljačkoj vukajliji rasnog itd, ovi što čitaju bodlera itd
joj stvarno nije trebao da dolazi
DRUGA VUKAJLIJA JOŠ NIJE DEFINISANO
Definiši pa neka ti Delevra odabere XD
bohore da te pitam a da se ne uvrediš, jesi ti ovde sad kao neki warlord, gazda šta li nikako da pohvatam, vidim malo cimka od tebe ovi ostali miševi, a nekako si mi dejan cukić vazda bio
Ja ga ne volim.
Bohor me je toliko puta uvredio, da to nije normalno.
Ma ne lupaj bre
Nego poslusajte sta ce vam reci covek sa 3 krune
Tih zlatnih godina ste se uljuljkali i napavili vestacku stvarnost neku vasu da je bilo dovoljno da kazes da si registrovam na Vukajliji da ti puse kurac. E sad legende Vukajlije jos zive u proslosti al ih je pregazilo vreme tako da bubuljicavom gimnazijalcu nije dovoljno da kaze da je Vukajlijas ili Tarzan sa bi mu ljudi tritkali jajca nego mora da obrija paucinu od brkova tipa ili kupi X5
Kosmo, izvini, ali zar ne misliš da je tvoje lamentiranje kako "nije trebalo da dolazi" malčice licemerno? Budući da si kao mod dobrano doprinela stvaranju ove usrane atmosfere u kojoj se ove seronje što sad kao "vladaju" sajtom šire i jedan drugog pederski serdarvojvodišu?
Mislim, čisto onako pitam da dam ovoj besmislenoj temi dodatno besmislenu ozbiljnu notu.
Ja sam warlord nije niko drugi
Zhajk
Šta ti je govorio?
Kako si prolazio kroz sve to? Da li si imao šta da jedeš dok te je vređao?
Da li ti je napadao drva oko kuće?
S poštovanjem
Tatjana Vojtehovski
Zap pišeš u sred rečenice warlord naravno da ce te svako zavrnuti za pare jbg nemoj da se zajebavamo
usrana atmosfera je uveliko bila ovde pre mog umoda
Agilni je kriv za ovo sranje ako mene pitate
Šta ti je govorio?
Kako si prolazio kroz sve to? Da li si imao šta da jedeš dok te je vređao?
Da li ti je napadao drva oko kuće?
S poštovanjem
Tatjana Vojtehovski
Tebe sam cenio neko vreme, ali i ti si počeo da lutaš u njegovom smeru, dragi Makaronac.
https://www.youtube.com/watch?v=jezFQfkdqj8
najbolje je bilo na sajtu od 2011 do 2016
ovi iz prošlosti pojma nemaju