Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Си стварно педер?

Зар ниси извалио већ? Пио си пиво са мном.

2. izijem flips
    pozz dekara najveci jebacu ikada u postelji

Deste bato

3. Зар ниси извалио већ? Пио си пиво са мном.

Ја се осим неколико људи са ревија и тих блеја, уопште не сећам ко је ко са Вукајлије уживо, да ми приђе неко на улици и крене да прича не бих га препознао. Мислим да сам тако пар људи одавде успео да испалим.

4. malo kad razmislis i Vucic je peder pa eto gde dogura, stvarno daleko vece sanse imas za napredak u karijeri i zivotu ako si peder

5. Ја се осим неколико људи са ревија и тих блеја, уопште не сећам ко је ко са Вукајлије уживо, да ми приђе неко на улици и крене да прича не бих га препознао. Мислим да сам тако пар људи одавде успео да испалим.

Ај сад Тришо, немој се фолираш. После ревије смо седели ти, ја, Гамби, Данкан, Бурзум и Дотер. Одабрао си педерску екипу, а имао си опцију да блејиш с Маром Муњом и Мулуцом. Блек и Мрмун одабрали Мару Муњу и Мулуцу. Блек и Мрмун непедери лол

6. Ај сад Тришо, немој се фолираш. После ревије смо седели ти, ја, Гамби, Данкан, Бурзум и Дотер. Одабрао си педерску екипу, а имао си опцију да блејиш с Маром Муњом и Мулуцом. Блек и Мрмун одабрали Мару Муњу и Мулуцу. Блек и Мрмун непедери лол

Еј, тебе се сећам (ваљда ти си онај леп црн човек с брадом), Дотера памтим јер личи на покојног Маринка Маџгаља, Гамбија и Бурзару знам осим ако нису променили лични опис на начин да не могу их расазнам у гомили. Данкана најслабије памтим. Осим вас и још неколко људи, мене стартује неки лик са Вукајлије уживо и морам се правим да га знам, док се не сетим ко је тачно, што ми је безвезе ал јбг.

7. Еј, тебе се сећам (ваљда ти си онај леп црн човек с брадом)

Тришо <3

Дотера више не би препознао дефинитивно. Не личи више на Маџгаља.
    Осталу тројицу нисам видео од 2012.

8. Ko je lepsi, dzimi ili milan jevdjic?

9. Džimi druže, jesi čuo za Tinder? Msm ako ti manjka riba onlajn. Baška ne gađaš mučenice do kojih te karta/gorivo košta ko 4 kutije kurtona.

10. Bogu Ocu Sapsitelju sam zahvalan što su na jednoj temi našle sve legende sajta. Mgaovi pisanja i humora su tu iz svake epohe. Zdravlja i sreće imali svi.

11. Nije randum zapata ozb je neko rekao na četu da je se jebavao s nekim s Vukajlije
    Cuj legenda si po broju odabranih ajahha pa druze ja imam 3 krune sto ne znaci da sam usao i istoriju nego sam i dalje seljačina nadobudna
    A ovo da je sve izgubilo smisao bez zena je tek debilizam
    DekY je jebao 11 zena u nezlatno vreme Vukajlije ajde vi legende da vas cujem cime mozete da se pojvalite jebanjem Fejzbukmanijaka

12. Samo pozdrav za bohora
    De si lepi
    Ide li

13. Ste videli ovo dosao Sale i javio se samo meni
    Bohor > Dzimi

14. SMESH LI ODABRANIH DZIMI DECKO

15. Eo sve nesto iz offa pratim
    Od kad krenuo sa poslom ne stignem

16. Bem ti, doš`o Џими a ja nisam bio tu. Sad moram da čitam pola teme da uhvatim nit.

17. mnogo je tužno, perice, džimi ko pao s marsa, ne snalazi se u novoj atmosferi :-(

18. Vidim da ga neko pita da li stvarno misli da je jedna od 50 legendi sajta. Mislim, jebote.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.