U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Izijem upao u wc šolju kod svog dobrotvora i udavio se, šolja još nije otčepljena
U govnima je živeo, u govnima i umro
gledam te nešto ovih dana po forumu i sve mi neka tuga kad vidim kako ti u stvari nemaš pojma gde si došao, ko ovaj džimi danas i sve braniš neke tradicije vukajlije 2011 a najgora bagra piša po tebi
tek sad kad vidim ovo što si napisao shvatam kolika si ti zapravo budala
naime šta
- ovo nije moja kuća
- umod nisam ni tražila ni očekivala i nastupio je u trenutku kad je kaizena baš zaboleo kurac šta će biti sa sajtom a mene još više
- daj mi, molim te, link do nekog mog posta gde kukam na klince što seru po dragocenoj vukajliji - grešiš ako misliš da ja ne mogu ništa, mogu ali neću jer apsolutno nema svrhe i preveliko je cimanje
Mrzi me da razlazem na delove jer kucam sa fona. Pa ne kukas direktno, ali kao sranje je vec bilo, bagra kenja vrslja, ovo ono. To je uvijeno kukanje, makar meni.
A to kao, mogla bi ja, ali kao previse sam kul da bi se cimala, mani mi te fore. To je realno bulsit i ti to znas. Da si zelela mogla si itekako, to je otprilike 5 klikova da pobanujes ovu balavurdiju. Da li zelis da budes moderator ili ne, to ne znam i realno ni ne zanima me nesto, ali koji kurac onda uopste jesi ako si nezainteresovana? Boli i mene, pa sam odbio kada je bilo reci o tome. Nikad mi nije bila ni jasna institucija moderatora, zasto ljudi rade to za dzabe.
Ali u pravu si za jednu stvar - Kaizen je glavni problem, njemu se jebe i zato i jesu ovakvi moderatori koje ni ne zanima da rade sta treba, zato vrslja bagra i zato maltene nikog ko vredi i nema ovde. Mislim, lik je ukinuo najposeceniji deo sajta da bi mu hosting bio malo jeftiniji, lol.
Сајт је реално пропао кад су отишли креативци, а то су они који су га и изградили и популаризовали. А то су, између осталих, Џими, Гамби, Запата, Гвозден, Френки, Блек, Сурови, Бурзум, Мелкијадес, Јовичић итд. Па чак и Расни јебени. Свако на свој начин. Кад су они нестали, нестала је и креативност, па самим тим и посјета. Да су остали, може се само замислити у ком правцу би отишао сајт, како би еволуирао хумор. Али, сигурно је да би било занимљиво.
Сад је голо говно. Имамо пар типова који јадно хејтују и напушавају неистомишљенике (који су, узгред, нестали, јер нису ајвани да се расправљају), тако да је сајт спао на форум у коме можеш од занимљивог прочитати покоји пост од Радјарда, Изијема и Макаронца. И то је то. Све у свему - говно.
A to kao, mogla bi ja, ali kao previse sam kul da bi se cimala, mani mi te fore. To je realno bulsit i ti to znas. Da si zelela mogla si itekako, to je otprilike 5 klikova da pobanujes ovu balavurdiju. Da li zelis da budes moderator ili ne, to ne znam i realno ni ne zanima me nesto, ali koji kurac onda uopste jesi ako si nezainteresovana? Boli i mene, pa sam odbio kada je bilo reci o tome. Nikad mi nije bila ni jasna institucija moderatora, zasto ljudi rade to za dzabe.
Ali u pravu si za jednu stvar - Kaizen je glavni problem, njemu se jebe i zato i jesu ovakvi moderatori koje ni ne zanima da rade sta treba, zato vrslja bagra i zato maltene nikog ko vredi i nema ovde. Mislim, lik je ukinuo najposeceniji deo sajta da bi mu hosting bio malo jeftiniji, lol
stvarno se ne razumemo ti i ja
- ne kukam ni uvijeno ni direktno, koga boli kurac što je vukajlija sranje
- ne znam što sam ja moderator, pitaj kaizena, ne mislim da mu je moj umod bio dobra odluka
- za banovanje majmuna nisam rekla da sam previše kul, nego previše lenja
Pa uprsvo zbog svega što si navela ja mislim da je licemerno da kukaš nad Džimijevom sudbinom.
Mrzi te da se cimaš da radiš posao moderatora ali te ne mrzi da pevaš prateće vokale toj najvećoj bagri koja piša po Džimiju. Taj deo mi se posebno sviđa.
- ne kukam ni uvijeno ni direktno, koga boli kurac što je vukajlija sranje
- ne znam što sam ja moderator, pitaj kaizena, ne mislim da mu je moj umod bio dobra odluka
- za banovanje majmuna nisam rekla da sam previše kul, nego previše lenja
Pa nisi rekla da si previse kul ali ono, zvuci tako. Ako si legitimno zaista toliko lenja onda si obrnula igricu, mislim, pet jebenih klikova. :)
Pa ono, ne boli ni mene posebno kurac sto je sranje, zato se i nisam logovao 5-6 godina (sad imam visak vremena i zainteresovala me ova tema), nego je tuzno malo kad vidis kako kreteni zapisavaju nesto sto je nekada vredelo necemu.
Lolo, da pitam Kaizena. Da je uopste aktivan s vremena na vreme ne bismo ni pricali o ovome.
E, i ovo sto je rekao Perica dok sam kucao.
Banujte bagru da ostane tri ipo aktivna člana
Pa da bagra ne vrslja ovi sto snajpuju iz ofa bi se vratili.
Pa šta snajpuju onda kad im smeta bagra
e vidiš, u tih pet-šest godina se desilo svašta i tebe jebe što nisi ispratio u kom se pravcu sve razvilo i šta je vukajlija sad. zato ti sve ovo smeta i ne snalaziš se
Za npr teme kao sto je ova, vidis li koliko ljudi se javilo ovde? Ovo je najzivlja nesportska tema u poslednjih pitaj kurac.
Није се развило
perice, može da pričamo o mom licemerju čim se javiš sa glavnog naloga
zasto overtinkujete toliko normalan internet proces, dosta sajtova se gasi a vukajlija ima koliko-toliko konstantnu grupu ljudi i fino funkcionise kao forum koji skoro pa sam sebe odrzava
Jebem ti, gde god se pojavim nabijam posetu, ovo je neverovatno, od žargonauta bih napravio reddit
Pa ova tema je živa jer ljudima treba neko da ga polivaju govnima, kao danas džimija recimo, a pre delevru itd
Au, Zapata, možda ovaj put padne neka kinta, a
https://www.youtube.com/watch?v=WYQmm-qL1Bs
Brate kome ovo ne smeta nije normalan, majke mi. Mozda se razvilo, samo definitivno ne na pozitivnu stranu.
Treća sreća, lečki
od unazad 15 strana procitam random prvo ovaj salabov post i prva recenica "kreativci poput...rasnog" ahahaha