Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. evo gamby, pozivam te da vidiš moje čedo, tu po ceo dan klečim i ribam linoleum ko pepeljuga, tu nema bagre i sve pare se pošteno dele
    https://m.facebook.com/Djevdjir/?ref=aymt_homepage_panel

2. Već sam objasnio- glavni nalog već par godina ne koristim i nije mi dostupan. Ovo je sada moj glavni nalog. I baš zato što je nov, sa malo definicija i još manje pluseva, meni koristi kao dličan pokazatelj onoga u šta se sajt pretvorio.
    Moj stari glavni nalog je hiberniran i čeka neko bolje vreme ili nestanak zajedno sa čitavim sajtom.

3. E šalu na stranu, ne samo da je živa tema, nego su se vratili i neki ljudi koji nisu bili ovde stotinama godina, svaka čast. Što govori dve stvari:
    - ljudi su se uvek najviše ložili i najviše će se ložiti na intrige (ko je koga, kako i za koliko);
    - snajperišete iz ofa, pizda vam materina

4. Zapata napravi sam svoj sajt i yt kanal Mongolija i nema ko da te krade vise

5. Eh kad se samo setim koliko je dobar bio sajt, a onda je sve propalo kad su Lemaju ni krivu ni dužnu fotošopirali sa Glavnim, tu su padale uvrede, banovi, ma glave su padale

6. od unazad 15 strana procitam random prvo ovaj salabov post i prva recenica "kreativci poput...rasnog" ahahaha

Додао сам " свако на свој начин ". Расни је био изузетно креаативан, на свој начин. Иритантна глупост, која је обишла круг и постала занимљива.

7. Bob Rok je samo pokazao da je bio rak rana za sve postave modova od trenutka kada j započeo svoje postojanje na saitu. Taličan je bio i pored svih banovanja, pomalo dosadan kada izgubi osećaj da treba da prestane sa jebanjem marve u toku jedne večeri i uspeo je da tu bude sada u ovom ternutku u 2018. godini Gospodnjoj. Zapopišao se po svemu svetom i nesvotom na saitu, mrzeli su ga i divili mu se u isto vreme baš kao što Bebek peva da te mrze a da ti se dive. Jednu reč samo da napiše i eto pola sajta i još pola polovnjačkih modova da mu se rugaju, bnauju ga ali se on uvek vrati jači no pre. Gde su sada sve te vaše legende koje su bile i modovi čak? Javili su se na temi na kojoj se bludni sin vraća nazad kao neverna žena koja je dobrog čoveka, dobrodušnog golju koji vozi Zajku ostavila zbog nalickanog i zalizanog budžovana sa Bembarom koji ju otkačio kada joj je prva bora zaigrala na čelu u istom periodu kada je dobio novu sekretaricu. Jebi, Bobe, cepaj, Bobe jer je ruka Boga Oca Sapsitelja na ramenu tovme.

8. Glupost je zanimljiva kad je u manjini. Elem...

9. pazi ovako, gamby
    gledam te nešto ovih dana po forumu i sve mi neka tuga kad vidim kako ti u stvari nemaš pojma gde si došao, ko ovaj džimi danas i sve braniš neke tradicije vukajlije

Гамби и ја, који знамо овај сајт од самог почетка немамо појма где смо дошли? Занимљиво...

grešiš ako misliš da ja ne mogu ništa, mogu ali neću jer apsolutno nema svrhe i preveliko je cimanje

Ти реално можеш са двадесет кликова да урадиш доста. Тај пост што си откуцала је био веће цимање.

Haha jebeno, gledam dovoljno je da Džimi (koji je usput raspalo komunističko smeće) samo svrati i napiše dva najnormalnija posta, odmah se sekta uzjoguni i počne da ga vređa.

Искрено сам мало изненађен тим понашањем. Разумем да ме напушава Бушидо који је увек био мало надрндан лик или Скочимиш који је још пре 8 година вапио за тиме да га приметим, али рецимо немам појма ко су пола људи који су ме данас нахранили курцем, назвали педером, иако никог ни у једном посту нисам директно закачио. Осим Каизена.

10. Svi sisamo to slatko mlekce iz tople sise mame nostalgije. Jer je sve propalo.

11. On je frazu "serem po svemu što volite" podigao na jedan poseban nivo.

Inače veliki pozdrav za Šalaba o/

12. Ja ne znam sta vi vidite u Rasniju jebo vas on

13. Jel ovaj Bobrok Rasni? Zvuci tako

14. Велики поз за лечког, прочитам сваки пост на шах теми, ништа не контам 0/

15. e vidiš, u tih pet-šest godina se desilo svašta i tebe jebe što nisi ispratio u kom se pravcu sve razvilo i šta je vukajlija sad. zato ti sve ovo smeta i ne snalaziš se

džimi, ovo i za tebe važi.
    ne kažem ja da se u dobrom pravcu razvilo, nego samo da nije ni blizu slično vukajliji od pre pet šest godina
    nije u pitanju dvadeset klikova, veruj mi, možda je bilo kad si ti modovo

16. И иначе, чим сви знају за Расног, довољно је

17. nije u pitanju dvadeset klikova, veruj mi, možda je bilo kad si ti modovo

Образложи, како није?
    Шта, Каизен мењао код? Тешко да могу да поверујем у то.

18. rasni moze da popije duplo vise od bohora ja ruku dajem, kategorija u kojoj se bohorasti ljudi nadmecu

19. Najbolje gosn olanik ume da formise stanje na sajtu sve kisele glave sad kad bi otvorio temu bilo koju normalnu bio bi napusen kurcem i duhovitim vukajlijaskim opaskama. tako da opusti se takav profil ljudi ostao ok da povremeno udjes na sajt al ne svaki dan jednom u par dana vidis armina kako pizdi ispratis neki tiket vidis nesto tipa ovog retarda sa zivot prica i to je to.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.