Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kodeks ponašanja kod ljudi koji za Boga Oca Sapsitelja neznaju? Malo sutra. Durgarska protekcija i idolopokloničko guzoljublje su najveći krivac za sva sranja na ovom saitu.
je li ovaj demigod ciklov dupli (ciklon)?
Pa nisam lud da čitam sve što ste ispisali do sad. Sigurno neki trash, nebulozni talk kakav se odvija na ovoj temi koja je trebala da bude zatvorena još davno.
Nope, samo bol u kurcu. Prvo Kaizena, pa onda lenjih modova koji ne zasluzuju da budu to. A Dzimba razmodovao kreten za 2 nedelje odsustva.
Kosmo, ti si jebeni moderator koji banuje jebene duple koji lenora hrane govnima jer se ponaša kao jebeni kreten. Tvoj doprinos sajtu je time nemerljiv.
Zapravo, to je dosta tužno jer tvoj stvarni doprinos sajtu kao autora je veliki. Ozbiljno. I zato mi nije jasna tvoja sadašnja pozicija.
džimi, ako je neko banovao za poslednje dve godine to sam ja. brisala vulgarne postove i slike, zaključavala besmislene teme
onda ukapiram da 15 od 20 aktivnih auotora pada u vatru zbog toga i pravi duple naloge da se buni protiv jebenog terora
velika većina uživa u ovoj atmosferi.
Lol, ovo je pobedilo temu
Funkcija vukajlije a i interneta danas treba da bude da u busu i kad se smaras vidis malo bombasa kako fejluje remea kako kenja o pivu olanika i slicno,napusis nekog kurcem ismejes se ako imas na sta i preklopis telefon. ovo filozofske teme uvazavanje misljenja intelektualne diskusije,koga vi zajebavate to radite u rl sa vama dragim ljudima,dal ste realni matore konjine garant imate 30 godina ste normalni. ovo za nema picaka na sajtu necu komentarisati
ozb, da li je?
onda ukapiram da 15 od 20 aktivnih auotora pada u vatru zbog toga i pravi duple naloge da se buni protiv jebenog terora
velika većina uživa u ovoj atmosferi
Da si nastavila da banujes ne bi bilo ovako. Peer pressure omg
gamby, da sam nastavila tako, na forumu bi ostali ja i celtic na temi šta kuvate za ručak
Kosmopolito, nekoliko tvojih pretodnika je tako tužnjikavo pirčalo kako se oni jadni namučiše da dovedu sve u red, da sait urede i šta su postigli? Banovanje za sitnice je i dovelo do toga da sve bude ovako kako je i dok samo kukate kako se vi turdite i dajete sve od sebe ja mislim da samo ne želite da priznate da ste lenji. Pomoliću se Bogu Ocu Sapsitelju da nađete snage i volje da sait vratite na stare staze slave. Toliko barem mogu a porbajte i vi da se molitvom iskrenom okušate.
demigod, pa ja nisam rekla da se trudim
Da, na metar dana. Onda bi bilo neuporedivo bolje nego sada.
jedino što mi je ostalo od zadovoljstva moderisanja je povremeno banovanje thilma i toga neću da se odreknem
Hah, pa banujte Rasnog, ako će to da napoji vašu žeđ za krvlju. On ionako ne dolazi mesecima na sajt, pa će mu biti svejedno.
On je istinska legenda sajta. Bez obzira što me je hejtovao milion puta, jer Bob je Rock, ali pravičan. Držao je čitav sajt na svojim nejakim plećima godinu dana, dok je trajala tranzicija u postpostersko društvo.
Maloumnici jebeni
Banuj govna Kosmo mojne da si cava
ahahaha vratili bi se veliki spisatelji vukajlije?
jesi ti pao s kruške, bleso
Не верујем ти. Ево, уопште.
Данас ме је 15 људи нахранило курцем, што је против правила сајта (Вукајлија се обавезује законски да такав садржај уклања са сајта, пише у правилнику), а све што си ти урадила је написала „Жао ми Џимија” са све плачљивцем, па си се још лизала са члановима који су то радили. О чему ми причамо овде?
Мислим, није да ми се јебе за те људе, али оно... Неукусно је.
Људи попут тебе су на неки начин канцер овог друштва. Ти си гора него овај полусвет што напушава. Они не знају за боље, на неки начин су као животиње, не можеш да их осуђујеш.
Али ти. Ти си прихватила једну одговорност и отворено признајеш да те то не занима, јер ниси ни тражила. Ти си као они наставници по државним школама што не раде свој посао јер им мала плата. Ако ти мала плата, изволи ослободи место неком коме није. Ако ниси тражила да будеш мод, што си и даље мод? Која је твоја функција? Зашто постојиш као модератор? Да би зајебавала људе?
jesi ti pao s kruške,
Apsolutno bi se vratio makar deo.