Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. kaizen je pre par godina sasekao bogaoca, još prošloj mod garnituri. masu stvari ne vidimo više i ne možemo
    ostalo je da odabiramo i brišemo definicije, da banujemo i to je to.
    ne vidimo hejt i lajk, na to ne možemo da utičemo nikako, vatanje duplih po ip adresi ne funcioniše odavno
    zbog toga još prošli mod tim ništa nije mogao da uradi, ljudi su izgubili volju da pišu bilo šta, poodlazili
    jedino što se može sa dvadeset klikova je da se pobanuje ovih preostalih dvadeset aktivnih na forumu i da se lepo sve ugasi

2. Što se propadanja tiče, svi koji to kažete možete da uradite nešto da se to promeni, ali nećete jer vas boli kurac, lakše je reći "e sajt je propao jer sam ja/jer ja nisam..."

Od jedne teme kao što je par puta dosad spominjani šah (koja stvarno zvuči dosadno) smo jedno vreme napravili solidnu priču, od nekih anegdota vezanih za šah preko analiziranja partija i generalno gledanja mečeva pa do internih turnira, solidan broj ljudi je bio aktivan, pisao, igrao. A to je šah, u samom startu sveukupno 10-ak ljudi može nešto da se uključi, ali je opet znala s vremena na vreme da se pokrene neka priča, rasprava (uglavnom sam ja započinjao, ali i drugi). O kladionici i da ne pričam, stvarno mi je dosta puta bilo krivo što nisam bio prisutan dok su se izvaljivale neke fore i razvijale neke priče u raaaznim smerovima. I sad većina ljudi ovde može to da napiše za neku temu ili teme, za neke priče - eh kako je ovo bilo zanimljivo, a sad više nije jer se desilo ovo ili ono. E zato ja lepo napišem nešto o tom šahu kad mi se učini zanimljivim (i ne stoji ono da bobrock ili ko već drugi uništi temu ako napiše par puta nešto uvredljivo, pejorativno, kakvo već, mislim koga boli kurac za to, pisaće ljudi svejedno, toga je uvek bilo i biće) i desi se da pišem u prazno, odnosno da nekoliko postova/dana niko ništa ne napiše, ali uključe se ljudi s vremena na vreme.

Ono što hoću da kažem je - ako mislite da je sajt propao zato što se više ne pišu definicije, pišite definicije; ako mislite da je propao zato što je ograničen broj tema, pa dodajte neku novu, pišite o onome što je vama zanimljivo. Baš u to neko zlatno doba vukajlije su, koliko ja znam, banovali za sve živo, a sad moderatori baš puštaju sve jer ih, kao što neko reče, boli kurac ili pička.

Koliko je meni dosadno haha

3. Sad si sjebao temu "šah". Ptovlačila se ispod radara ali sad si skrenuo pažnju na nju i uskoro očekuj posetu ekipe u crnim mantilima sa adidas prugama na rukavima koja će da je preuzme, usere i odbaci.
    Jebi ga.

4. Ono što hoću da kažem je - ako mislite da je sajt propao zato što se više ne pišu definicije, pišite definicije; ako mislite da je propao zato što je ograničen broj tema, pa dodajte neku novu, pišite o onome što je vama zanimljivo

Све лијепо, али нема покретача. Већина су и тад били они које је болио курац, па су се укључивали у расправе кад се исте развију, било на дефиницијама или темама. А покретачи су отишли. Ни фајта око дефиниција, ни фајта на темама. Остала жгадија, уз мало изузетака.

5. zbog toga još prošli mod tim ništa nije mogao da uradi, ljudi su izgubili volju da pišu bilo šta, poodlazili

Мислиш, болео их курац да уради?
    Као што тебе боли курац, мада ти си признала, па је океј.

jedino što se može sa dvadeset klikova je da se pobanuje ovih preostalih dvadeset aktivnih na forumu i da se lepo sve ugasi

Па да, за почетак. За почетак санкционишеш макар напушавања. У оно време се и за „јеби се” ишло под бан 7 дана. Нико не воли да дође на нет и да му неко псује мајку. Мислим, иоле нормални људи не воле. Полусвет навикао, па му одговара и у таквом друштву да блеји онлајн.

6. Mrave, mozemo mi da otvaramo teme ali ce Rasni i ekipa da spemuju govnima, nema moderatora. Zato je i bilo zlatno doba, jer je postojao kodeks ponasanja. Sada Dusan1001 okaci kurcinu u aktivnoj temi i nikom nista. Gotivim lika, ali eto pokazao je koliko vas boli kurac.

Edit: Dzimi, ovde se apsolutno slazem sa tobom.

7. Koga da banuje hahah sta ce to promeniti ako banuje rasnog sto spemuje forum izvini nece moci da se prati od silne aktivnosti. Ima bukvalno ali bukvalno 20ak stalnih clanova i 20ak povremenih ne racunajuci ulaske sa duplih. pa bleji nekad poslednja aktivna tema pre 8h u onoj listi aktivnih po 20ak h definicije niko ne cita niti pisi niti ikoga boli kurac

8. Pa da se pobanuju kreteni bilo bi aktivnih clanova.

9. Koga da banuje hahah sta ce to promeniti ako banuje rasnog sto spemuje forum izvini nece moci da se prati od silne aktivnosti. Ima bukvalno ali bukvalno 20ak stalnih clanova i 20ak povremenih ne racunajuci ulaske sa duplih. pa bleji nekad poslednja aktivna tema pre 8h u onoj listi aktivnih po 20ak h definicije niko ne cita niti pisi niti ikoga boli kurac

e upravo ovo
    i tih dvadeset aktivnih se napušava međusobno

10. Da se pobanuju kreteni ostali bi clanovi koji ulaze jadnom dnevno na kratko jer kreteni drze ovo malo foruma. onda bi poslednja aktivna bila pre 15h umesto 7

11. Bobanujes govna i dodju normalni ljudi.

12. Pa da se pobanuju kreteni bilo bi aktivnih clanova.

Ворд.

Неће црћи Каизен ако му форум буде неактиван месец дана док људи не провале да се завео ред.

13. Da, blek, na kao neko vreme. Kada bi ovo bilo normalno mesto kao pre ljudi bi postovali.

14. Oće da banuje kad oće. Mene banovalo kad sam Lenora nahranio govnima jer sam zaključio da to voli da radi (mislim, da jede govna. Lenor a ne Kosmo.) I to u roku od 5 min. Takvu ažurnost da je pokazivala prema svima makar kvartalno, kampanjski, možda bi nešto i bilo od sajta.

15. A sad, salu na stranu, konkretno sam za Kosmo video bunt da banuje olako. Lol

16. perice, ti si jebeni dupli nalog koji hrani govnima

17. i tih dvadeset aktivnih se napušava međusobno

Е, ово је скроз тачно.
    Данас сам приметио да се не зна ко пије, а ко плаћа, смешно ми било.

Раније је било готово немогуће да у ситуацији кад особа А и особа Б обе бацају хејт на особу Ц дође до напушавања између особа А и Б лол. Постојале су неке фракције.

Сад бре свако сваког напушава. Напушавају се међусобно сви што напушавају Френкија. Или мене. Шта који курац?

18. pa ako su konstruktivne prozivke onda je u redu sve, tesko je odrediti gde je granica

19. Dzimi, zgadija je uvek tako funkcionisala. Samo je onda ovde vladao neki jebeni red.

Edit: jos uvek stoji Dusanova kurcina na Zadruzi od prekjuce. Brate.

20. Ah, da, to je za osudu. Slažem se.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.