Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Данас ме је 15 људи нахранило курцем, што је против правила сајта (Вукајлија се обавезује законски да такав садржај уклања са сајта, пише у правилнику), а све што си ти урадила је написала „Жао ми Џимија” са све плачљивцем, па си се још лизала са члановима који су то радили. О чему ми причамо овде?

Мислим, није да ми се јебе за те људе, али оно... Неукусно је.

Људи попут тебе су на неки начин канцер овог друштва. Ти си гора него овај полусвет што напушава. Они не знају за боље, на неки начин су као животиње, не можеш да их осуђујеш.

Али ти. Ти си прихватила једну одговорност и отворено признајеш да те то не занима, јер ниси ни тражила. Ти си као они наставници по државним школама што не раде свој посао јер им мала плата. Ако ти мала плата, изволи ослободи место неком коме није. Ако ниси тражила да будеш мод, што си и даље мод? Која је твоја функција? Зашто постојиш као модератор? Да би зајебавала људе?

ahahahaha pa ti si veća budala od ovog gambya
    ne banujem nikog već mesecima, jesi lud ti dečko
    koja bre škola, koji kancer društva, pa šta ti zamišljaš da je ovo

ne ližem se ja ni sa kim, žao mi te bilo, to je ozbiljno
    samo zato što i ja pamtim 2010 AL TO JE PROŠLO DAVNO
    šta si očekivao ti danas kad si se pojavio? da ti se obraduju kao nekad uglednom drugu članu velikom autoru i bivšem strogom ali beskrajno pravednom moderatoru?
    to vreme je prošlo, nema više, nisi trebao ni da dolaziš, trebala je vukajlija da ti ostane u lepom sećanju te predivne idile kad su se svi mazili po glavi i persirali jedni drugima i kad je delevra dolazio na krcatu žensku temu da pita kako su vam stopala tako mekana

ajde beži

2. У 2018. се нико неће ни какав форум враћати или долазити ни у приближно истој мери као раније јер је форум као медиј одавно превазиђен....

Dacu ti 10 koji su poseceniji nego ikad. Batali krstarice, bureke i prepotopska sranja, interesovanja za internet napusavanje i pricu ima vise nego ikad, ceo jebeni svet je na netu. Samo moras da imas malo mozga u jebenoj glavi i da se prilagodis vremenu.

3. Ima smisla ovo što Dipper kaže, možda je internet forum kao takav prevaziđen i nepotreban u današnje vreme

4. или долазити ни у приближно истој мери као раније јер је форум као медиј одавно превазиђен...

Vidi reddit tebra. Cek da spremim odg za Kosmo

5. Vidi reddit tebra.

lol bukvalno sam krenuo ovo da napisem

6. Džimi, da li bi se ti vratio na sajt kad bi dobio moderatorsku poziciju ponovo? Ali ne ono vratio samo da banuješ, nego sve kao i nekad - da pišeš definicije, pokrećeš teme, šta si već tad radio? Ne verujem da ću nešto preterano da nastavim ovo sa nekim potpitanjima koji god da ti je odgovor, čisto me interesuje. Ako bi se vratio - onda stvarno veruješ da bi par aktivnih moderatora sve dovelo u red i da je najveći problem sajta ta nedisciplina ili kako je već zovete.

Ево сад искрено. Не бих био модератор поново из два разлога. Прво, зато што је Каизен испао говнусина према мени. Али баш оно говно најсмрдљивије. Друго, сад радим по 10-12 сати дневно, не бих могао и ту одговорност да преузмем на себе. Ономад сам био прилично флексибилан с временом, сад не.

Али да, сигурно бих се вратио и писао кад бих видео да има иоле нормалних људи. За ових 6 година колико ме нема, неколико пута сам се логовао и био у искушењу да напишем нешто, али кад сам видео какве главе блеје по форуму, рекао бих себи боље не.

Да, пар активних модератора може сасвим лепо да доведе сајт у ред. Знам, јер сам био модератор у време кад је по 1000 људи дневно писало по форуму, а не ових 20, па је могло све да се испрати и да се регулише.

7. ahahahaha pa ti si veća budala od ovog gambya

Мод вређа чланове. Ово је веће расуло него што се чини на први поглед.

8. Ma niko ne sumnja da može da se dovede u red, u smislu da neće biti spemovanja ili vređanja, samo ne znam da li bi to bilo dovoljno da se sajt pokrene i vrati na staze stare slave (što se tiče posete). Ali eto, i to si odgovorio, ti bi se vratio.

9. Ništa onda, Kozmo, banuj Armina da pokrenemo taj preporod

10. rekoh za pocetak, posteri i reakcije dizu trafik 100% za mesec dana...

ako nemas para za jebeni prostor na serverima, stavi embed skriptu sa imgura i dovidjenja... da, nesto ce biti sklonjeno, ali vecina ostaje.

11. ne mogu armina, čula sam da mu isekli prste, greota

12. Мод вређа чланове. Ово је веће расуло него што се чини на први поглед.

ništa, džimi, pravi dogorelo, nema ti druge

13. Dzimi sine ti trazis neku utopiju koja ne postoji na internetu u 2018 godini ne na vukajliji. vi konjine imate 30 plus godina i ocekujete picke diskusiju i ostalo na vukajliji nesto nije ok sa vama mene sramota sto sam ovde sa 22 sa 25 bi se zabrinuo da uopste posecujem forume na netu jebenom al ok to je moje misljenje

14. Auuu, Kosmo, koja sam ja budala bio!!!

15. bombas, brisanje postera vezanih za dnevnu politiku obično znači brisanje svih postera objavljenih tog dana, zaboravio si

16. kome se ti bre obracas bez da stanes mirno

17. Mislim da je zaradio neke nove prste, ali dobro ajde, neka ostane.

Dobro, to za postere i reakcije ne može nikako drugačije da se objasni nego potpunom nezainteresovanošću za sajt. Čak nije ni to, i da si nezainteresovan, mogao si to bar da ostaviš ljudima. Jedino što je tu moglo da usledi kao posledica je masovno smanjenje posete. Tako da je on svakako aktivno radio na gašenju sajta, zlotvor jedan.

18. Dzimi sine ti trazis neku utopiju koja ne postoji na internetu u 2018 godini ne na vukajliji. vi konjine imate 30 plus godina i ocekujete picke diskusiju i ostalo na vukajliji nesto nije ok sa vama mene sramota sto sam ovde sa 22 sa 25 bi se zabrinuo da uopste posecujem forume na netu jebenom al ok to je moje misljenje

Ја и нисам на овом сајту, дошао сам данас после сто година.
    Што си ти овде? Искрено.

19. O novom vlasniku pričam

20. ahahahaha pa ti si veća budala od ovog gambya
    ne banujem nikog već mesecima, jesi lud ti dečko
    koja bre škola, koji kancer društva, pa šta ti zamišljaš da je ovo

ne ližem se ja ni sa kim, žao mi te bilo, to je ozbiljno
    samo zato što i ja pamtim 2010 AL TO JE PROŠLO DAVNO
    šta si očekivao ti danas kad si se pojavio? da ti se obraduju kao nekad uglednom drugu članu velikom autoru i bivšem strogom ali beskrajno pravednom moderatoru?
    to vreme je prošlo, nema više, nisi trebao ni da dolaziš, trebala je vukajlija da ti ostane u lepom sećanju te predivne idile kad su se svi mazili po glavi i persirali jedni drugima i kad je delevra dolazio na krcatu žensku temu da pita kako su vam stopala tako mekana

ajde beži

Au, koliko si ti nadmena. Sta mi zamisljamo da je ovo? Mi smo ovde od osnivanja, tako da ticu sa lekcijama.

Ne lizes se? Nisam siguran da li ne shvatas da je tvoj odnos prema Dzimiju i meni upravo to, lizanje sa bagrom i pusenje njihovih malih kurceva? Nismo ti mi Rasni da nam prodas pricu da si tu legit kad to kazes.

Niko, pa ni Dzimi siguran sam, nije ocekivao da mu se obraduju, koga boli kurac, ocekivali smo normalnu atmosferu i ista pravila, koja vaze jos uvek btw.

Ti si jebeno kriva.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.