Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Perice baci mi na pvt ko si da ti platim pivo

Ahaha bolje da ti ne kažem. Da samo znaš kako ste me nervirali i ti i Džimi onomad, naročito dok sam bio novajlija i nisam znao kako se komunicira sa neistomišljenicima na netu (a da to ima nekog smisla). A to sam posle naučio upravo na Vukajliji. Danas to očigledno više ne funkcioniše. Samo se hranjenje govnima razume.

2. jao bre perice bar kaži koji ti je taj glavni nalog u hibernaciji da znam s kim imam posla

3. navika nista drugo.pogledam nekad tiket,ima nekad nesto da se procita na forumu i to je to. gledam sto manje da ulazim i da ne snajperisem. al navika 99 posto. da bilo bi ok da ima vise konstruktivne diskusije negde na pola puta izmedju onog sto bi ti hteo i ovoga sad,ali to nije realno.

4. Dzimi sine ti trazis neku utopiju koja ne postoji na internetu u 2018 godini ne na vukajliji. vi konjine imate 30 plus godina i ocekujete picke diskusiju i ostalo na vukajliji nesto nije ok sa vama mene sramota sto sam ovde sa 22 sa 25 bi se zabrinuo da uopste posecujem forume na netu jebenom al ok to je moje misljenje

Izvini tebra ali internet nije rezevisan za mladje od 18, pogotovo forumi kao ovaj.

5. А и данас су неки од најпопуларнијих садржаја потекли управо одавде - Тарзанија, Просечна Србенда, Џивџан, ПРОПО итд, али су заживели на Фејсбуку јер је то најпопуларнији медиј (што интернет форум није)....

Е, ово је занимљив детаљ. И тачан.

Сад сам отишао на Вукајлијин фејс.
    742,715 јебених лајкова. Радио сам једно време комјунити менаџмент за неке људе, па сам се уверио у моћ 10к лајкова на фејсу, а камоли 742к.

Последњи пост на страници у децембру. Шта се дешава, зна ли неко?

6. bombas
    kome se ti bre obracas bez da stanes mirno

jesi ovo meni reko?
    jednom nogom si u banu bitango

7. Slažem se sa Velikim Blekom, imate po 30 godina blejite ovde godinama i samo serete. Vi ste onaj najgori šljam društva.

8. Tebi se bre obracam kalasturo

9. jao bre perice bar kaži koji ti je taj glavni nalog u hibernaciji da znam s kim imam posla

Jes, pa da i meni kažeš 'ajde beži' kao Džimiju. Ovako, ja sam Perica kog si banovala jer nije dovoljno dokazan autor da nekog može da hrani govnima.

10. Jes, pa da i meni kažeš 'ajde beži' kao Džimiju. Ovako, ja sam Perica kog si banovala jer nije dovoljno dokazan autor da nekog može da hrani govnima.

Си ти Електричар?

11. Slažem se sa Velikim Blekom, imate po 30 godina blejite ovde godinama i samo serete. Vi ste onaj najgori šljam društva.

LOL botino. Internet nije rezervisan za 18ogodisnjake. Svi imaju slobodno vreme, klince.

12. Au, koliko si ti nadmena. Sta mi zamisljamo da je ovo? Mi smo ovde od osnivanja, tako da ticu sa lekcijama.

Ne lizes se? Nisam siguran da li ne shvatas da je tvoj odnos prema Dzimiju i meni upravo to, lizanje sa bagrom i pusenje njihovih malih kurceva? Nismo ti mi Rasni da nam prodas pricu da si tu legit kad to kazes.

Niko, pa ni Dzimi siguran sam, nije ocekivao da mu se obraduju, koga boli kurac, ocekivali smo normalnu atmosferu i ista pravila, koja vaze jos uvek btw.

Ti si jebeno kriva.

AAAAAAAA pa to što si osnovo sajt znači da se neki kurac pitaš sad? pet godina nisi dolazio i sad kao baneš i uuuuuu evo ga osnivač sajta njegovo se mišljenje ceni
    ovo za pušenje malih kurčeva ti je za ban sad
    i prekini sa tim ja i džimi, kriješ se iza njega sad šta?
    jesi večito bio prilepak nečiji i uvlačio se, i to pamtim

13. Neee, Elek se ne bi krio iza duplog :)

14. AAAAAAAA pa to što si osnovo sajt znači da se neki kurac pitaš sad? pet godina nisi dolazio i sad kao baneš i uuuuuu evo ga osnivač sajta njegovo se mišljenje ceni

Ти се управо иживљаваш.

15. Kosmopolito nije lepo da bnauješ ljude kada ti poljuljaju ego jer na taj način pokazuješ taštinu koja vodi ka grehu.

✝ ИС ☆ ХС ✝
    ✝ НИ ☆ КА ✝

16. bombas
    Tebi se bre obracam kalasturo

jel si sad ljut što sam ti banovala thilma

17. Neee, Elek se ne bi krio iza duplog :)

Елек кул лик, поправио ми монитор пре 3 године.

18. AAAAAAAA pa to što si osnovo sajt znači da se neki kurac pitaš sad? pet godina nisi dolazio i sad kao baneš i uuuuuu evo ga osnivač sajta njegovo se mišljenje ceni

Kosmo, mojne da ti linkujem gde su ti gora sranja pisali i ti cutala. Ono. Krijem se iza Dzimija? Ko je pre par dana ovde postavio Rasnog na mesto?

19. ahahaha koga si bre ti postavio na mesto?
    pa bila sam bre tu jebote

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.