Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Deku kupa se
Dekaro kazi mi jel picke osvajas humorom u njihovom prisustvu ili im sviras gitaru?
Oni su se ovde ladno skupljali u tolikom broju jer je to bilo jedino mesto na kom su sa nekim zenama u isto vreme hahahaha jadna mili boze
Svi vi koji ste ovde od '12.-'13-te pa na dalje morate da shvatite jednu stvar: da su likuše i likovi koji su prethodno oblikovali, (da ne kažem definisali) ovaj sajt na kojem očigledno volite da zgubidanite i ne možete bez njega, su to uradili u dobrom duhu, zajedno, kulturno a opet provokativno i gurajući granice dozvoljenog, ali i sa uzajamnim poštovanjem i nadasve obraćanjem pažnje na negovanje i razvijanje uspešnih ideja i ohrabrivanjem novog kvalitetnog članstva, nešto što sam ja lično shvatao kao poseban deo moderatorluka.
Jeste da kaizena boli kurac, ali očigledno još uvek ima dovoljno ljudi da je forum živ. Čak mi se čini da je posećenost primetno skočila u poslednjih par nedelja. Ali brate sestro rodjače kada vidim da su glavne teme o zvezdi i partizanu i da stoji slika kurčine na forumu, osećam se kao oni norveški neo-nacisti kada vide kako im potomci plemena Vandala, koji su nagrnuli bahato preko granice i primljeni otvorenih ruku, pišaju i pale kante po ulicama, plaše žene i skrnave blek metal tekovine. I ne znaš da li su krivi oni, jer to im je jebi ga u prirodi, ili je kriva policija i država što ih ne kontrolišu, pa ko u pritvor, ko u školu, a ko deportivo la korunja.
Tako da moderatori - mrdnite malo kurcem, jer ono - gad dem. Bubašvabe se razmilele po kuhinji dok neonka treperi. A ima dobrih ljudi i dobrog duha, Radjard je genije jebeni na primer, pseto isto dobar lik skroz, ali ne može sajt da se zasniva na dva čoveka, a da se svi ostali napušavaju kurcem.
Jebi ga, slušajte nas. Šta god da mislili, bilo je bolje kada je bilo riba nego sada kada 3 lika kenjaju o kladionici, (nije što mrzim kladionice i te spike, ali smatram da su ljudi koji se lože na zvezdu i partizan i kladžu u 2018. slučaji za posmatranje), kada je sajt posećivalo i čitalo par hiljada ljudi dnevno i kada smo gradili, a ne rušili.
Ovako usputno posmatranje - mislio sam da sam jedan od retkih veterana što redovno snajperiše iz ofa, pa sam počeo da se prijavljujem, baš da uletim u tu novu ekipu kao padobranac, da vidim kako je. Zbog ove teme sam shvatio da itekako nisam jedini.
Desetak velikana je izmamila tema međ ovu buraniju lol svaka njojzi čas'.
Dekaro kazi mi jel picke osvajas humorom u njihovom prisustvu ili im sviras gitaru?
Oni su se ovde ladno skupljali u tolikom broju jer je to bilo jedino mesto na kom su sa nekim zenama u isto vreme hahahaha jadna mili boze
pa ne brt poprilično sam bogat
ostali ste bez pički na sajtu, njihove teme su bile dobre, kurac sam rastao
"velikani" tripovali žurke iluminata iz Eyes Wide Shut pa se previše utripovali jadni
sad počnite polako da se interesujete za kladionicu, automobilizam i filmove
eventualno šah
Onda si Che-Vu redovniji od mene
Može kladionica da bude zanimljiva normalnoj osobi, ne kažem.
Na pet minuta, čak i više.
Pa ono, od kad sam prestao da pišem počeo sam da snajperišem, kad visim na fonu vrtim se u nekom krugu vesti/fejs/vukajlija, jedno vreme sam čak samo postere gledao, navika mi postala na pauzama na poslu. Tu sam ja uglavnom, ali ne diram ništa.
Ja ne znam zasto vam smetaju teme kladionica i fk i kk?
Bio si na temi za tamburu brt i niko te nije dirao vas par je tu kenjalo o necemu sto ja ne kapiram niti me zanima ali ono to je vasa stvar brate pricajte o cemu ocete jbt. Ne ulazim ni na temu sa filmovima koja isto sljaka normalno. Mene zanima kladionica, sport, sah, automobilizam i tu se krecem tu pricam o cemu mi se prica vama ako se prica o necem drugom otvorite temu napisite u uvodnom postu spem zabranjen pa trazite banove kad vam ulete rasni, saake i atomski mis. Ali da forsirate spiku da sajt treba da bude onakav kakav vi zamisljate/zelite/cenite ili sta vec od toga nema kurca druze odmah da ti kazem.
Sto se tice zena na sajtu koliko je dobro kad su tu toliko i nije. Nemam pojma meni zena u zivotu nesto i ne manjka bas a kad u jednacinu ubacim i ove sto sline za zenama, ove koji su tu na belom konju da ih odbrane od napada virtuelnih i ovih sto su duhoviti samo u prisustvu zena verovatno je i bolje da ih nema.
Da li će ovo biti legendaran vikend?
Brate, čitam neke svoje stare pvt-ejce raznim damama odavde. Ništa nisam sad manji pičkopaćenik al barem si ćutim i gledam bangbros, ne blamiram se.
Kajzene može neka stipendija što sam ti vratio makar 100 ljudi na sajt
Pseto aj da kartamo šaha
Zapata trebao si lepo da mi napises pvt da ti posaljem sto evra i da se ova agonija ne dogodi
Ne završava mi poso 100 evra
Ajde jedan sah brzinski ako oces napravi partiju pa pusti link al na 5+0 moram na neku sahranu u pola 11
Na lichess? Nisam ulogovan a i ne volim 5 +0, msm, serem da ne volim, numem. Aj popodne nekad
Da da da u pravu si ne znam što se ložite na kladionicu što se ne ložite na onlajn podvojene ličnosti, hiper produkciju duplih naloga za samolajkovanje, udruživanje u neke jebače i patkice pa da se međusobno ližete u komentarima i na forumu to je tako super. Ajde ko sav normalan svet da diskutujemo o tome da li je zemlja ravna ploča ili koja je bolja apa, ko je više trve švecki ili norveški metal ili da svima stavimo do znanja da volim harmoniku jer sam se jednom dovezao rakovicom iz Knina do Galenike...
Taman da napravim nalog tamo
Volim i ja automobile i sport i sve što vole mladi, ali brate da je najposećenija tema ovog foruma kladionica je baš trešina, jebi ga. Baš je ono bele čaje na isusovke. Zrači.
Ajde šaha, ja baš igram u poslednje vreme u rl sa ortakom, 18-18 u partijama.
"Koja je bolja...... APA"
Prika skini ovu APU za mjerenje tlaka krvnog dok trcis