Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. kako sam se davio gledao sam nesto na history channelu grci su prikazivali manji kurac nego sto jeste na skulpturama hahah hteli su da imaju manji kurac jebeno i rugali su se narodu s velikim kurcem

2. ko zna mozda ima nade za niske vukajlijase iz buducnosti mozda cemo mi visoki biti meta 2189

3. https://vukajlija.com/forum/teme/72648-istina-o-tarzaniji-ako-nekog-boli-kurac?strana=65#post_3849880
    ahahhah pa zato sto nisu dali pravo glasa tadasnjim zenama za te spike u to vreme sa njima,ti muskarci su medjusobno govorili jedni drugima sta treba ko vukajlijasi

4. Lolo olanike, da si reko da sam ružan pa ajde

5. Kurvate se za pažnju, lajk, plus kako pod. Osećali ste se kao mudo dok ste se krili iza paravana pseudonima. Sada kada ste "bosanski večiti student koji za 10 godina nije uspeo da izađe iz sterki u koji ma je jebao Šanu", "peder Džimi" i "mali Bugarin koga je izjebao tarzan ciganin" to vam okruženje ne pogoduje jer vas spušta na rl nivo koji je jadan. I naravno da mi je žao vas. Ja sam onaj koji jesam vi ste oni koji bi voleli da budete u tome je razlika serem vam se po sred čela hahahaha

6. Ma da l' je realno da si tolika budala??? Auuuu....

7. Što se kriješ iza duplog?

8. Ahaha, da, to je najvažnije pitanje: zašto svoj primarni virtuelni identitet krijem iza svog duplog vurtuelnog identiteta. Daj, nemoj više da se brukaš.

9. Pa nije najvaznije pitanje ali je najjadnije pitanje

10. Ustao sam picke ajde da diskutujemo! (!!1 hehehe koja sam legenda sajta a)

11. Jesam sale, ti?

Jel ti poslao DZIMBOU pvt usmerio sam ga na tebe juce

12. Dobro jadnik krij se šta sad

13. Ide nekako
    Nije niko nista slao

14. Bukvalno me boli kurac ko si samo mi pomažeš u dokazu tvrdnje kako je pre bilo jadnije baš zbog toga što ste pičke i sa 18 god i sa 26 i sa 32 jer ste internet kurve tako ti je to i to ti je tako

15. Ja sam glup debeo i ružan JA JEBEM

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.