Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Ne zovem te na dejt na dejt izlaze takvi kao ti ja mogu te pokupim odvedem negde da se napijemo ko prasici pa jebemo poprilicno lose jer mi pada svakih 10min. Ne lozim se na muskarce al stavicu ti ga samo jer si legenda

2. Ahahha ne zna da si ti doktor

3. Makarone video sam Rajsa i Gorana Dragića kako nose majice sa našim likovima, majice umrljane od bureka nekog sa sirom.

4. O majku im jebem bolesnu, imaju li obraza

5. Voleo bih da se okupi jos legendi sajta ovako smara jbg vise nas je. Eto nek otvore temu za legende sajta pa cemo dolaziti jedan po jedan da ih karamo a kad naidje neko zensko nek se sale i sprdaju hahaha

E al ozb voleo bih da im u to utipijsko vreme implementiramo tipa marka i pezosa da im razbucaju to sve i navedu na kolektivno samoubistvo

6. E al boh, ozb sam
    ali duga prica nebitno

7. Ovo njihovo upadanje vamo sa pricom MI LEGENDE IZGRADILI SAJT a sad nemamo nikakve zasluge medju vama ne cenite nas dovoljno, pre kad dodje ujka vanja mi svi imamo respekt (a ustvari ujka vanja bio smarac pa niko nije hteo da komunicira sa njim pa to sad nazivaju respektom, tom logikom i ja respektujem onda bata gugija gigija kako vec), elem, podsetili su me na profa kad je otvorio temu da cela srbija mora da se digne na noge da njegova baba glumica dobije nacionalnu penziju jer nas je sve zaduzila svojim ulogama, a baba mu ona cana iz ranca prokletih...kao ne znate vi koja je to legenda glumacka

8. Neki bi reklo da ceo zivot igra kurve i alkoholicarke
    Sad se ceka sa umre u zadrzuzi pa prvi put u istoriji live sahrana
    Makarone znam da jesi ozb

9. Zamisli neka totalno nebitna glumica da se nakaci na grbacu naroda dok je ziva da prima neke pare....ko hasan dudic dobio stan cigancina i jos govori srbi su stoka sve sam dao drzavi ni jebenu nacionalnu penziju da mi da

10. "Da pitam vas legende sajta"

Džimi odgovara.

Zato je sve od početka i bilo osuđeno na propast. Više cenim Fejda. On je bar iskreni retard i mnogo veća leđenda.

11. Ahahah e ali napomenuo je JA SEBE NE SMATRAM legendom al mi vi to implementirate

12. U smislu kao ne smatram Se legendom al ipak cu odgovoriti jer verujem da me vi svi smatrate legendom (vi namerno malim slovima)

13. Pa to ti je on vrsta bednika "ne volim da pričam o sebi, neka o meni pričaju moja dela. Na kraju stoji sve u CV-u. Legenda sajta i dugogodišnji pro-bono moderator. LGBT aktivista takodje." ...

14. Sto je najgore jedino ovo zadnje i nije blamčina. Šta serem

15. Hahah jel straja kg stavio u cv da je najpopularniji autor na vukajliji? Jbt mene blam da najrodjenijem kažem da posećujem ovaj čemer od sajta, on se ladno hvali time javno

16. Najcrnje straja bar nije slagao, bio je autor br1 jedno vreme....ovi misle da su legende jer su volontirali 8 godina...jesu legende al od nazad malo

17. Pa to su te lobanjice.
    Još jače mi je izvlačenje na blam što je robovao Kaizenu za dzžabe, rečenicom "nemam sada vremena radim 12 sati..."
    Šta ti je moć navike. Navikao na težinu lanaca. Navikli da ih bijem ovim.
    Doduše sada valjda treba da skapiramo da se izvukao, jer makar robuje za kintu. Dvanaest sati dnevno, alo. Toliko rade Pakistanci kao taksisti u Dubaiju. Samo kapiram da zarađuju više. Sunovrat legende sajta.

18. Запата, терекс - ти си написао подужи уводни пост, малтене говор, а који би расплакао и кинески зид. Да си политичар којим случајем, пучанство би ти опростило да си учинио већу превару од Језде и Дафине заједно. Динкић се мање извињавао од тебе што је зајебао народ за бесплатне акције. Као што знамо - сви заборавише на њега. Добро нам дошао назад и да следећи пут одеш на неки сајт од кога ћеш имати кинте.

19. Makaronac
    Ovo sto je napisao ode na posao
    To hove da te indirektno prca jer misli da nemas posla i da samo visis na vukajliji
    Tako ja to vidim

Koliki jadnik treba da budeš da subotom radiš sa trideset i kusur osim ako nisi naravno hirurg ili vatrogasac njima svaka čas ja jbg uznapredovao karijera ovo ono ne cimam se vikendom da radim

20. ovo šta piše 4-5 jadnika niko ne uzima u obzir, povezuje ih samo musava filozofija i treba da se dostojanstveno povuku

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.