Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Treba sad ovu kritičnu masu ljudi što se nakupila da iskoristimo za neki koristan projekat, tipa da snimimo film ili neku humanitarnu organizaciju. Ili da se skupimo i udaramo pesnicama u glavu

2. Huseine, reci koliko ti npr pseto, u koga se kunu pojedinci odavde, deluje kao neko ko ima STIHL-a. Pogledaj taj seljački manir u onom užasno transferičnom postu gde predstavlja sebe kao Boga koji je sam prošao kroz sva iskustva jedno 700 različitih ljudi. One man army

3. Ali ja nikako da pohvatam ko koga ovde mrzi.

4. Zaрata
    Ili da se skupimo i udaramo pesnicama u glavu

Imam ja bolju ideju, ajd napravimo Tarzanija klub

5. Brt imao sam 22 godine, to mi je tad bilo kul te defke sa pričom lolo

6. Ma znam Zape, moram te jebem malo, razumi me, dobra je prilika :D

7. Haha, pa normalno je da se ljudi podjebavaju, sta ima lose u tome.

Ono sta ne valja jeste diakriminacija. Boli me kurcina da pet ljudi imaju dobre odnose i brane jedni druge (pogledaj recimo Olanik-Pazl, dobro to je vise homo, al ajd), ali ne mozes jebeno s pozicije moci maltretirati ljude koji ti se ne dopadaju.
    Uzmi Boxora i Pseta npr, zivota mi ako uzmes samo kvalitet onog sto pisu, vidis jebenu ogranicenost na mali atar, neinteligenciju i ostalo, ali sta, njihovo pravo. Ali ne mozes drzati prst na dugmetu preko kosmopolite i udaljavati ljude koji ti jebeno ukazu koliko nemas pojma o zivotu. To prvo nije pravicno i lepo. Onda dodjes u situaciju da se ljudi udaljavaju za spam jebeno, a nekog boli kurac da drugom psuje decu i zasticen je.

Kosmopolita i Truc da imaju obraza kao sto nemaju jos danas bi sklonili sebi moderatora, sto ljudi vas jebeno proziva pa odakle ti obraza idi u picku materinu. A onda ovi kucici nek se upustaju u diskusiju, nekad pobedis a nekad izgubis i nema problema.

I posle sto je propao sajt. Cinjenica je da je drasticno propao u poslednje dve godine, sta ima tu da se objasnjava. Kombinacija vise faktora, prvenstveno posteri, reakcije i ponasanje male grupe zasticenih ljudi. Nema bre niko nerava da se zamlacuje sa par neandertalaca.

8. Бобе, после толико времена на сајту сам прихватио људе таквим какви су. Јесте, имам касно паљење и требало је много раније да кренем са чилирањем великог броја ствари на сајту. Но, човек се учи док је жив.

9. Slusjte sad dobro vi LEGENDE sajta. Necu ponavljati ovo. Sad smo imali raspravu na fejsu mi vlastodrzci, legende i harambase o og sajta i odluceno je da do trajnog nece biti dozvoljeno da dolaze neke popisulje na sajt, a ponajmanje ce se tolerisati prisustvo neznih vitezova. Znaci ako hocete mozete ostati al da se povinujete, cim pocnete da govorite neke komplikovane reci i da se bunite bicete razbucani

10. A dobro je to tad bilo prihvaćeno, tražili ljudi i sequel i prequel, šta ćeš više

11. Tema za Tanju Vojtahovski. Ima elementa prevare, nostalgije, samo Stevča fali. Može da se ubaci i priča o čoveku koji je otišau u daleku Kinu gde obavlja težak fizički posao.

12. Hahah, tek sad vidim ovo:
    https://i.imgur.com/SZ06L5g.jpg
    Kakva mekoća i lenor svežina.
    Izgleda toliko bezopasno da ga čak i na carini propuštaju bez pasoša. Deluje mi da su ga usvojili iz romskog sirotišta. Crn i kovrdžav kao mulat cigana i arapina. Nema kap srpske krvi. Pritom i musav, mogao si bar da se umiješ pre slikanja, ovako opako rizikuješ da postaneš meme kao školski primer zvezdinog navijača.
    Buci-buci:D

13. срамота ме је свега што сам писао овде до пре две године, у последње две године ме није баш свега срамота

највише ме срамота што сам био модератор

14. марко јел хоће кинескиње да се прцају са белцима

15. oce al ne s njim ahhaha

16. Slažem se sa skoro svim iz onog Remeovog too long; did read posta

17. marko jel kupujes jeftine plagijate odece?

18. Запата, ако си нешто успео са овом темом, то је да си готово све (самозване) лордове Вукајлије довукао назад на форум, да би се показали да нису много зрелији од Расног.

40. ЈЕБЕНА СТРАНИЦА од јучерашњег Џимијевог поста. Расни је за све вас Каизен.

19. to je zato fendere jer je
    vukajlijaš = dijagnoza
    svako ima probleme ko dolazi ovde ili je dolazio nekad

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.