Prijava

I svaki naredni i prethodni put

kakva cigančina sunce ti hahahha

Smem kola da stavim sa je Žajk kupio kartu tada

Hahahah bukvalno.
A i ono što reče Rađ, koliko god puta čuo priču, nerealna mi je i dalje. A i gde su Žajk i Čavez blejali jebo te leb, da l' je realno da Žajk nije umeo da otvori vrata i sve hahahah?
Al realno je ono što Pseto reče, da je taj neki scenario, hahah

Volim cifru dinara na ovoj slici, u levoj ruci 600, to objasnjava kako je usao u minus 800 dinara, jer mu treba 1400 za put a 600 je dobio za djacki dinar. U desnoj ruci je 50 din ali takodje i kovanica od 20 din koja se ne vidi, to su Žajkove pare.

EDIT: vidi se kovanica kad malo zumiraš

pa ili to ili pocelo ko zajebancija a zavrsilo se cudno na foru "e, mogu ti otvorim vrata za 100 kinti hahahaha", "hahaha vazi, nemam 100, evo ti 70", hahahaha, super, evo vrata", "hahhahahaha hvala"
....
"pa dobro, vidimo se onda."

I ja sad to hteo da napisem, nema sanse da se zajk svercovao.

imaju neka zajebana vrata u vozovima ponekad

jbg ne znam dal je ovo od torazlua KOMPLIMENT

Apsolutni kompliment i apruval i sve ostalo. Svi su (pa i ja cesto jbg.) u fazonu, aj nije fora da ga jebemo iako je takav, ali ne, upravo je u tome stvar, takvo nase ponasanje dovodi do ekspanzije ljomberizma, i zato ih treba jebati stalno. Meni je problem recimo sto sve takve stvari zaboravljam.

Apsolutno imaš poentu. Ja sam najbolji dokaz zaboravljanja greha. Čak sam i stavio nesrećnog Zapatu na prvo mesto najvecih jadnika i rekao da je prestigao Čaveza. Ali srećom sam danas ponovo iščitao i stvarno vidim da sam pogrešio. Ipak je Čava ledeni zauvek broj 1

Pritom moram da primetim da baja ima ONU facu. Jednostavno vonj kulja iz njega. Figurativno, ali mislim da i ovako lik ne voli da se okupa. Tako mi deluje ta faca. Kao da kapira da drugi ne osećaju vonj njegove ojedene bulje i pazuha. Ne znam, ako grešim neka me isprave momci sa VOS-a koji su bili njegovi dobrotvori

Jebem li ga, ja sam čini mi se, bio dva puta na fudbalu kad i Čavez i to je bilo još na početku čitave priče oko VOS-a i tada valjda nije bilo skupljanja love jer se stvarno ne sećam da sam davao pare za to, a jesam za pivo posle fudbala. Možda sam nešto i permutovao, pa neka me Reme i Deki podsete da li sam se možda zajebao.
Kasnije sam već znatno ređe dolazio i posle čuo ovu priču, ali nemam iskreno pojma šta se sve tačno dešavalo.
A ovo što se ljudi iščuđuju što nije palo napušavanje, valjda je razlog bio što je VOS i organizovan u fazonu ajde da se upoznamo kad već svi toliko zajednički jedemo govna na tamo nekom sajtu i da se malo sprdamo. Kapiram da niko u tom trenuku nije ni pomislio da postoji nešto negativno u toj priči oko love, tek su kasnije odreagovali Fejs i Arlovski.

Zhajk je, koliko se secam, imao torbe u obe ruke i pokusao je da otvori vrata laktom ali nije uspeo pa je zamolio Chaveza.

Žajk se vraćao iz mesare sa punim torbama volujskih srca

*Žajk se vratio iz mesare nakon jebanja mesara

Normalno da si ređe dolaZio kad si se oženio XD

Počeo sam ređe da dolazim pre ženidbe Boh xD Posao me je tad zaklao onako baš domaćinski.

ali situacija u kojoj zhajk ne moze da otvori vrata od voza i pita chaveza da mu otvori i ovaj mu naplati jebeno 70 dinara je situacija za koju ne znas kako da se osecas dal je smesno ili jadno ili kombinacija ili sta vec neki bas cudan osecaj za tu situaciju

Hahahaha nemoguće hahaha

jel ima nekih novosti o Milanu?

Oglasila se Vojtehovski, rekla da će podržati Milana do kraja studija i do željene specijalizacije ginekologije. Obećala mu je da će mu biti prvi pacijent, ceo revijalni pregled će pratiti kamere i objaviće specijal emisiju ''Život Priča - dr Milanov prvi pregled''.