Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://www.espreso.rs/data/images/2018/03/13/12/345923_milan-jevdjic_ff.jpg?ver=1520941653
....ali to se u ovoj zemlji ne ceni dovoljno
Сад кад Стевчо и Јевђа покрену неки Фајт клаб и пројекат "Мејхем" гдје ће да туку богате донаторе. Тања Војтеховски као Тајлер Дарден. Епски спектакл.
-koji ti je najlepsi dan u zivotu
-paaaaa.....secam se samo jedne tamne sobe, visokog čoveka tamne puti, drenovog pruta i užasnih batina.
Meni je krivo što se stalo sa prozivanjem prinčeva Đokovića od Monaka
Srbija u srcu, pare u Monaku
Kashof prestani da sereš, za cunami je bilo sarkasticno. Boli me kurac i za HAARP i za vrijeme i za kišu cunamije kurce palce i svih 7000 bogova. Nećeš me ubjediti da vjerujem kako me kontrolišu Amerikanci. Ako si kivan na NATO, ne moraš biti na nauku i dostignuća koja dolaze iz najbolje države na svijetu ;) Uostalom, i taj Tesla kojeg svojataš da nije vidio Amerike, sad bi sadio krompir u Smiljanima.
Ne bi on sad ništa, mislim, al ono razumiješ me :)
ahaha ali ona pateticna prica o tresnji u dvoristu....kao neka su mu sve uzeli, samo nisu smeli da poseku tresnju...i onda izrecituje onako bolnim glasom pesmu od toseta proeskog, a tanja u plac
Imam drugaricu iz srednje sa Kosova, trebali smo da idemo na ekskurziju u Italiju. Razredna nam predloži da svi dajemo pare i za nju da ide i ona. Mi joj platili tipa dve tri rate i jednom došla u školu i rekla kako troši 5.000rsd za vikend izlazak još se žalila kao taxi joj skup od sela do grada ali ipak svaki vikend izlazi. Razredna pukla kad saznala.
da li ste je sikanirali posle toga?
Verovatno Agim malo kasnio sa isplatom..
Verovatno joj bilo neprijatno kad joj razredna pred svima rekla da umesto što plaćamo njoj mogli smo nekom ko je stvarno ugrožen. Najveća ironija je što je ona rekla da neće da ide jer tada ima neku porodičnu proslavu i kao ona je ta koja odustaje a ne mi koji smo shvatili da smo debili.
Srna prijatelju poslali pare konačno šiptari za kuću jbt nemojte kriviti devojku
mada mi ne pije bas ta prica vodu jer ne znam nijednu ribu koja trosi 5k u izlasku...pogotovo ne svaki vikend....popiju i pojedu 5k, al tudjih (muskih) para, al ne stavljaju bas cesto ruke u svoje dzepove, tako da vas je po meni ona dvostruko obmanula
sake nemoj mi reči usta stavljati za teslu, a to što ti imaš problem da shvatiš da su ameri malo ljuća država od nas i da imaju malo ljuću tehnologiju od nas nije moj problem
edit: ne krivim ih što nas jebu, da možemo i mi bi njih druže prijatelju
Vidi, to su kosovari, i takvo stevčoidno ponašanje je za njih karakteristično, ima vremena, ne želim ti da ih upoznaš već da o njima samo slušaš iz priča. Užasan mentalitet. Gori su i od bugara.
haha istina ovo što pez kaže, kad je iko video da riba čašćava društvo, naručuje muziku, ostavlja bakšiš i slično, na šta li je trošila tih 5000 da mi je znati..
На кокс да се подигне.
Jel ta kosovarka liči malo na Haradinaja? Veliki zubi koji izgledaju kao dva niza domina i izbočena mandibula sa pregrizom koji odaje utisak kao da će svakog trenutka da ujede nekog?
Izlazila je samo sa svojim sestrama i rođacima. Uglavnom bez muškog društva. Razredna uvek predloži da neko ko ima brata ili sestru plati bar po pola. Zato je izabrala nju. Pa taxi od sela do grada je od 1.000 do 1.200rsd kod nas. Uvek tamo uzmu neku flašu pića ono standardno.