Jevdjic od Monaka

1. Brate, a one dve ružne drugarice što same stoje za stolom svake subote i nalivaju se dok ne popadaju.. Priđeš im za upaljač, one ti unesu srednjak u facu.. Hahah i to obavezno ona ružnija, ona lepša iskoristi trenutak pa se pokaže kako je gotivna i da je stid što je ova blamira hahah

2. Srno jel bi izašla samnom na večeru?

3. A ne, nije ružna ni ona ni sestre. Nego imaju svoj klan samo kosovari i to je to.

4. Hvala nisam gladna lol

5. Свиђа ми се како детаљно описујеш ту ситуацију са уношењем средњака у фацу.

6. Vratimo se na temu, a to je legenda Milanče, nežni div iz Užica, domaćin čovek iako je ercov, princ sa obala duboke Djetinje, mag kladionice ali samo do 500 din, ništa bahato.

E ne znam da li se odavno pojavila veća legenda, možfa onaj isto Milan pre des godina što je plako za Svetlanom i sliko kurac na fb, ne smemo njega zaboraviti

7. Možemo i na neki lep vidikovac onda.. Kapiram da si u fazonu da ne voliš da izbijaš momcima lovu iz džepa, i to mi odmah govori da si kvalitetna osoba.. Poenta je da želim biti nasamo sa tobom, da popričamo malo..

8. Ne izlazim sa nepoznatim osobama sorry

9. Ne napadaj je debilu oboleli nebrini srna zaštitiću te tijelom svojim ja sam vitez

10. Klasična navlakuša.

11. Ok, sorry što sam te smarao

12. Hah, kakva navlakuša, nisam paćenik jbt, nego si me zaintrigirala malo pa sam pomislio da se kod tebe ima šta upoznati..

13. srna, prekini da koristis moju dobrotu ovde, poslednje upozorenje.
    Inace, minimum 350e samo od ovog lika, a imao je i druge pomoci, plus je i sam radio po 19 poslova minimum kako kaze, i kaze nema od cega da kupi metlicu da pocisti prasinu u stanu.....a na slikama stalno sa gomilom drugarica, a prica kako seta satima po zelezniku jer je sam, a nece da ide u vilu promaja jer pomislja na samoubistvo

14. Šta sam ti uradila? :(

15. Baš ima suicidalan osmeh.. Od uva do uva.. Još i svira klavir, ej, pa njemu je do pesme..

16. inace prestao je da ga finansira onaj iz svedske kad ga je napljuvao jewdja zato sto mu je uplatio 300e a ne 500, nije znao da covek nije mogao da se javi zbog obaveza i obaj pomislio da ga kulira i napljuje ga najstrasnije, zbog toga se i prijavio u emisiju zato sto je najobicniji parazit koji trazi novog domacina da se prisljamci

i zar on nije rekao da su ga sutirali u cmar jer je sa kosova a obe drugarice u emisji s medicinskog fakulteta

17. prestao sam da se smejem na svaku desetku koju dobijem jer sam zakljucio da nemam sa kim tu srecu da podelim

http://www.espreso.rs/data/images/2018/03/10/22/344941_milan-jevdjic_ff.jpg

18. Jednostavno tip ovo nije dobro promislio, pokušao je da jaše talas sažaljenja, mislio je dovoljno da se pojaviš sa tužnom pričom, ali nije znao da smo mi britke sablje i da smo laganim kucanjem njegovog imena u fb search našli inkriminišuće mocart kugle i švajsovane ćevape iz kafane tako da, decxko probaj za 5 godina opet kad se sve ovo zaboravi a hoće. Never go full stevčo.

19. ArminVanBuuren
    Deki jesi bio u bg juce msm da sam te video

ne znam kad je juče bilo ali bio sam u ponedeljak

20. -da li ces imati sta da jedes za vikend?
    http://www.espreso.rs/data/images/2018/03/10/22/344941_milan-jevdjic_ff.jpg
    -........paaaaaaa.........(tuzan prazan pogled pun sramote)....paaa.....ma, sad je toplije vreme, ima jedan pas blizu vile promaja koji pocinje da se linja, pa cu to jesti, bicu ili gospodin ili klosar prebrodicu i ovo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.