Jevdjic od Monaka

1. ahahahha jbt samo ova koka matora mu dala 30-40k evra

2. ok, sta je bilo bilo, ziveo dok je mogao

3. oko 20k od ovog dobrice, plus kaze radio je.....za 5 godina progurao kroz crevo preko 50k evra hahah

4. a tacno ga zamisljam kad dodje kod tih ljudi kuci kako se bahati hahha.....iznesu mu rucak neko kuvanje on pizdi baca kasiku STA JE OVO KOJI KURAC GDE JE PLJESKAVICA

5. massmedia begging, zanimanje patentirano od siromasnih srpakih ucenika

6. Ako je greh začepiti WC šolju par puta, onda evo, stojim grešan pred vama i pred Bogom. Grešan sam zato što sam verovao u ljudsku dobrotu, a sad vidim i da sam grešan jer postojim. Ako je to zločin i prekršaj onda me uhapsite.
    Ja sam srećo navik'o na tugu.

http://www.espreso.rs/data/images/2018/03/10/22/344941_milan-jevdjic_ff.jpg

7. http://www.espreso.rs/data/images/2018/03/10/22/344941_milan-jevdjic_ff.jpg

ko trpiuje da je uzvisen??ovde si i mene svrstao..ja koji sam se ponizio pred bogom-prvo i osnovno-pa onda i pred ljudima.koji je svoj ego sveo na minimum.sram te bilo klevetnice.ako postanem mod banovacu te zbog ovog trajno, kad god postanem a postacu veruj mi, moj je red

8. http://www.espreso.rs/data/images/2018/03/10/22/344941_milan-jevdjic_ff.jpg

Шта си то управо благоизјавио о мени, некрсту један?
    Само да спознаш, да сам свршио Богословију као први свештенослужитељ у поколењу, да сам учествовао у небројеним ходочашћима по Светим Местима и иза себе имам преко три стотине потврђених Литургија.
    Васпитан сам у црквеном појању и најбољи сам старословенски језикословац у читавој Српској Православној Цркви. Ти за мене ниси ништа до само још једна нечасна душа.
    Окајаћу ти грехе са таквом богобојажљивом скрушеношћу каквa није забележена ни у једној житији ниједног Свеца наше Православне Цркве, запамти ове моје философске поуке. Мислио си да можеш заслужити Царство Небеско бласфемишући о мени и вређати покојника преко Светомрежја?
    Помоли се Господу, семе сотонино.
    Док ово благоугодно философирамо, моје молитве путују светим каналима до мреже монаха иследника на Светој Гори и твоја И П адреса се забележава па се боље припреми за Армагедон који ће душу твоју нечисту опрати Пресветом Олујом и ваздигнути те до Небеских Висина. Благословено си окајан, грешниче. У молитвама својим пресветим могу светлосним брзинама Светога Духа да се трансупстанцирам било гдје на Земљи у било које доба, и могу ти грехе окајати на седам стотина начина, и то само користећи Катихизис. Али нисам само благопоучен у вештинама молитве, већ имам приступ и васцелом возном парку Српске Православне Цркве и све ћу то благоупотребити да грешно земаљско битисање твоје оперем у Светлости Господа нашег Исуса Христа. Да си само знао какав Страшни Суд ће твоје богохуљење наднети над твој земаљски живот, можда би погнуо главу и примио благодат Светога Духа у миру и тишини. Али Сотона те на грех наведе, и ниси могао да се одупреш нечастивим силама његовим, и платићеш освештење животног простора своме пароху. Обасућу те бескрајном љубављу Светога Духа и ти ћеш се ваздигнути у Њему и славићеш Њега постећи среду и петак на води и хлебу.
    Овим речима те разрешујем греха, сине.

9. tu je jos gora ogavna tanja koja zbog sujete nece da prizna da je i nju zajebao nego ce da tera pricu PA ON NIJE NI REKAO U EMISIJI DA NIJE IMAO POMOC

10. Opalio je matoru sto posto

11. ako jeste, tvrdim da ovaj njegov mentalni sklop nece moci da izdrzi da ne kaze to javno

12. Klasičan "Upisao sam medicinu zato što želim da pomažem ljudima." Lik.
    U prevodu:
    Oću da me svi gledaju ko boga, da mi se uvlače, da dobijam besplatne stvari i da uvek mogu da kukam da tražim još, da budem slobodan od odgovornosti kad zajebem nešto, jer mi se ŠKOLUJEMO 15 GODINA i SPAŠAVAMO ŽIVOTE.

Doduše takih je fazon 2/3 na medicini...oću kažem ovo nije moglo da hoće da bude ništa sem lekara, jer ništa ne gađa sujetu tako.

13. Sad će kroz da gostuje negde drugde i kroz suze da objašnjava kako je bio seksualni rob i te gastoske:

"Tačno je. I vesna popov mi je davala novac. U početku 2012 kada je videla na tv-u kako stružem malter u maniru zokija iz tito i ja i to jedem (smeh voditelja) i to su bile mizerne cifre, 12 eura u kovanicama na tri meseca.medjutim... počeo je pubertet ja ne mogu svoju genetiku užicku krupnu sakriti hehe (smeh voditelja) i onda su... onda su njeni zahtevi postali... u najmanju ruku bizarni. Počela je... oprostite...(tesenje voditelja) da me tera da jedem više mesa, slatkiša (otud mocart kugle) da vežbam... i da se slikam nag tako razvaljen i seksi jer ja ne mogu da biram što sam se prelep rodio ne razapinjite me zbog tricepsa. Odbio sam, naravno... ali promaja... ta odvratna promaja.. nikako bez njenih sredstava nisam mogao dihtunhg prozora da rešim... počelo je sa slikama dic pic hehe kako kazu mladi (smeh voditelja)... da bi se završilo da smo svaki njen dolazak iz austrije bili po tri dana bez prekida u krevetu. Ne razapinjite me što mogu da jebem ako je moja krivica što sam u punoj snazi i ne spušta mi se, neka visim. Nisam ponosan što sam se... šmrc... (tešenje voditelja)... maltene prostituisao za koru hleba i mozart kuglu... ali mislim da bi baka tako htela. Svakako ću sa vesnom popov ovo rešiti na sudu."

14. Prvi put vidim ovo, jos jedan Stevca u pokusaju a..

15. Ahahh tanja debil vojtehovska mu je vrv posle emisije dala 500 din uz neko prigodno "samo toliko imam, jer karticom plaćam sve, pojedi nešto toplo, bled si". Ovaj bez oklevanja uzeo, skrušeno i u sebi pomislio "ovo ide u štek za gainer, jebati budaletinu slovačku haha"

16. Razapnite ga sad sto je od Tanje za jedno gostovanje dobio vise para nego zapata od frenkija i cica za 6 godina xd

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.