ДОГОРJЕЛО ФАЈНЛ ЕДИШН

1. Lol, dok nisi postala mod bila si prilično Dejan Cukić, kakvi kurac banovi sa Carom i Kurajberom lol. Tj. i veliki deo modovanja si bila Cukić, al' si prestala da budeš Cukić kada si počela da glumiš autoritet, pritom odlučujući krajnje subjektivno.

2. forum ovih dana izgleda kao pricanje podviga matorih ljudi svojim unucima iz drugog svetskog rata a u sustini su proveli 95% rata u rovu a ostalih 5% pucajuci u nebo

3. jao i nova strana zagadjena manijacima i bolesnicima, idem da stavim gas masku

4. eh kakvo je modovanje bilo tad revnosno, kurajber i ja dobismo po sedam dana za vređanje BLZa koji te pojavom zove da vređaš
    ja sam bre divna kakvi su bili tad

5. Truc rekao je i da si mi dao sifru naloga da ja moderisem xd tako da sam ja mozda sam sebe banovao

мора да си га онда ти и питао са мог налога шта га вратило на сајт, пошто то ниједан гробар другог гробара не би питао.

truc sikanatore ruke ti se osusile sto mi banova kumove u toku je sastanak kladionciarskog klana ako mi otovrimo temu dogorelo izgorece sve do poslednje pisljive definicije

који су ти кумови, ништа ја вас економисте не разумем?

6. jao i nova strana zagadjena manijacima i bolesnicima, idem da stavim gas masku

bas tako

7. ja sam bre divna kakvi su bili tad

jesi divna prem manijacima i bolesnicima koji vredjaju za razliku od onih koji su takve cistili

8. lol ona je prva banovala nekoga na osnovu prepiske iz cekaonice posle ne znam koliko vremena nemoj da jedes govna

9. Stvar je u doslednosti, ako nije okej vređanje, u čemu je razlika vređaš li BLZa ili Kurajbera? A i tek je pre dve godine dogovoreno da je okej neko osnovno vređanje i napušavanje kurcem, tako da ne menja stvar.

10. daj bre, reme, nije isto
    kao što niste isti ti i eru, ono što ti kažeš ili on ne može da ima istu težinu

11. A što se BLZa tiče, znalo se da je nestabilan, i masa vas ga je drkala i vređala sve vreme da bi dečko popizdeo i pičkarao i pravio scene po sajtu.
    A onda mi šalješ PVTove kada u sred jebene afere oko Bohorovog plaćanja stotinak vožnji taksijem Stevči, i kada je došlo do toga da se preispituje istinitost priče, šalješ PVTove da iskuliram sa diskusijom tamo jer je Stevčo jadan i nejak. A ta diskusija je zapravo postojala sa razlogom. Pritom Stevču niko nije drkao.
    Za maltretiranje BLZa kad god se negde pojavi nije postojao razlog.

12. upravo u doslednosti.kad sam video ocajno modovanje hteo sam da ispavim stvari i pokazem nekima kako to treba da se radi a ne da mali poremeceni srednjoskolci odredjuju pravila.kazu nema riba na forumu a kad se pojavi riba odma pocnu da je vredjaju debela, kurvo itd.bez razloga.i to se tolerisalo.pa banovao bi ga na 6m pa bi ubelezio datum u kalendaru da ga banujem ponovo kad mu istekne ban.ne ustvari malo bi ga pustio da bude na forumu dan dva pa ga banujem iznenada

13. haha pa moje reci imaju vrlo veliku tezinu ljudima za koje mi je to bitno a koji su nekada obitavali na sajtu

14. a to za stevcu je bas jadno ali me i ne cudi

15. >србин оће мења систем
    >ће се тепа

se nismo ubijali poslednjih 2756 revolucija, ti ništa u glavu ušlo nije?

16. U Mostaru sam voleo neku Svetlanu
    Jedne jeseni
    Jao kad bih znao sa kim sada spava
    Ne bi joj glava, ne bi joj glava
    Jao kad bih znao ko je sada ljubi
    Ne bi mu zubi, ne bi mu zubi

17. kosmopolita

ok

Ako ovo nije dokaz da lenor koristi Kosmopolitin nalog, ja evo nisam pametan.

18. kao što niste isti ti i eru, ono što ti kažeš ili on ne može da ima istu težinu

Pa tačno, ja kao neko ko je sto godina na sajtu i zna kako ovde stvari funkcionišu ne bi trebalo da idem okolo i maltretiram histerične klince jer sam onda debil i treba me banovati, što se onih tiče koji se nisu još navikli na sajt, jebiga, postoji period adaptacije na internetovanje.

Zato su i postojale opomena, pa ban od dan, pa za sledeći isti prekršaj ban od tri dana, pa tako dalje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.