Prijava

maestro, pa jel znaš za onu moju ispovest za degustatora čokolade što ima 6500 odobravanja na ispovestima

Samo ti fali da je bračni par sa peštera muslimanski, sinovi im u Siriji nešto trenutno, ali te gledaju kao svog i ne obaziru se na razlike, i nije bitni ko si šta si i kakav si čovek svi smo mi raja, pozdrav za sve dobre ljude i ispovest ti je kompletna.

Hahhahaha ne znam, linkuj

Dodaj jos i da svaku ovcu znas po imenu.

hahah to pap, i realno, može neka ljubav između mene Srbina i njih muslimana, odličan lajtmotiv za ispovest

sentimentalno vezivanje za predmete ili zivotinje uvek prolazi

pitajte jevdjica i njegovu vilu promaju

AHHAHAHAHHAHAHA JEBE LI ME NEKO

ахахахахахах а немој ХД

Kako vam ne dosadi vise da izmisljate te price kako ste nekad davno kupili bitcoin i slucajno videli koliku vrednost ima sada i obogatili se/izvukli iz dugova ,kako god.
Анонимус

spas u zadnji cas :) nadam se da ces uskoro naci dobar posao
Anonimus

Nikada nisam bio preterano popularan u društvu, o devojkama da ne pričam. Imao sam komplekse zbog toga, pokušavao svakakve gluposti da bih bio "kul". I tako sve dok mi deda nije dao najbolji savet: "Budi to što jesi, ne menjaj se ni zbog koga, svi ovi što te sad odbijaju će sutra dolaziti sami kod tebe. Budi normalan, drži se škole i sve će to doći na svoje." I bio je u pravu za sve. Prošlo je 10 godina od toga, otvorio sam firmu, lepo živim. A pola onih "drugova" i danas dolazi da me moli za posao, neki čak traže i finansijsku pomoć. Iste one devojke koje su mi se smejale mi se sad same javljaju. A ja ih sve odbijam, držim se svoje porodice i par pravih drugova koje imam, i pre svega nje, koja mi je već godinama podrška kroz sve. Uskoro nam je venčanje, srećniji ne mogu biti. Jedino što me čini tužnim je to što moj deda nije tu da vidi da sam uspeo, najviše zahvaljujući njemu. Ali znam da gleda sa neba i da je ponosan na mene. Deda, volim te i hvala ti za sve!

Lepo je meni deda govorio...
Cek ovo na sirotinjska spika treba

Radi normalnog odgoja radne kolege na novom poslu su stekli dojam da sam kulturna osoba i odmjerena osoba finih manira. Odjeća koju nosim na posao je profinjena i profesionalna, kako poslovni kodeks i zahtijeva. Moj suprug radi na gradilištu i počesto kada nam se poklopi radno vrijeme dođe po mene. Kad ga vidim da me čeka na ogradi, pojurim mu u zagrljaj kao i uvijek. Ne gledam da li je u radnom odjelu ili je u nečem drugom. Jučer za ručkom, kolegica koja voli da zabada nos gdje mu nije mjesto i da gleda ljude s visoka, jer je na jednoj od rukovodećih pozicija, počela je da komentariše kako se iznenadila kad je vidjela mene i mog muža, po njenim riječima ne idemo jedno uz drugo. Pitala sam ju na lijep način zašto smatra da je to tako a ona je rekla 'zašto bi se visokoobrazovana djevojka poput tebe udala za nekog bauštelca?'. Nasmijala sam se i rekla joj 'zato što fenomenalno je*e'. Ušutila je a ja sam nastavila da jedem s osmjehom.

baustelci uzvracaju udarac :D

a neka joj je rekla od mene ima respect za to ;)