Prijava

Danas smo se ja i dečko posvađali i raskinuli. Nakon uvreda koje mi je uputio ne dopustivši mi da mu objasnim situaciju nisam na kraju želela da se trudim. Optužio me je da ga varam s bivšim dečkom jer smo se našli spletom nesrećnih okolnosti. On je došao da me iznenadi nakon smene a ugledao je mene i bivšeg kako odlazimo na kafu. A susret sa bivšim bio je neplaniran a kafa odraz zahvalnosti. Radim u bolnici. Jutros me je video u holu i zamolio za pomoć. Mama mu je nakon nesreće hitno primljena tu i nije uspeo da dođe ni do bilo kakvih informacija. Pomogla sam mu da je nađe, vidi, da kontaktira lekare, pa je on želeo da me časti pićem u znak zahvalnosti. A dečko nije želeo ni da čuje objašnjenja, već me u startu proglasio preljubnicom. Ni malo poverenja nije imao u mene. A njegovo mišljenje o meni je ono preko čega ja ne mogu preći. Mislila sam da me bolje poznaje nakon dve godine veze.

Kakva kurvetina mamu joj jebem prcala se garant sa bivsim posle kafe

Kakvi kurac kafa
Kurvestija

LOL ko joj ne bi povjerovao kad ovako fino objasni

ada svi znaju da se doktori parom čašćavaju a ne kafom

Cura i ja živimo zajedno nekoliko mjeseci.. Imamo odvojene financije, svako plaća svoj dio stanarine i kupuje posebno hranu i piće za sebe. Prije mjesec dana je ostala bez posla pa sam pristao da joj posuđujem novce za stanarinu, ali primijetio sam da je počela jesti i moju hranu iz frizidera. Ne znam kako da joj kažem da to nije ok, a da se ne uvredi.

какви фактарди хахахахха

dobra sirotinjska spika od ispovesti

A odakle njemu toliko para nisu to cista posla

Neki dan se oženio moj susjed. On je bio bogat dečko radi kao policajac bogata obitelj jako. U 1 srednje me toliko sprdo ismijo da sam siromašna,ružna, bez auta, ko muško, da smrdim, ogovaro me, gadio se na moje olovke i baco ih, nije me htio dotaknit pravio se bljak. Tolko me sprdo da je dobio ukor a ja se morala premjestit u drugi lošiji smjer. Danas 9g kasnije i dalje sam teška sirotinja. Želim ti reć ovim putem jer ne smjem u facu da Bog da patio i plako koliko i ja. Da ti Bog to sve vrati i da nemaš struje i hrane u kući a kamoli auto.
Коментар:
Ljudi hvala vam svima.To sam ja pisala.Nisam ga htjela kunit.Nego sam bila ljuta i napisala u bijesu.Nisam ljubomorna sto se ozenio.Ali me boli rana da me jako rugao.I pozeljela sam mu da dozivi kao ja da nema vozacki auto.Da nema 10 kn.Da nema struje i da su mu roditelji nitko i nista.Nesmjem mu to reci u lice ali sada pisem ovdje zelim ti reci V. koji danas radis kao policajac.Da si mi unistio zivot da si prosirio svoju pricu o meni da smrdim i slucno.Nitko se nezeli druzit samnom i boli me.

сиротиња баца анатему

Gadio se na moje olovke i baco ih

Nema vozacki auto