Prijava

ja odma ispricam da znam kakve su sve zene i navedem joj gomilu primera da i ako nije neka kurvetina zapitace se bar malo

Bliži se Nova godina, slaviću je sa društvom u jednom novom somborskom pabu, biće lepo. Ovu sam dočekao u Novom Sadu i bilo je isto lepo. Ali setih se ja tog dočeka kada smo bili prvi rasred srednje škole. Kod druga u šupi. Sredili šupu, doneli sto, peć na drva je već tu bila. Jeli, pili, puštali rock i metal muziku. Napravili šutku u šupi. Pred ponoć pustili Iron Maiden: 2 Minutes To Midnight, razume se :-). U toku noći nas drugarica uvela u neki kafić gde je ona bila na dočeku jer ima još devojaka. Nismo ništa "smuvali" i ako smo se nadali pa nam je to "pokvarilo veče". Vratili se u šupu i mrzeli ceo svet zbog toga jer "nas nijedna neće jer nemamo puno para, nismo narodnjaci" ! Klinčadija glupa! Setio se svega toga i smejem se upravo kao blesav! :-)

crosspost u sirotinjsku spiku i transfer blama

Mlad sam i nisam kao današnja omladina! Po svemu se razlikujem. Čitam knjige, slušam ex yu rock ili narodnu muziku, sviram 2 instrumenta, volontiram, imam svoju humanitarnu organizaciju, član sam amaterskog pozorišta, studiram. Iako su mi roditelji sve priuštili, ja sam ipak odrastao i ostao jedan skroman dečko koji ako hoće nešto da kupi, prvo radi i zaradi. Nisam ljubitelj ni klubova i izlazaka po elitnim mestima, koja služe samo za instagram. Za mene je izlazak kada odem u najobičniji kafić i sa mojim najbližim društvom sedimo i pričamo lepo. Cigare u životu nisam probao, ali rakiju volim, to moram priznati. Već duže vreme me muči činjenica da ne mogu da nađem normalnu devojku. Devojku koja voli da priča o raznim temama, koja neće biti zaluđena nekim materijalnim stvarima bez kojih se može. Treba mi jedna devojka koja će mi biti i devojka i najbolja drugarica, sa kojom ću moći zimi kada pada sneg da izađem napolje i da šetam celu noć, da pričamo i uživamo jer imamo jedno drugo.

Napravili šutku u šupi.

какви бедници остављају постове на овим исповестима, добро разумем их, све су измишљене...............

vuzi nisi u vorteksu

Ja imam skoro 25 godina. Visok sam 170cm. Imam svoje biznise, pare, lepo izgledam u faci, vrlo sam inteligentan. ALI devojke me redovno kuliraju i ponizavaju. Uglavnom zbog visine. A sa druge strane klinke obozavaju da igraju igrice toplo hladno, hocu necu. I tako ja pre 4 5 ggodina odlucim da batalim devojke i da se posvetim sportu i poslu. I ok sam evo bez seksa moze da se zivi. Kad mi dodje pustim pornografiju. Naravno nedostaje mi paznja i bliskost sa nekom osobom ali... I znam mnogo ok likova u slicnom problemu. Devojke se lepe na isti tip idiota. I kad sutnu jednog idiota nadju obavezno jos veceg. Zato i pricaju kako su svi muskarci isti. Nisu ali ih pali isti tip pa se posle iznova i iznova iznverviraju. Ono što me zabrinjava jeste sto sve lice jedna na drugu. Od izgleda, sminke, ponasanja, nacina na koji poziraju, razmisljanja su im ista. Slusaju isti skart od muzike. Unikatne devojke su se sa sdruge stranke povukle u sebe i ne veruju nikome. ..

исповести треба укинути, мало су гори од парова дворова и осталих њесара.

Imam svoje biznise

vrlo sam inteligentan

ok likova

sa sdruge stranke

Visok sam 170cm

Исповести су најљигавија манифестација српског интернета која је икада задесила рачунарске мреже.

Ispovesti - kao deca pisali smo

Ja znam vise likova sto imaju 170, jebu, a nemaju svoje biznise a ni pare

Ne lazi 170cm nece nikad jebat, takve jebu zene streponom

Ima komsija jedan moj 166-7cm ima al kida s pickama

Maestro tvoj komsija je tatko

Мајстро кад је последњи пут јебао Коштуница је био председник

Ovaj "niski momci ni u kojoj varijanti ne jebu, a visoki i ako imaju nosinu ko orlušina, retku kosu i trule zube, trse pičetine" mim nikako d'umre na Vukajliji jbt...

Pa kad je istina.Jedini visoki koji ne jebu su oni sto nece da jebu.

Pa kad je istina.Jedini visoki koji ne jebu su oni sto nece da jebu.

Jedini visoki koji ne jebu su oni sto nece da jebu

Hahaha ovo je genijalno