Prijava

#25249187h
Dok sam svog (tadašnjeg) momka oralno zadovoljavala, on kreten u sred radnje onako bahato kaže da raskida sa mnom! I ja dok sam još bila u šoku zbunjena, on ga vratio u pantalone. Sad mi krivo što ga nisam u tom trenutku ugrizla.

LOL
Kakva bratina :)
Nije joj dao ni da popusi do kraja.

Hahahahahahaha vrhh

Imamo jednu baku u komšiluku, koja živi sa 13000din muževljeve penzije, ali ko god da je od nas omladine pošao na neki put, more, zimovanje, nije bitno, ona dođe, donese 100e i da nam za "ne daj bože", naravno da joj vratimo svi uvek, čim se vratimo sa putovanja, jer ih ne potrošimo, ali koliko god da ne zeliš da uzmeš i da kažeš da imaš dovoljno, ona ne odustaje, kaže ,,Nikad ne znaš šta može da se desi, nosi, čuvaj, daj bože da ti ne zatreba za ne daj bože, ali imaj uz sebe." Počeli smo da se šalimo sa njom, da je ta novčnica u poslednjih par godina obišla skoro celi svet i počeli smo da zovemo novačnicu atlas :D Volimo te Veco! Tvoji klinci iz kraja <3

majku ti jebem il smanji ribu il povecaj baru, sa 13 000 se u srbiji moze zivjeti otprilike 4 i po dana, a ne cijeli mjesec, i jos od te sume da odvojis 12 000 svako malo za djecurliju iz komsiluka ne bi imao ni za kutiju sibica. tri praseta su pojam realizma za ovu ispovjest

Ližem svom cimeru stopala dok spava

Pidduu car si.Mali mujo s 13000 se moze ziveti 4 ipo dana, ti majke mi nisi normalan kolko trosis ili ja pak ne zivim nikakav zivot jer ja ti s 3000 zivim nedelju dana, i sto sam seljak koji ce stedi na sebe ali mora kupi dobar telefon.

U vojsci je bilo gadno, zbog okolnosti nisam mogao jedno mesec dana da masturbiram. To je bila agonija. Jutarnju erekciju nisam mogao da obuzdam po sat vremena, testisi se naduli bili gotovi da eksplodiraju.Česte erekcije u toku dana, bez ikakvog razloga...Haos.Kad mi se ukazala prilika odmah sam resio da se olaksam. svrsio sam za dve sekunde, prskalo je u mlazevima na sve strane, po metar i vise u dalj. propast, nikad vise toliko dugo neću čekati, ako treba u žbunje negde, u zbunje.

хахахаха

Juče su mi bili u gostima prijatelji sa njihovim sinom (10) koji je u jednom momentu rekao da je gladan a ja, kao dobar domaćin, ponudio sam da mu napravim sendvič, on je rekao da hoće. Istog momenta sam ustao i krenuo ka kuhinji da mu napravim, ali je u tom njegova majka potrčala ka meni i rekla da mu ne pravim jer je skoro jeo, a uz to je i gojazan, bla bla....međutim i sin dotrča u tom momentu i počinje burno da reaguje na to što je čuo, jer želi sendvič. ..bilo mi ga je žao i insistirao sam da mu napravim, međutim njegova majka me je uporno sprečavala. Problem je nastao kad su njih dvoje počeli da se svađaju i rvaju po mojoj kuhinji....razbili su mi vatrostalnu i oborili zidni sat....nije trajalo dugo, al je bilo dosta traumatično. Posle su mi se izvinjavali, nikakvih ozbiljnijih posledica nije bilo, ali me jako nervira kad neko javno pravi skandal. Ne opravdavam što se dete fizički obračunavalo sa majkom, ali mislim da je i ona preterala, ne bi umro da je pojeo taj sendvič!

једи сендвич сиротињо

Smarac, ako keva kaze nema sendvica sta on kurac ima da negoduje i da mu pravi. Najgori ljudi

Ne lupaj sjedplase, meni da gladno dete trazi hranu dao bih mu pa taman da kompletna njegova rodbina ne da

Nikad se ne mešajte kada neko vaspitava svoje dete, osim ako nisu ekstremne greške. Ako mama kaže da ne može, nemaš ti tu pravo da kažeš "može"!

Ako je dovoljno veliko da moze da se porve sa majkom i izlomi kuhinju vise nije nerazumno dete nego debeli gmazic kome verovatno stvarno ne treba sendvic.
Jbt, ako keva kaze da se se malo ugojio verovatno je ko prase, sta ima da ga ranis sendvicima

ko babe sto odrastale ili cule price za kuce sa 20 dece, gladne godine itd, gde nije uvek imalo da se jede pa pogledaju gmazica "zdravo dete, jako rumeno", a on sa 10 god nabio pritisak 200 plazmom i ostalim sranjima.

Ne lupaj sjedplase, meni da gladno dete trazi hranu dao bih mu pa taman da kompletna njegova rodbina ne da

https://www.youtube.com/watch?v=_5jAUgJATAg

dobre su ove ispovesti:

Dok sam svog (tadašnjeg) momka oralno zadovoljavala, on kreten u sred radnje onako bahato kaže da raskida sa mnom! I ja dok sam još bila u šoku zbunjena, on ga vratio u pantalone. Sad mi krivo što ga nisam u tom trenutku ugrizla.

ne znam kolko lose mozes da pusis kurac da neko na pola posla kaze zajebi ti ovo u kurac i pusenje i veza i sve, odo ja.
dobro da je otiso na vreme.

Moj suprug i ja smo se družili prvo godinu i nešto dana. Kada smo se malo bolje upoznali počeli smo da privlačimo jedno drugo ali o tome se nije pričalo. Do te noći kada smo se vratili iz grada i ostao da prespava kod mene, iako mu nije prvi put to, te noći smo spavali. Toliko strasti je bilo da sve ono što smo mjesecima skupljali smo ispoljili. Nastavili smo da se gledamo još god dana ta strast i privlačnost nas je dodatno sbližila. Od društva smo se krili kao tinejdžeri ali smo se zavoljeli kao da prvi put volimo. Dok jednu noć nismo odlučili dijete da pravimo. Porodila sam se prije 30 dana, i nikada se voljenijom i ljepšom nisam osjećala, a on je zahvalan za svu ovu moju sreću jer svakim danom njegovu ljubav osjećam još više. Iako sam svjesno ušla u ovaj brak, da ćemo se pomučiti malo, jer on ne radi a ja sam dobila otkaz u jednoj firmi kada sam zatrdunila, ne bih mjenjala ni za jedne pare svijeta. On je onaj koji me čini srećnom, a za ostalo ćemo se izboriti vremenom..

uuuuf, mirise mi na razvod za jedno 4-5 god

gmazina mala debela
nije samo debeo i bezobrazan, trebao si ga isamarati
cuj 10g i kao nasrce na mater