Prijava

Nikako se nije desilo

Šef firme je mlad čovjek, nema ni trideset godina. Počeo je od nule, polako razvijao posao, da bi sada došao do brojke od oko 50 tak zaposlenih u građevinskoj firmi. Plate su redovne, čak se dešavalo da budu i ranije uplaćene, uslovi idealni, svaki mjesec se sastajemo i mi svi dajemo savjete i primjedbe vezano za posao i sve što je rečeno je usvojeno i uvijek se ide radnicima u korist. Nerijetko se desi da osim plate nagradi i par radnika koji su taj mjesec zaslužili, posuđuje novac radnicima uz napomenu da vrate kada mognu. Godišnji uzima kako ko hoće, slobodne dane također. Poenta je da je moguće i u ovoj zemlji, Bosni, naći ovakvog poslodavca kojeg svi vole kao člana familije. Nikad nisam nikog čuo da kaže nešto ružno o njemu, svi dolaze veseli na posao, ma idealno mjesto za raditi. Da Bog dadne njemu svako dobro a i svima vama barem sličnog gazdu, pa da ne sanjate o Njemačkoj i inostranstvu.

Znajte da spadate u 8% populacije ovog svijeta ako imate krov nad glavom, hranu, vodu i ostalo što vecina uzima zdravo za gotovo. Ponekada je bitno da čovjek osvijesti blagoslove koje ima poput zdravlja, sigurnosti, mira, dobrih prijatelja, obitelji jer ono što nama polako zvuči poput mita "gladna djeca iz afrike" e pa ta djeca i takav način života bez osnovnih uvjeta za kvalitetan život to vam je 92 posto od 7 milijardi. Prestanite se žalit i gledat pesimistično i negativno, okrivljavat balkan i svoju državu za svoj loš život ono što se istinski želi to se i može, promjenite taj pesimistični mentalni sklop pun briga ako mislite da jedva sklapate kraj sa krajem ako mislite da nema nade za ništa onda tako i je. Tvoje misli-to si ti, mozak je kao oranica a vaše misli su sjeme ako vjerujete u svoje misli onda dobivate i plod te misli bio to dobar ili los plod to je vaš odabir. Trgnite se i uživajte u životu, pun je mogućnosti i ljepota ako im date priliku. Pozdrav dragi ljudi :)

92% свеЦке популације нема леба да једе и кров над главом ок.

Kao muskarac ne mogu se pohvaliti visinom i snagom ali mogu da sam obdaren. Dok je moja sad bivsa devojka i visa i jaca od mene i jos trenira aktivno. Pre raskida, doslo je do rasprave koja je prerasla u tesku svadju. Ona se zaletela i unela mi se u facu i pocela da mi preti da ce me prebiti, da sam joj ocutao i ostao u vezi svaku raspravu bi mi pretila. Pretukla me je, kad se smirila otiso sam kuci. Posle me zove i salje poruke ko da nista nije bilo. Jos me proziva sto necu uzivo da raskinem. Samar ne znam da li bih oprostio a kamoli da me neko obori i sutira u stomak. To ne radi neko ko vas voli.

Au. Dobijam jak vajb od ove ispovesti onog španskog pornićara Jordija, znate onog malenog s kurčinom ogromnom što ga uzmu žene u ruke i puše mu kurac dok je u rukama

Priđem ja devojci, ona mi odgovori: "Ćao. Izvini, imam dečka." "U redu, želim ti lep provod ostatak žurke." Ja da krenem nazad ka ekipi s kojom sam bio te večeri, a ona meni zbunjeno: "Šta, to je to? Već si odustao?"... Moj stav je da možeš biti i "Viktorijin Anđeo", ako mi odmah kažeš da si zauzeta tu prestaje svaki flert s moje strane i bilo šta što se od tog momenta može podvesti u nasrtljivost i napadnost. Prvo iz poštovanja tebe kao devojke koja prema nekom gaji poseban vid emocija, a drugo iz poštovanja prema momku u čijoj koži ne bih voleo da budem kada se neko ponaša napadno prema njegovoj devojci. Ne razumem čemu laži o takvim stvarima, pa još i bukvalno izneverena očekivanja što zbog toga odustajem... Nadam se da vas nema puno ovakvih, a svu sreću želim sabraći kojima iste zapadnu.

Maestrova kletva. Živeti bez mozga.

Hrvatica sam, nikada nisam planirala ali eto dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava. Otac mi je domobran, u ratu je ostao invalid i izgubio je brata. Dan kada sam mu rekla za svoga dečka nije ništa rekao. Niti dan poslije, niti tjedan, mjesec. I došlo je vrijeme momkove slave i tako je on pozvao mene (i moju obitelj) da dođem u Beograd. Spakovala sam torbu i ustala se ujutro da krenem na bus kada me je dočekao otac zajedno sa mamom i bratom- svi lijepo sređeni- i rekao da idemo zajedno i da ima da se ponašamo kao ljudi. Brata je posebno opomenuo da se ne blesira i ne valja gluposti. Pojavili smo se- ne mogu reći tko je bio iznenanđeniji momak ili njegov otac. Kada smo ušli svi su zašutjeli i tata je rekao, "Pa dobro gdje je ta rakija susjed?" Najljepši dan u mom životu.
јбт ја мислио реко лик па добро тко нас завади сусјед>>>>>/?

ДОМОБРАН ХАХАХАХА

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putovanja i studiranja u inostranstvu na Instagramu, odmah mi se pale crvene lampice u glavi i takva mi ne dolazi u obzir za bilo šta dugoročno. Bez obzira koliko je lepa. Osuđujte koliko hoćete ali to su činjenice u velikoj većini slučajeva.

based ispovesti

Како шиште курветине у коментарима хаха.

хаххаха ех каце сетим исповести 2013 на 2014 какве године читао сам редовно и знао да је скоро све љути трол мада данас тога има више исписао сам ја једну ал нису је објавили где је ту слобода

Kada ona meni kaže da se sredim za neki događaj ili izlazak, da ću biti jedini u patikama, farmericama, običnoj majici sa natpisom- ona mi želi dobro, želi da se prikažem u najboljem izdanju, ona mi "pomaže", šta bih ja bez takve žene... A kada ja njoj kažem da je ljepša kad se obuče ženstveno a ne vrećasto, i da je ljepše i elegantnije kada obuče neke normalne cipele umjesto margarinke, ja ne poštujem nju i njen stil i odmah želim da je "mijenjam". Pa pišam vam se na duple standarde, vi imate pravo da nama s*erete za sve, a vama niko ništa ne smije.

običnoj majici sa natpisom- ona mi želi dobro, želi da se prikažem u najboljem izdanju, ona mi "pomaže", šta bih ja bez takve žene

цитати за беднике

Da li je moguće da bi moj verenik radije išao u lov, jer ga je platio pa da bar iskoristi, nego bio sa verenicom celi vikend. Pri tome, ne vidjamo se toliko često.

па могуће је шта

ево један шиштавац из коментара
Ako je nekome hobi ubijanje životinja čisto onako iz obesti, da bi se nešto ubilo, zapitaj se ko će ti biti budući muž. A ni ti nisi očito bolja, hebe ti se što ti verenik puca u nedužna bića, pih za oboje. Kunem se ljudi, ja bih lovce na doživotnu oterala.

Ako je nekome hobi ubijanje životinja čisto onako iz obesti, da bi se nešto ubilo, zapitaj se ko će ti biti budući muž. A ni ti nisi očito bolja, hebe ti se što ti verenik puca u nedužna bića, pih za oboje. Kunem se ljudi, ja bih lovce na doživotnu oterala.

rece ona pa zagrize sendvic sa sunkom.

#piglifesmatter

http://ispovesti.com/ispovest/3064780
http://ispovesti.com/ispovest/3064764
ево моје две исповести није неки рад али је солидно изазивање реакције
наравно откуцане да би читао коментаре како шиштееее балијандерке и усташе ухуххуххх

Brate ništa lično ali čime se ti baviš u životu jbt

а морам сине једина занимацијаа ми је то, за џепарац што би си рекло
мора видим реакцију јбг хехе

Zastranio si druže, svi to vide osim tebe

добро у праву сте ево од сутра крећем да потражим помоћ од сутра хахаа