MythBusters Serbia Edition

1. a neki od nas i nisu pametni kao ti celte

2. jel ze zove tema mitbasters serbia edition ili koj kurac? vidis da svi preljevamo govna ovde, a ti se naso pametan i kul da sa vremena na vreme pokazes svima kako si pametan i kul i nista te ne dotice.
    odjasi na svom magarcu, leba ti.

3. nemoj da se žestiš odmah, samo ti skrećem pažnju da je ono što si napisao sve živa istina

4. paninaro, i mene nešto potkačuješ u zadnje vreme, ne znam šta te muči, ali mogu da te izdominiram onako u pauzi ozboljnih delatnosti

5. ma sve ok celt je malo nervozan oće to od nejebice a da nije nervozan shvatio bi ko su mu pravi prijatelji ovde.
    moje poštovanje, bombas.

6. mit: picka je picka

picka nije picka

7. Kelte imas pivo od mene.

8. 250.000 nasih strucnjaka radi po najvecim svetskim kompanijama kao menadzeri

radi jedan u guglu na mestu vratara

9. mit:srbi najpametniji narod na svijet

prosecni iq u srba 89

10. Bata Saleta i Celta uhvatila nostalgija neka i seta vidim...

11. niđe nije nebo plavo kao iznad crne gore

12. Да нам је нуђено пун курац територије Лондонским уговором и да смо то одбили због Југославије је такође солидан историјски мит....

13. Uzmes orbit i ne naduvas nista

14. Pa sta i ako dodju da plene stvari samo kazem nista nije moje sve je caletovo opaaa

(Rokate samo istoriju jebate dajte malo ove svakodnevne)

15. Pogresna tema ps mada ono, i nije

16. Доста ствари може и овде и на сиротињску спику комотно....

17. Pa nije pogresna mit je jbg. Sad sto je mit sirotinje(realno vecina mitova su takvi) to je druga stvar

18. evo vam malo ovog našeg mitbasterzma: TURSKA NOGA NIKADA NA CETINJE KROČILA NIJE (osim par puta kada su popalili sve zivo ali u vecini slucajeva je neki turski ćato bačio na papir troškove pohoda i vidio da se ne isplati ratovati zbog šake jada poreza)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.