U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
a neki od nas i nisu pametni kao ti celte
jel ze zove tema mitbasters serbia edition ili koj kurac? vidis da svi preljevamo govna ovde, a ti se naso pametan i kul da sa vremena na vreme pokazes svima kako si pametan i kul i nista te ne dotice.
odjasi na svom magarcu, leba ti.
nemoj da se žestiš odmah, samo ti skrećem pažnju da je ono što si napisao sve živa istina
paninaro, i mene nešto potkačuješ u zadnje vreme, ne znam šta te muči, ali mogu da te izdominiram onako u pauzi ozboljnih delatnosti
ma sve ok celt je malo nervozan oće to od nejebice a da nije nervozan shvatio bi ko su mu pravi prijatelji ovde.
moje poštovanje, bombas.
mit: picka je picka
picka nije picka
Kelte imas pivo od mene.
250.000 nasih strucnjaka radi po najvecim svetskim kompanijama kao menadzeri
radi jedan u guglu na mestu vratara
mit:srbi najpametniji narod na svijet
prosecni iq u srba 89
Bata Saleta i Celta uhvatila nostalgija neka i seta vidim...
jebiga
niđe nije nebo plavo kao iznad crne gore
https://rs.n1info.com/Picture/123091/jpeg/aleksandar-vucic-Tanjug-AP-Darko-Vojinovic.jpg
Да нам је нуђено пун курац територије Лондонским уговором и да смо то одбили због Југославије је такође солидан историјски мит....
Uzmes orbit i ne naduvas nista
Pa sta i ako dodju da plene stvari samo kazem nista nije moje sve je caletovo opaaa
(Rokate samo istoriju jebate dajte malo ove svakodnevne)
Pogresna tema ps mada ono, i nije
Доста ствари може и овде и на сиротињску спику комотно....
Pa nije pogresna mit je jbg. Sad sto je mit sirotinje(realno vecina mitova su takvi) to je druga stvar
evo vam malo ovog našeg mitbasterzma: TURSKA NOGA NIKADA NA CETINJE KROČILA NIJE (osim par puta kada su popalili sve zivo ali u vecini slucajeva je neki turski ćato bačio na papir troškove pohoda i vidio da se ne isplati ratovati zbog šake jada poreza)