Mudaestro - kladionica specijal SP2018

1. Hahahahah
    Pojačaj pojačaj i jelo i piće

2. Uplati kontru maler da sjebeš

3. Sad kad je prosao urugvaj, "brani" i spaniju i portugal sa jos jedno 20 hiljada :D

4. A čitam ja čeka 250k i još 160k na isto, što je branio.. I ništa mi nije jebeno jasno hahah.

5. Pa razmisljam o tome iskreno haha

6. Ne glupiraj se jbg koliko god da si pijan slomice Ronaldo nogu jebate Bog
    Pu pu pu
    Kapiraš poentu

7. Ne maleriši boh jebeno..

8. Pa jedino što može sjebati veselje je tendencija pirinejskih cigana da si biraju protivnike.

9. Pa ja gledam kako sad branio sta sad bas mi nejasno bilo. Ne odobravam al sa srecom

10. Ne malerišem nemoj lupati pokušavamo ovde da trgnemo čoveka da ne brani više dosta je branio

11. Ahahahahahah, a realno, odbranio si tiket brate, dobijas sigurno kintu, nemoj braniti vise

12. tako bre treba nisam ni ja branio prije neki dan PREGAOCU BOG POMAŽE!!!

13. je li Salah najbolji strijelac svoje reprezentacije? pa je li vam dao čovjek odna na startu poklon kvotu 2,2?!?

14. ОНА ДА РАЂА

ГАМБИ ДА БРАНИ

15. ОНА ДА РАЂА

ГАМБИ ДА БРАНИ

hahhahhahha

16. Nisam se ovoliko smejao na vuki ne pamtim

17. hahahahah gambi burazer

18. Haha džabe smo strepeli.. Bravo, braćo.. DA ME NISU PRODALI DANSKA I ISLAND SAD BIH I JA BIO PIJAN.. JEBO IM JA MATER.. ALI DRAGO MI JE ZBOG VAS.. ŠPANIJA I PORTUGAL VEČERAS JURE NE POBEDU NEGO GOL RAZLIKU FAZON DA IZBEGNU URUGVAJ TAKO DA TO JE TO:)

19. HAHA GAMBI LEGENDO.. JEL MI VERYJEŠ DA JA NI DAN DANAS NE KAPIRAM ŠTA ZNAČI BRANITI TIKET LOL

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.