Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Rekt
Prof javi se u pvt ako se ne salis
Brt ja nijednog trenutka nisam ni posumnjao u Maestra
Nekako je previse staloženo govorio o nekim stvarima jbg zato nije bilo verovatno
Jedna od vecih budala koju mozete sresti u zivotu ili na sajtu
Aj napravimo neki grupni video chat nas trojica na viberu ili whatsupu ako ste dokoni
Tebra, nemam front kameru :D ahaha poserem ti se na ovakav život
A brate jebes li me
Sjebo sam stari, bolji telefon, upao mi u wc šolju, pa sad koristim kršinu.. ono, nije mi trenutno prioritet nov tel, pa se vuče ovo ovako..
troje su se tako smuvali
bolje rešavaj onaj mobing na poslu, ko će drugi da te prca, ako ne zemljak
dupe prodali zapare, pu, crknite gastarbajteri
Tako je fejde
Ha ha ha fotosop
Gasterbajteri najveca govna sigurno na planeti. Gadim se njih. Planiram da se vratim vec u Novembru kuci, sa nekoliko soma evra vise i nekoliko kilograma manje.
Pa to za očekivati, sramota je vratiti se praznih ruku
Krajnje vreme je da.. da mi svane..
https://m.youtube.com/watch?v=bBPd-vF9H_U
Gasterbajteri najveca govna sigurno na planeti. Gadim se njih. Planiram da se vratim vec u Novembru kuci, sa nekoliko soma evra vise i nekoliko kilograma manje.
počele pripreme za svadbu
Jel ima neko logicno objasnjenje zasto su goldfield cigarilosi 1,95€ 17 komada dok je krdza najgora 4,8€
toskanelo jeftiniji u italiji nego ođe. tamo se prave, jebemliga.
Jer u goldfild cigarilose ne trpaju hemije ko u krdzu najgoru.
Lupetam, nemam pojma zasto
https://i.imgur.com/cysdlaz.jpg
Mogu li sa ovom karticom podici pare u srbiji negde