Njemačka

1. Pozdrav za Maestra, ne sumnjam da operacija "Izvlačenje" teče po planu. Nekih 2000 kilometara jugoistočno odatle, i ja rukovodim jednom. Nedostaje mi nepodnošljiva lakoća života u Švabiji i to je ono što me motiviše za povratak u velikom stilu. Onaj gas, ona dinamika, izgaranje, sabijanje i koncentracija vremena, kad ti se za mesec dana tamo izdešava stvari za pola života ovde, pa i za nikad, sve sve sve aaaaaaa dodješ mi pet glava na zajam kad se vratiš, pičko jedna!
    https://m.youtube.com/watch?v=YKlW2WEe92w

2. Ovo sto jahtung kaze solidna je istina

3. Jahtunga vadi 5 glava lol dajte na temu sirotinjska spika

4. Jahtung ciji si dupli Skudettov aa?

5. A s obzirom da je skudetto neciji dupli, to ode u nedogled ko ce vas pohvatat

6. Tvoj picka vam materina svoj osmorici

7. Ps budi iskren i priznaj da bez skudetta u bilo kom obliku ovaj sajt ne bi bio isti

8. Iskren da budem da za pola sata cujem da ste uzginuli svi(kolko god da vas je mozda i sve isti lik) u kanjonu morace trepnuo ne bih

9. Pa to ne iznenadjuje, jer smrt jednog čoveka je tragedija, a nas je više pa je statistika

10. Volim kad zeru prilegnem i odspavam na poslu a satnica ide

11. Potvrda da nisi kaznjavan moze li se izvaditi u Srbiji nekako bez mog prisustva da se ne bih vracao dzabe za jedan papir?

12. Može, pošalji nekog u policiju, trebaće mu jmbg i mislim broj LK. Tj. ja sam siguran da se može predati zahtev, a poprilično siguran da se to može i preuzeti ali jbg ćale/keva/ukućani ne možeš baš mene da pošalješ.

E ako ti treba potvrda da se ne vodi postupak protiv tebe, to moraš lično i sa LK, sem ako ne znaš one u sudu, u tom slučaju završiš i to preko drugog.

13. Uostalom ako baš baš ne može (a nema toga što ne može) imaš tu ambasadu, sve možeš tu da rešiš pa put pod noge druže ;)

14. Hahah sečem kurac na milion delova ako je maestro van Srbije

15. Maestro zapusi mu usta stavi papir na kome pise somi gagovan si ili nesto i slikaj neku znamenitost xD

16. Moze i klip po mogucnosti da mu kazes šomi secii kuracc. Usput ti cujemo glas i popisas se po hejterima

17. https://i.imgur.com/ySMReYk.jpg

Nemoguce je istovremeno fokusirati merianplatz i telefon na kome pise maestro

18. Minut ćutanja za svaki od milion delova shomyevog kurca

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.