Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
хаха 5 личности чојк глуми ако је истина ово што бомбермен каже да је Јатхунг теча итд итд итдитдт
haha to ces da vidis da li ne mogu
Svi moji duplaci već imaju bekgraund storiju iza sebe, tj dolaze kao gotovi proizvodi, ne formira ih okolina kao vaše, ska probljem
Da li se iko seća nekog vialpandovog posta na forumu ili komentara
Jahtung koji si fakultet zavrsio
To je upravu jbg, ostavio je trag sa svakim nalogom.
Ulični
samo ce prestati da ulazi na internet odjednom
300 evra za bilo kakvu informaciju o Jahtung aka Teca aka Bob Rock, na pp, moze bitkoin, skril, peypal. Dolwze u obzir ip adresa, ime ili obicna adresa.
Hahah, kako gotivan osećaj kad znaš da ti je glava ucenjena.. Just like
https://i1.wp.com/thelastbestwest.com/wp-content/uploads/2015/06/325_2500_jesse.jpg
Jahtunze, ako naglo prestanes da ulazis na vukajliju sa ovog ili nekog tvog duplog naloga, to ce znaciti samo jedno, da te pronašao bombaš i presudio ti.
ionako ne mislim da ce internet plakati za bolesnikom koji na vukajlija.com napravi, pazite, ovo je potpuno tacna i proverena informacija - trocifreni broj naloga. Ne zajebavam se, svi znate da ja nikad ne lazem.
Za divno čudo komentari su uglavnom korisni(onaj ostatak je trebao biti abortiran pivskom flašom ispred zadruge) sve u svemu fala vam ljudi
Jedi bre govna debilu matori
Ispuši crncu neverni tomo
za sada samo jedna poruka sa nepotpunim informacijama, ajmo ljudi niste valjda gadljivi na pare
Mislim da se ovaj sukob bombas-bob rock vodi na 10 tema hladno, i temelj je opstanka vukajlije u danima mrtvoce
Zanima me sta ce biti ako bombi dobije info kako se odvija ljutiti sukob sa vukajlije u rl.Cao Marko ovde Nenad ak bombi sa vukajlije ako se secas imali smo onu raspravu na saljivom sajtu pa sidji samo ispred ulaza da te prebijem.
I ti planiras da presudis coveku koji ima trocifren broj naloga, zbog cije aktivnosti ovaj sajt opstaje na klimavim nogama. Cinis medvedju uslugu celom kolektivu, ne cini to bomby for god sake
planiram da mu nekoliko grobara polome clanak na desnoj nozi i prste desne ruke, eto rekao sam
Trebalo bi to lično da uradiš...