Pitanje autor - odgovor moderator

1. Најјача ствар јесте да је Вокаси, тихо, из сенке допринео сајту много тога за ових десет година. И никада се није жалио ни на шта.

Плус никада није банован

2. Da, jeste to najjača stvar.

3. Napisao je lekaru a ne doktoru tako da je tesko psihijatar u pitanju

4. Запата и хумор.

5. Vokasi od zlata jabuka bio si banovan batke od strane Jebača iz Čačka nije lepo lagati

6. Vokasi se beše dopisivao sa kajzenom desetak minuta 2010.?

7. I naslikao je Midori...
    Po tome je poznat inače po Bg-u ozb

8. Hvala, Fenderu, ne volem pijanistkinje, samo pevaljke:)

9. Питање за комшију Главног. Како си преживио експлозију?

10. Popucala mu vrata i prozori i otišao kod njegovih s porodicom

11. Jedno ozbiljno pitanje, dakle spem mi nije potreban. Hocu da pitam kako i drugo pitanje zasto se nekima menjaju imena samo sa palcem.
    Evo na primer KomsijaMasan je promenio ime u KomsijaMashan (sa nasim srpskim sh), a ima samo palac, iako je za menjanje imena potrebna kruna.
    Ja koji sam prilikom registracije napravio gresku i posle zagrade stavio cetiri umesto tri tacke u imenu, a koji Imam znacku nisam nikad trazio da se to ispravlja jer nemam krunu, a sada kada vidim da drugima moze voleo bih i meni, ali ne znam kome da se obratim da izbrisu tu jednu tacku. Plus sto to nije neko veliko menjanje imena, nego samo brisanje tacke. Eto, normalno je pitanje, hvala na odgovoru.

12. Znam da su neki molili modove po forumu da im promjene (ali ne znam da li su ih ovi poslušali)

13. kaizen će da ti promeni ako lepo zamoliš

14. lepa rec i gvozdena vrata otvara

15. Evo ja sam ga zamolio ako te zanima

16. molis li i uciteljicu da ti da peticu iz prirode i drustva?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.