Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ako moze jedan ban za komsijumasana, postuje na temi, a nema nikakvo pitanje za moderatora, dakle spem operativne teme i zasluzuje ban od tri dana, sto mislim i da je sam razumeo
како си га само сјебо сад
Evo držim do teme : Može li neko da smiri ovog humoristu pošto je očigledno da nema nikakav razlog da me napada?
1. Nije operativna tema, Reme otvorio.
2. Smaraš, Krajs, kolješ se sa Maestrom koje je očajniji trol
3. Mašane, ne lepi se na lika, jes baš ću sad valijum da mu nabavljam cccc :)
Другарица Млада Партизанка наприједовала је у служби, овај, све ћеститке, овај. То је знак да је марксистичка и комунистичка идеологија титоизма обликовала људе предане цијелим својим бићем прогресу и еволуцији, како у лићној, тако и у јавној користи, добробити и шта ти ја знам тамо.
Ви сте прави примјер да је просперитет глобалнога друштва, искључиво и једино могућ кроз нашу идеологију, па мајкуимкапиталистичку. Ваш успјех на овоме сајту, кључни је доказ томе.
Ви, као моја бивша другарица секретарица, сигуран сам и даље се сјећате колико је наша борба у народноослободилачком рату са немачким окупатором, крвљу наше радничке класе, плаћена. Зато се ми сада морамо борити за мир у читавом свету.
И наравно, сад ћу ја бити твој Бохор, а ти моја Космополита! Ипак друг Маршал мора водити главну ријеч, другарице Млада.
aj neka neko banuje ovog penala
Пенал? Је ли то опет неки фазон из чојства и јунаштва?
Zašto neke definicije na groblju budu samo kombinacija tačaka i zareza u naslovu, opisu i primjeru?
Verovatno plagijati, pa da se ne ponavlja...a možda je i bag:)
Zato sto autor sam izbrise definiciju i edituje je u tacke
Napišeš govno, ali misliš da nije govno. Edituješ u tačke i objaviš isto govno opet, pa možda prođe bolje, jer smo svi mi sve više govna i sami.
Prosto.
e jadni li ste svi meni brišete #true_slang a ova govna izmišljena ostavljate u životu
Nisam znao da to tako ide, zahvaljujem. Nego, zašto nema opcija da se neka definicija podijeli na fb ili na twitteru? Mislim da je to bilo nekad, tj za postere je bilo sigurno, a moglo bi povećati posjete sajtu
Zato što možeš napisati definiciju kako prebijaš ženu, pa je objaviš na Fb. Podeli tvoj prijatelj kojeg prati NVO koja se bori za prava žena. One iscimaju svoju feminističku pravnicu koja podnese tužbu protiv Kaizena, koji onda kaže ma terajte se svi lepo u pičku materinu, smori se i ugasi sajt.
Zato što možeš napisati definiciju kako prebijaš ženu, pa je objaviš na Fb. Podeli tvoj prijatelj kojeg prati NVO koja se bori za prava žena. One iscimaju svoju feminističku pravnicu koja podnese tužbu protiv Kaizena, koji onda kaže ma terajte se svi lepo u pičku materinu, smori se i ugasi sajt.
Kazes lepo zeli da ima domaci pandan 4chanu, redditu ili 9gagu, ali je usrana picketina koja se boji svoje senke.
pa kad kaizen zeli da drzi autorska prava za sadrzinu cijelog sajta ali ne bi odgvornost za to.
На шта тачно циљате, господо?
Zbog čega na Instagramu kada naš lajk bude 93. oni prikažu: lajkovali su marija, miša i još 1 osoba, umesto još 91 osoba.
Tu nije slučaj samo sa brojem 91, nego svakim koji ima kec na kraju.
Какав инстаграм сад мајко мила па то је неукус ало ЏД
Što mi ne date da promijenim nik, ovako samo bzv otkrivam lične podatke? :(