U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Bukvalno si mi stao na kurje oko sada :(
Jbg bice sta ce biti, novi kaizen je sada nešto aktivniji, ne smem nista da najavljujem...ali mogu da se nadam, kao i svi mi. Vukajlija kao sajt nije konkurentna ni sa kim i ni sa čim, van konkurencije je jednostavno. Kapiram da se tu slažemo:)
I meni je žao postera i reakcija...ali šta je tu je. Treba probati da se očuva vukajlija.com kao jedan ipak prepoznatljiv pojam na domacem web-nebu a mi svi koji smo ovde bili, jesmo i bićemo, ono - moramo da priznamo sebi da ovo ovde ništa zapravo ne postoji ali da ljubav (da, reći ću jebeno), LJUBAV koju osećamo prema vukajlija.com ipak postoji.
E sad, sve ovo što napisah može da se svede i u transfer blama, sirotinjsku spiku II, ana.rs...ali, realno, mnogo nas to misli.
ovako mozes da ocuvas samo moj kurac, poslacu ti sliku ako zelis, pitanje je trenutka kada ce doneti logican zakljucak da se ne isplati placati ni tih 20-30 evra za host, to je otprl 4 evra po clanu
Potpuno slaganje ovde. Treba zaslužiti Forum, iskreno. Jbg, bomb, sad zbog posećenosti sajta treba sva pravila ukinuti...i think not.
kako jebeno ne skapirate da je jebeni mim i slike (instagram) jedino sto je opstalo na netu, sve drugo je propalo ili ide ka tome... ali ok, vasa stvar
Da, bomb, slažem se, to je pitanje za gazdu, ja samo konobarišem...
Ja govorim o trenutnoj šta-je-tu-je situaciji, a slike na vukajlija.com možda opet dočekamo...:)
koji bre novi kajzen?
Kaizen je code name više ljudi je kroz istoriju bilo kaizen. Jedan od njih je autor debilko i moronko
Kaizen je simbol, kao betmen ili fantom
Slažem se, sigurno da nema vukajlije vaš boravak na samom netu bi bio kraći jer realno ovo je fin odmor od realnosti. Šta, da neću možda ulaziti na instagram, facebook, twitter i ostale muda marjanova u potrazi za smehom ili nečemu interesantnom?
Samo sredite te postere, bukvalno su ga pojedini moderatori gurnuli nogom u grob, ali sada Prof, Stevčo i Kaizen vraćaju stari sjaj poyy
Sadašnji kaizen je 43. Iteracija
Prof i Stevčo su postali sinonim za uzdanički dvojac. Znate ono kada vas tuku letvama neki klošari i priteknu u pomoć neki fini momci koji se vraćaju iz grada ili biblioteke. Eh to su Prof i Stevčo.
otvarajte paypal da doniramo za hosting
xD
https://i.pinimg.com/236x/01/07/21/010721a6eaa5779983a0276dc1df9876--batman--batman-robin.jpg
stevca i prof
https://brightcove04pmdo-a.akamaihd.net/4221396001/4221396001_5282225367001_2203280525001-vs.jpg?pubId=4221396001&videoId=2203280525001
Hvala što sam barem Betmen.
Na stojka te metnem
jbg morao sam :O
Vukajliju drži neka stara slava ako mene pitate a to nisu posteri jer ti koji su šerovali postere po fejsu ne smeju se zvati Vukajlijašima
Ovde su stvarno pisali ljudi koji su to umeli, Brus i ta neka ekipa
Ko god kaže šta Brus ja ću mu reći puši kurac nije bitno o čemu je pisao nego na koji način
Ima ljudi koje zabavlja da čitaju skečeve o braku i odnosu izmedju žene i miškarca
Imale su žene koje su jako oštrog uma bile, najjače sajtuše na domaćoj sceni i trve kurcolomke
Reci u internet raspravi da Lemaja i Mylyca imaju svojih 5 min u ratu protiv celog foruma Ane.rs bilo bi ko Japanski stršljeni kad upadnu u košnicu i pokolju 40 000 pčela
I imala je ljude koji internetuju genijalno i koji su oblikovali internet scenu u Srbiji čije su fore žive i danas
Tipa Ajax, Jogur, Pezos i taj neki pravac ljudi da ne kažem i Straja
To je jedino sto je vredelo na Vukajliji od vremena pa do sada
Zašto ne rade Fejsbuk i Instagram, da li je to nova Kaizenova mera radi vraćanja na sajt?
to je onaj momenat jednom u pola godine kad ti cukenberg smešta podatke u američku nacionalnu bezbednosnu agenciju,
Na fejs se čeka, na Insta je stavljen veto. Za sada.