★ Zadušnice - idemo na Groblje i vraćamo se sa definicijom! ★

1. U cilju optimiziranja rada sajta i velikog spremanja koje je u toku, nudimo vam mogućnost da neke pokojne definicije oživimo sa Groblja i tako ih učinimo dostupnim širokim internet masama. Na ovoj temi možete kačiti svoje i tuđe "mrtve" a mod tim će ih vremenom češljati i vraćati sa ove strane reke Stiks.

Amin.

Pravila:

- Možete predložiti maksimalno 5 (pet) mrtvih definicija na svaka 3 dana
    - Svaka predložena mrtva definicija mora biti starija od 40 dana

Kačenje definicija koje su u životu ili koje su manje od 40 dana na groblju smatraće se spemom i opstrukcijom operativne teme, a autori inkriminisanih postova biće banovani u periodu od 1-3 dana. Hvala.

N.B. Komentare i postove nevezane za temu povremeno brisati radi preglednosti.

2. Imam osećaj kako će se kad ga razmoduju Prof ponašati tipa "ja sam sve dao da se sajt oživi, upropastili ga drugi" i šta znam već, kao Zelen Lukac što je oproštajni govor pisao kako se on trudio a ostali nisu.
    Veliki pozdrav za sve, nemam definiciju na groblju ali valjda me to ne sprečava da postujem na temi

Mod edit: ipak imaš - https://vukajlija.com/ahahahha-imate-li-zivot-svoj/730566

3. Smeš u ban da se kladiš za tu tvrdnju, Krajs?

@Mlada

Opravdavaš svoj nik, ništa ti nije sveto!!

4. He he pregotivna defka, da je vratimo? He he

5. Apdejt teme, sada pored svojih možete kačiti i tuđe definicije za oživ. Aliluja.

6. Na tel sam pa da ne hakujem od njega sve oživite
    https://vukajlija.com/recnik/autori/68064

7. haha u isto vreme čim sam video odma sam potrčao da stavim ovde obvo

8. ahahaha pa ljudi ja sam njemu oživljavala i odabirala, ne zaboravite da je i žito tortu saranio pa sam je eshumirala
    nemanja jovanović dragan

9. eeej žito tortu da sarani eeej

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.