Prijava

Cika bulja debilcina. Samo istinski poznavaoci zena znaju sta one vole i koliko.

Ako neko ne zna evo reci cu: 15 minuta ali posle prvog drugog minuta vec da das gas nabijes tempo, znaci samo da puca. Slobodno je uhvatis jako rukama oko struka u kojog god pozi da se kecate i onako kako ga guras u nju tako i nju rukama nabijas na kurac. Sto jace i sto brze. Mada potrebno je skila jer ako jebes najbrze sto mozes onda ga ne zabijas 100% unutra a ako se potrudis da ga svaki put zabijes do balcaka onda gubis na brzini

tako treba ako imas kurac od 11cm kao maestro, u suprotnom ga nabijas u matericu i riba pocinje da jeca od bolova

Мајстро морончић отупљени вјероватно може само 30 секунди а овдје двоцифрен број минута наводи. Курац 10 центиметара у врх главе, Глупан мало прецијенио

Ja sad bez zajebancije, sto bih lagao, nemate šanse nikako da proverite, imam veliki penis, i kad jebem ovako kao sto maestro kaze, mnogo ih boli. A volim kad puca, al zbog velicine sam osudjen na lagani tempo

tek posle 20 cm pocinje da ih boli, ko ima manji moze slobodno da zapinje pod usovom da je vagina zagrejana

ma ne boli njih nista, to cvile od tuge sto se jebu sa jednim od vas(nas)

Imam 14 cm traje oko 6 minuta najmanje, najviše do i do pola sata, ali to ređe.

Gordon Frimen ja mislim da foliras da imas veliki sobzirom da imas taj nick i njegovu sliku na profilu, aj budi iskren pa kazi kolki ti je ali ako podlagujes ima se strasno naljutim na tebe.Ja imam oko 10 santine, ali kad radi poso radi, i 20 minuta seksa su neki prosek za mene.Ma ako hoces odlaganje samo grickaj semenke dok te riba jase, jer ja toliko volim semenke i suncokret da uzivam tek da ih grickam dok me cura jase dok lezim u krevetu.

mnogo losije jebem otkako sam se ozenio.
prije toga nisam nesto ni jebo

Nema neke potrebe imati preveliku kitu, jer ako se ženi ne sviđaš ona ti kaže da ti je mali; to se itekako loše odrazi na psihu i on ti odista postane manji - smanji se ( intezitet erekcije je manji).
Glavno je naći dobru ženu, to je već 90% posla.
A nev as lja ni da je prepička jer onda brze svršiš

Najmanje 15 min. Što duže to bolje.

Najmanje 15 min. Što duže to bolje

Duškaj ga bergase bar posata suzdržavaću se

Dok ne svršiš i ćao. Ako neko ostane nezadovoljen, postojio vibrator ili desnica. Ako budeš čekao da i ona/on svrši, ubiješ sebi osveženje, što kaže Brat Moi.

Meni mnogo više ide na kurac sve što moraš da uradiš da dođeš do jebene pičke, kao da se radi o ne znam kakvom dostignuću. Ali to je već neka druga tema.

Škakljivo pitanje. Mislim da pravog odgovora nema. Prosečno vreme je od 3 do 7 minuta.
E sada naravno kad ste mlađi to nije toliko bitno jer se odmorite pa onda opet na posao.
Iz mog iskustva mogu reći da je mnogo bitniji tempo kojim imate odnos kao i da taj tempo umete da menjate kada osetite kod partnerke.